![]() |
| | #6921 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Vreau sa va intreb ceva,asta dupa ce am citit aproape tot topicul asta,si nu a durat putin timp.Buget 6.000 plus minus 500 Ron.Trebuie sa fie maricel,117,132cm Plasma vs LCD?Folosit la filme de pe computer,jocuri,filme hd,tot ce se poate.Ajutati-ma,simt ca inebunesc de cit am citit Va multumesc,pe bune
__________________ oil | ||
|
| | #6922 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Problema cu 24p se pune exclusiv in cazul conectarii la un player BR. Televizoarele fara facilitatea asta pot afisa miscarea rapida cu o usoara sacadare, imaginea fiind mai putin fluida si mai putin smooth dar repet asta numai pentru redarea discurilor BR 24p. Cat de deranjanta este problema? depinde exclusiv de calitatea tv-ului, la unele se observa foarte greu si numai daca stii si urmaresti special poti sesiza, la altele nu trebuie sa faci nici un efort este evidenta pentru oricine. Petre, daca te-ai saturat de citit eu iti recomand sa treci la etapa doi sa mergi sa vezi cu ochii tai, preferabil la utilizatori acasa, in magazine, expozitii te pacalesti usor. | ||
|
| | #6923 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti de televizorul asta : http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...Samsung_32S81B Gasesc altceva mai bun in banii astia?
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #6924 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
Playerele Bluray au ele adeseori o procesare mai buna decat un TV obisnuit. Pana la urma decat sa cauti un TV cu procesare interna 24p mai bine vezi ce playere ai pentru asta (bluray, tvix, popcornhour) si ai scapat de belea. | ||
|
| | #6925 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #6926 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Vreau sa va intreb ceva,asta dupa ce am citit aproape tot topicul asta,si nu a durat putin timp.Buget 6.000 plus minus 500 Ron.Trebuie sa fie maricel,117,132cm Plasma vs LCD?Folosit la filme de pe computer,jocuri,filme hd,tot ce se poate.Ajutati-ma,simt ca inebunesc de cit am citit Va multumesc,pe bune
__________________ oil | ||
|
| | #6927 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #6929 (permalink) | ||
|
Dinamovistu te sfatuieste bine.La bugetul pe care l-ai mentionat iti recomand o plasma full hd de la Panasonic.Seria 42py70 este deja depasita.Ai rabdare si asteapta ca si noi,ceilalti,noua serie 42-46PY80/85,sunt convins ca te va incanta:filme,jocuri etc.Lansarea va fi,probabil,in luna iunie La intrebarea"plasma sau lcd" ai http://panasonic.net/think_plasma/index.html
__________________ | |||
|
| | #6931 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | la 6000 poti lua o plasma 50" (127cm) hd ready 1366x768 de ex panasonic th-50pv8... care e mai buna pt filme, sau ceva sony de 46" (116cm) care e mai bun pt imagine de calculator (46v2000-hd ready, sau 46W2000,46W3000-fullHD)
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #6932 (permalink) | ||
|
^ daca e sa alegi LCD astepta seria noua W4000 full hd sa apara si la noi(32'' -urile au aparut deja ).un inceput de review ,pt.KDL40W4000 ,aici: http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/ | |||
|
| | #6933 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Quote:
__________________ 0745004158 / 0788686700 sau YM : magai_fancy | ||
|
| | #6934 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
24p nu e inutil, iti spun eu care redau filme de pe calculator si am TV compatibil 24p. Pe Planet Earth slow panning-ul este teribil fara 24p. Idem anumite filme... Strict daca as avea acum banii, intre Philips-ul meu (42pfl9632) si noul PY85 as alege Panasonicul. Insa a aparut si un Philips mai nou dar inca nu la noi (9603 parca) pe care l-as alege daca ar avea un pret decent. Motivul ar fi ca rezolva unele probleme ale vechiului model (lag in jovuri, twitter, contrast relativ slab) iar procesarea semnalului e net superioara (Risc cu Linux, updatabil prin USB). | ||
|
| | #6936 (permalink) | ||
| Quote:
33.000 contrast... | |||
|
| | #6938 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
Incepe campionatul european si nu ma pot hotara...Am pus ochi pe samsung le 40m86 la care a scazut pretul semnificativ , 40F86 dar nu stiu daca merita diferenta de pret mai ales ca nu l-am vazut functionind. Daca sharp ,deoarece cam e singurul cu timpul de raspuns de 5 ms ,care din ele ca aici m-am pierdut. Am sa folosesc TV-ul pe un receptorn satelit (kathrein) care stie si HD si bineinteles un DTH autohton , acum DIGI. merci f11 | ||
|
| | #6939 (permalink) | ||
| Quote:
la altex televizorul este: SAMSUNG - LE32S81B la emag: Samsung LE32S81 Poate cineva sa imi explice care e diferenta dintre ele sau ce e cu b-ul acela din coada? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #6940 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |