Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-05-2008, 18:01   #6941 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by s.i.m.p.l.u. View Post
Am gasit acelasi pachet la emag doar ca exista o mica/mare diferenta...

la altex televizorul este: SAMSUNG - LE32S81B

la emag: Samsung LE32S81

Poate cineva sa imi explice care e diferenta dintre ele sau ce e cu b-ul acela din coada?

Am cautat pe net dar nu am gasit nimic...
cel cu B la sfarsit are control de subpixel; adica fiecare pixel (rosu, verde, albastru) e format din 2 subpixeli, care la o imagine de luminanta medie sunt aprinsi alternativ,(la pixelii pari sunt aprinsi subpixelii superiori si la cei impari subpixelii inferiori) acelasi lucru este si la sharp 32wd1e....
efectul la toata povestea de mai sus, este ca structura de pixeli la o privire de aproape a imaginii nu este asa deranjanta, adica si daca stai mai aproape de ecran nu se vede matricea de pixeli asa evident...(nu vezi liniile verticale formate din pixeli...) ei spun ca este mai mare si unghiul sub care poti privii imaginea fara sa se denatureze prea mult culorile

plop is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 19:33   #6942 (permalink)
Registered User

Mi`am luat si eu ieri pachetul Samsung LE32S81B + DVD Player. Tv`ul e conectat la PC si deja incep sa ma obisnuiesc sa stau la 1m de el. Sunt foarte multumit de cum se vad filmele, chiar si cele DivX. Recomand

AeonStorm is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 22:18   #6943 (permalink)
Registered User

killemall's Avatar

A luat cineva Samsung ul ala de 50inch care se gaseste pe la Carrfour si alte magazine la pretul de 50mil?Astept pareri.

killemall is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 11:18   #6944 (permalink)
Registered User

ingerul_danutz's Avatar

Am pus ochii pe o plasma "LG 42PT81"... 106 cm; 100 Mhz; 80 Hdd; full hd..etc.
numai ca in magazinul care accepta "credit cu 20 rate, comision 0%" pretul tv-ul este cu 10 mil mai mult, acum intrebare: pt 1000 roni in plus nu cred ca se merita sa dau pe hdd.
Vreau sa aflu daca este o plasma tot de 106 / 107 la cu dotari-le LG-ului (fara Hdd) pana in 40 mil.

ingerul_danutz is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 14:45   #6945 (permalink)
f11
Registered User

@oldshooterman
Merci mult de ajutor!

f11

f11 is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 18:08   #6946 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
nu e inutil 24p dar nici nu e mare scofala. han solo se refera la documentare in principal. la filmele alelalte, apare prea rar problema ca sa merite deranjul. eu as lua pv70, nu pv8. ala low-end e low-end.
adica o fi mai slab pv8-ul cu al sau panel g11 ?

magai_fancy is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 18:26   #6947 (permalink)
Registered User

pai daca te uiti la specificatii asa rezulta. faptul ca e panel g11 nu e o ditamai scofala (nu e g12? parca pv70 e cu g11).
problema e sa nu fie chestii care nu sunt trecute in specificatiile alea sumare. e bine sa incerci sa le compari pe amandoua. eu nu as lua pv8, ori ma chinui sa iau pv80 ori iau pv70-ul.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 18:42   #6948 (permalink)
Registered User

chynagods's Avatar

Pentru cine este interesat,Panasonic va avea la vanzare noua serie,8, in cca 2 saptamani.Pe mine m-au interesat preturile la:
42py80- la 6.000 ron
42py85-6.800 ron
Au sa apara si specificatiile tehnice , pe site-ul lor,imediat ce le vin toate produsele.
Abia astept un 42py80

chynagods is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 20:49   #6949 (permalink)
Registered User

senzor's Avatar

De vineri,proaspat posesor de "Pana PV80".Imaginile sunt f bune pe orice semnal,sunt pe masura asteptarilor.In schimb sunt fff mahnit ca nu are "zoom adjust" si PIP,dar in primul rand "zoom adjust".Voi cum tineti formatul imaginii pentru emisiunile TV 4:3 ? Buton de intoarcere al ultimului canal nu are.

senzor is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 20:56   #6950 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Baietii au obiceiul sa tina imaginile 4:3 latite pe tot ecranul 16:9 dar te rog eu, daca vrei sa ai relatii decente cu mine, sa nu faci ca ei. Eu sunt singur iar panasonicarii de 1024 cu imaginea latita sunt o suta, deci pe termen lung nu au nicio sansa.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 20:57   #6951 (permalink)
Registered User

suitaroh's Avatar

nope, pe "partial". e o chestie de obisnuinta. peste cateva zile te vei obisnui si ti se vor parea "alungiti" in formatul 4:3

intr`adevar, lipsa butonului de intoarcere la ultimul canal e un maaaare minus

L.E. nu e o solutie perfecta, desigur, dar reprezinta compromisul de moment. asta pana vom avea si noi parte de transmisii cum are EMI in judetul Franta

suitaroh is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 21:02   #6952 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Majoritatea canalelor mele sunt 4:3, si le afisez [ropot de tobe, tanam-tadam] 4:3. Da, ramân doua dungi negre verticale, dar sa-mi explice cineva unde e problema. Nu la uit la dungi ci între ele si nu sufar la ego ca nu-i pe tot ecranul.

Old 19-05-2008, 21:12   #6953 (permalink)
Registered User

suitaroh's Avatar

hmm, ar putea fi o solutie pt. cine nu se obisnuieste cu turtirea imaginii. ai incercat cateva zile "s-o turtesti" sa vezi ce iese? pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc. vorba proverbului

suitaroh is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 21:15   #6954 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Am impresia ca nu traim în aceeasi galaxie, daca reusesti sa fii serios când vorbesti de turtirea voluntara a imaginii "spre obisnuire", când pot sa n-o turtesti.

Dar, nu-i asa ca fara prietenii mei panasonicari de 1024 cu imaginea turtita, lumea n-ar fi lafel de amuzanta ?

Old 19-05-2008, 21:22   #6955 (permalink)
Registered User

eu am panasonic 42pv70, si cand ma uit pe cablu folosesc formatul 4:3, iar dungile negre verticale de pe laterale le pun gri (mid), e mai convenabil la privit, si e si sanatos pt antiburn, oricum si asa imaginea e destul de mare pt manjelile de pe cablu ... eu stau la 2 metri de plasma.
cei ce latesc imaginea de pe cablu la tot ecranu, ii face pe toti actorii obezi, pt. privitorii mai grasi poate fi o consolare....

plop is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 21:28   #6956 (permalink)
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

60 de milioane e enorm pentru 42 PY80,in US vazusem parca la ~1500$ (

2K is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 21:31   #6957 (permalink)
Registered User

pe mine nu ma deranjeaza ca ii lateste putin, m-am obisnuit, ar fi cazul insa sa inceapa si astia sa transmita 16:9. multe filme sunt date insa 16:9, asa ca atentie.
nu l-am lasat 4:3 pt ca in rodaj am inteles ca nu ii faceau bine dungile alea gri. la inceput a fost mai ciudat ca nu pricepeam ce naiba s-au ingrasat toate gagicile asa.
nu mai comparati cu us ca e inutil. pe un obiectiv pe care am dat 1000 de dolari in sua aici dadeam 38 mil.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 22:04   #6958 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Ok, am înteles ca în rodaj tre sa ai imaginea/rodarea pe toata suprafata. Insa dupa ce iesi din rodaj trebuie sa ai piticuti ascunsi bine de tot ca sa continui sa latesti/deformezi voluntar o imagine, si sa mai si invoci lucrul acesta cu naturalete. Da' bine de tot !

Toate transmisiile HD sunt 16:9 iar multe canale SD (4:3) care migreaza spre HD încep prin a emite timp de câteva luni în SD 16:9, probabil calibreaza aparatele, fac repetitii pentru HD etc. Am observat chestia asta la mai multe canale SD care acum trec pe HD. Oricum ideea e ca daca în Ro mai asteapta un pic cu 16:9 o vor face inevitabil (adica din fericire, în sfârsit) presati de trecerea la HD.

Old 20-05-2008, 08:32   #6959 (permalink)
Registered User

Mai EMI esti rau! Treaba asta e o chestie de obisnuinta... nu referitor la aspectul imaginii in sine ci la linistea lipsei benzilor din perioada de rodaj...
Revenind la imagine, nu pot decat sa ma bucur de calitatea imaginii de pe cablu (RCS a facut schimbarile si la noi de echipamente, a.i. toate posturile sunt stereo iar imaginea e bec). Cei din magazine (Altex, Flanco) nu stiu ce rahat de cabluri/splittere au pe SD, dar arata ingrozitor imaginea indiferent de TV, m-as impusca sa ma uit la asa ceva.

han solo is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 08:41   #6960 (permalink)
Registered User

senzor's Avatar

Eu am avut Samsung 42PS91 si avea "zoom adjust".Era excelent:alungirea era f mica deoarece taiam exact cat vroiam de sus si jos si astfel vedeam full screen,dar acum n-am incotro,4:3

senzor is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules