![]() |
| | #6941 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
efectul la toata povestea de mai sus, este ca structura de pixeli la o privire de aproape a imaginii nu este asa deranjanta, adica si daca stai mai aproape de ecran nu se vede matricea de pixeli asa evident...(nu vezi liniile verticale formate din pixeli...) ei spun ca este mai mare si unghiul sub care poti privii imaginea fara sa se denatureze prea mult culorile
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #6944 (permalink) | ||
|
Am pus ochii pe o plasma "LG 42PT81"... 106 cm; 100 Mhz; 80 Hdd; full hd..etc. numai ca in magazinul care accepta "credit cu 20 rate, comision 0%" pretul tv-ul este cu 10 mil mai mult, acum intrebare: pt 1000 roni in plus nu cred ca se merita sa dau pe hdd. Vreau sa aflu daca este o plasma tot de 106 / 107 la cu dotari-le LG-ului (fara Hdd) pana in 40 mil.
__________________ Cine draq a pus "U" langa "I" ... vorbeam c-o fata si-n loc sa-i zic "MISTO" am zis "xUISTO" | |||
|
| | #6947 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
pai daca te uiti la specificatii asa rezulta. faptul ca e panel g11 nu e o ditamai scofala (nu e g12? parca pv70 e cu g11). problema e sa nu fie chestii care nu sunt trecute in specificatiile alea sumare. e bine sa incerci sa le compari pe amandoua. eu nu as lua pv8, ori ma chinui sa iau pv80 ori iau pv70-ul. | ||
|
| | #6948 (permalink) | ||
|
Pentru cine este interesat,Panasonic va avea la vanzare noua serie,8, in cca 2 saptamani.Pe mine m-au interesat preturile la: 42py80- la 6.000 ron 42py85-6.800 ron Au sa apara si specificatiile tehnice , pe site-ul lor,imediat ce le vin toate produsele. Abia astept un 42py80
__________________ | |||
|
| | #6949 (permalink) | ||
|
De vineri,proaspat posesor de "Pana PV80".Imaginile sunt f bune pe orice semnal,sunt pe masura asteptarilor.In schimb sunt fff mahnit ca nu are "zoom adjust" si PIP,dar in primul rand "zoom adjust".Voi cum tineti formatul imaginii pentru emisiunile TV 4:3 ? Buton de intoarcere al ultimului canal nu are.
| |||
|
| | #6950 (permalink) | ||
|
Baietii au obiceiul sa tina imaginile 4:3 latite pe tot ecranul 16:9 dar te rog eu, daca vrei sa ai relatii decente cu mine, sa nu faci ca ei. Eu sunt singur iar panasonicarii de 1024 cu imaginea latita sunt o suta, deci pe termen lung nu au nicio sansa.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #6951 (permalink) | ||
|
nope, pe "partial". e o chestie de obisnuinta. peste cateva zile te vei obisnui si ti se vor parea "alungiti" in formatul 4:3 ![]() intr`adevar, lipsa butonului de intoarcere la ultimul canal e un maaaare minus L.E. nu e o solutie perfecta, desigur, dar reprezinta compromisul de moment. asta pana vom avea si noi parte de transmisii cum are EMI in judetul Franta
__________________ primul posesor de PV80 ...din .ro | |||
|
| | #6952 (permalink) | ||
|
Majoritatea canalelor mele sunt 4:3, si le afisez [ropot de tobe, tanam-tadam] 4:3. Da, ramân doua dungi negre verticale, dar sa-mi explice cineva unde e problema. Nu la uit la dungi ci între ele si nu sufar la ego ca nu-i pe tot ecranul.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #6954 (permalink) | ||
|
Am impresia ca nu traim în aceeasi galaxie, daca reusesti sa fii serios când vorbesti de turtirea voluntara a imaginii "spre obisnuire", când pot sa n-o turtesti. Dar, nu-i asa ca fara prietenii mei panasonicari de 1024 cu imaginea turtita, lumea n-ar fi lafel de amuzanta ?
|
| | #6955 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
eu am panasonic 42pv70, si cand ma uit pe cablu folosesc formatul 4:3, iar dungile negre verticale de pe laterale le pun gri (mid), e mai convenabil la privit, si e si sanatos pt antiburn, oricum si asa imaginea e destul de mare pt manjelile de pe cablu ... eu stau la 2 metri de plasma. cei ce latesc imaginea de pe cablu la tot ecranu, ii face pe toti actorii obezi, pt. privitorii mai grasi poate fi o consolare....
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #6957 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
pe mine nu ma deranjeaza ca ii lateste putin, m-am obisnuit, ar fi cazul insa sa inceapa si astia sa transmita 16:9. multe filme sunt date insa 16:9, asa ca atentie. nu l-am lasat 4:3 pt ca in rodaj am inteles ca nu ii faceau bine dungile alea gri. la inceput a fost mai ciudat ca nu pricepeam ce naiba s-au ingrasat toate gagicile asa. ![]() nu mai comparati cu us ca e inutil. pe un obiectiv pe care am dat 1000 de dolari in sua aici dadeam 38 mil. | ||
|
| | #6958 (permalink) | ||
|
Ok, am înteles ca în rodaj tre sa ai imaginea/rodarea pe toata suprafata. Insa dupa ce iesi din rodaj trebuie sa ai piticuti ascunsi bine de tot ca sa continui sa latesti/deformezi voluntar o imagine, si sa mai si invoci lucrul acesta cu naturalete. Da' bine de tot ! Toate transmisiile HD sunt 16:9 iar multe canale SD (4:3) care migreaza spre HD încep prin a emite timp de câteva luni în SD 16:9, probabil calibreaza aparatele, fac repetitii pentru HD etc. Am observat chestia asta la mai multe canale SD care acum trec pe HD. Oricum ideea e ca daca în Ro mai asteapta un pic cu 16:9 o vor face inevitabil (adica din fericire, în sfârsit) presati de trecerea la HD.
|
| | #6959 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Mai EMI esti rau! Treaba asta e o chestie de obisnuinta... nu referitor la aspectul imaginii in sine ci la linistea lipsei benzilor din perioada de rodaj... Revenind la imagine, nu pot decat sa ma bucur de calitatea imaginii de pe cablu (RCS a facut schimbarile si la noi de echipamente, a.i. toate posturile sunt stereo iar imaginea e bec). Cei din magazine (Altex, Flanco) nu stiu ce rahat de cabluri/splittere au pe SD, dar arata ingrozitor imaginea indiferent de TV, m-as impusca sa ma uit la asa ceva. | ||
|
| | #6960 (permalink) | ||
|
Eu am avut Samsung 42PS91 si avea "zoom adjust".Era excelent:alungirea era f mica deoarece taiam exact cat vroiam de sus si jos si astfel vedeam full screen,dar acum n-am incotro,4:3 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |