![]() |
| | #6886 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
ce recomadare imi faceti pentru a alege intre cele 3 de mai jos, in principal TV digital (UPC), imi place cum se vede plasma insa pt viitor ma gandeam ca ar fi mai bine un full hd . http://www.elektroline.ro/televizor-...0p-p-4564.html http://www.electronicworld.ro/produs...tx-37lz70.html? http://www.plasme-lcd.ro/TV/detalii/178 -------------------- Editare ulterioară -------------------- plasma e 37pv80 panasonic...scuze pt link Last edited by freeman99ro; 16-05-2008 at 12:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6888 (permalink) | ||
Ce recomanzi pana la urma...LCD full hd panasonic/samsung (cele din link) sau plasma panasonic 37pv80...(le-am vazut in paralel plasma si lcd-ul - panasonic) si pe tv (media galaxy) se vedeau la fel "de neclar" datorita semnalului idiot de la ei din magazin...mi-au pus lcd-ul pe un dvd HD si se vedea lacrima...)
| ||
|
| | #6889 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | daca vrei sa vezi numai filme de pe calculator ia plasma... daca nu te intereseaza filmele de pe calculator, ia cu incredere LCD, e mai bun pt cablu, DVD, si calculator (jocuri, internet, poze, mai putin filme)
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #6891 (permalink) | ||
pe cablu analogic se vedemai bine plasma...insa pe cablu digital (upc) un lcd full hd merita banii ? cum se vede o plasma hd ready daca am un semnal full HD in viitor? ca tocmai de asta stau in dubii intre un lcd full hd si plasma. | ||
|
| | #6895 (permalink) | ||
|
recomandati'mi si mie modele de cabluri exact ce imi trebuie... Am pv80 si Upc digital - imi tre scart apoi am pc cu 1650XT Ati cu 2 dvi si acel svideo care iese si pe component vreau sa stiu modele exact de cabluri firme etc... cel scart cat si cel din Pc in plasma. pt ca nush cum e mai bine sa'l conectez dvi-hdmi sau VGa sau component? MS
__________________ "Think globally, act locally” Tel. Contact . 0766384254 | |||
|
| | #6896 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
eu am o plasma panasonic si un lcd sharp... pe cablu semnalul de definitie standard se vede mai bine pe lcd sharp decat pe plasma panasonic (se pare ca panasonicul nu se prea chinuie sa redea cat mai bine semnalul SD, sharpul lcd in schimb o face).... ca sa elimin parerea mea subiectiva, am intrebat musafiri cand am avut, care din ele (lcd sau plasma) se vede mai bine pe cablu; 4 din 5 au spus ca imaginea pe lcd e mai buna decat pe plasma (pe ambele era acelasi program tv)... in schimb cand am pus pe ambele (lcd si plasma) de pe 2 calculatoare, simultan, acelasi episod: planet earth la 720p, toti 5 au preferat plasma... deasemenea si la filme artistice (de ex troia -720p, sau 300 -720p) toti 5 au spus ca se vede mai bine pe plasma, avand culori mult mai naturale si mai vibrante... pe lcd culorile sunt cam artificiale... la desene animate, la fotbal e perfect lcd-ul... ( atat plasma cat si lcd in cazul fimelor au fost puse pe modul cinema... adica pe WARM pt a fi temperatura de culoare cat mai apropiata de 6500°K.)
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 16-05-2008 at 16:27.. | ||
|
| | #6898 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, dar pierd la rezolutie, iar pt jocuri iti ajunge si timpul de raspuns al lcd-ului, ca doar nu ai jocuri cu sute de fps, in schimb rezolutia devine vitala. da, daca plasma e full hd, deja e altceva, insa nu le iau in calcul ca sunt inca prea scumpe.
| ||
|
| | #6899 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
constatare: pe plasmele panasonic se vede cam la fel imaginea ( indiferent ca e pv7, pv70, etc) deasemenea si pe lcd sharp se vede imaginea cam la fel indiferent de model... deci calitatea e cam la fel la cele 2 firme, diferente fiind in meniuri si optiuni. 1)-Dar am vazut la magazin, pus cu acelasi semnal de HD (clipul de la samsung), doua plasme samsung ambele alimentate pe componente; una care era 42c62 se vedea mizerabil (zgomote, artifacte, imagine murdara), iar cea care era 42c91 se vedea impecabil, erau cu acelas clip de la samsung HD... cea cu 42c91 era doar cu 500lei mai scumpa. 2)-Am vazut tot la magazin doua lcd samsung tot cu acelasi semnal, de data aceasta pe cablu, cel care era: LCD TV Samsung 40S62B se vedea mizerabil: zgomote, artifacte... cel care era: LCD TV Samsung 40S81B se vedea foarte bine, iarasi diferenta de pret era 400 lei ( mai scump LCD TV Samsung 40S81B) 3)-La fel un sony 40x3000 si 40w3000, se vad mullt mai bine decat 40p3000 Se pare ca samsungul si sony nu au calitate constanta functie de modelul televizorului, ceea ce nu e cazul la panasonic si sharp. Ce parere aveti ????? stie cineva sa explice acest lucru?
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 16-05-2008 at 18:57.. | ||
|
| | #6900 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ce vezi la magazin nu e util ca test. nu sunt conditii propice pt un test de calitate. e si lumina ambientala, zgomot, cabluri aiurea etc.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |