![]() |
| | #6982 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Intrebare Intrebare pentru digitzeicu Intr-un topic ai spus ca panasonic42pv80 are buton de intoarcere al ultimului canal.... Unde l-ai gasit sau exista vreo combinatie? Ca eu nu gasesc deloc....... | ||
|
| | #6984 (permalink) | ||
| Quote:
Ca pe mine m-ar interesa sa pot verifica macar HDMI-urile ca merg. Adica ofera si montaj sau doar ti-o lasa si ii suni dupa dc ai probleme? Am aflat pretul de la electromarket si disponibilitatea pt 42PY80. 5699 disponibil de luni. Mi s-au parut super amabili si au raspuns foarte prompt si rapid.
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #6986 (permalink) | ||
|
Atasez intructiunile de utilizare in limba romana in format pdf pentru: TH-37PV8P, TH-42PV8P si TH-50PV8P (din pacate asta nu merge atasat intrucat are ~5MB depasind astfel limita maxima admisa de 4.77MB); TH-37PV80P si TH-42PV80P; TH-42PY85P si TH-46PY85P. Pentru TH-42PY80P nu am disponibil manualul in format pdf, deocamdata. Pentru depashitu: TH-50PV80P nu se produce. Sorry. Pretul la TH-42PY80 ar trebui sa fie undeva la ~5000 RON (cu atat am vandut eu saptamana asta) ... 5700 este extrem de scump. Last edited by mobutu; 21-05-2008 at 12:14.. | |||
|
| | #6987 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
eu cand am spus de 100Hz ma refeream la INTELLIGENT FRAME CREATION. asta e adevaratul 100Hz pt meciuri, creaza un cadru nou prin interpolare. celelalte plasme doar dau aceeasi imagine chioara de 2 ori, nu creaza nimic, si asta o face ca sa nu palpaie imaginea. si daca ii pui 25 Hz repeta acelasi cadru de 4 ori ca sa scoata 100Hz... dar nu ai fluiditate la imagini in miscare rapida... la meciuri cand face o panoramare nu mai distingi spectatoriii, totul e o manjeala.... intelligent frame creation e salvarea, nu degeaba au implementat-o pt microbisti special. Today's LCD-TVs mainly employ a 60Hz refresh rate. However, some programming -- most notably sports -- sometimes suffers from blurred fast-motion images. New 100Hz/120Hz televisions mitigate this problem by increasing or doubling the rate at which they draw images on the screen.
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 21-05-2008 at 14:51.. | ||
|
| | #6989 (permalink) | ||
| Quote:
Eu citisem intr-un review despre IFC cum ca in teorie suna super bine insa implementarea nu e ok. Adica se spunea ca IFC e un feature misto pe care multi nu o sa-l tina activat. De vazut nu am vazut, insa eu o sa iau 42PY80 pt ca nu mi se pare ca merita 200 de euro in plus 42PY85. Review la 42PY/PZ80: http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...0080514109.htm
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #6994 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ete minim 42 acuma. merge si 37 la distanta aia, ca doar cand aveai crt-ul nu te uitai de la juma de metru. deja peste 42 se duc prea mult la pret in sus, plus ca mai si consuma, etc. nu e asa simplu. plus ca de regula lumea isi ia in apartament de bloc. exceptand cazul in care esti maniac, iti e super ok un 42 chiar si de la 3, desi eu m-as da pe la 2 jumate.
| ||
|
| | #6995 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Asa este la plasma?
Am cumparat o plasma Panasonic42pv80 si pot sa spun ca sunt multumit de ea dar, pentru ca exista si un dar mi se pare ca nu am fluiditate la imagini in miscare rapida. Este o realitate sau asta si din cauza semnalului care nu este pergect, unele posturi se vad bine altele mai puricoase, cel putin asa mi se pare mie si atunci mai ales pe aceste programe la miscare rapida mi se pare ca se misca acesti puricei ca sa le zic asa si ca imaginea devine blurata si nu mai este clara. De exemplu aseara la finala la meci fiind multa miscare imaginea mi se parea ca nu este clara in miscare, si iarasi o chestie pe care am observat-o la jucatori cei care erau in rosu ca in stanga lor parca se prelingea putin culoarea rosie in lateral. Exista ceva setari sau ati mai patit si voi sau sa zicem ca este si perioada de rodaj ~~50ore de functionare....... | ||
|
| | #6996 (permalink) | ||
oricum nu e asa clara la miscare ca atunci cand e pe loc, din cauza vitezei si a faptului ca ochiul uman nu reuseste sa tina pasul (si eu patesc asta la filmele HD, dar nu din cauza ecranului, ci a modului de filmare si a ochilor). pe tv SD nu ai cum sa fii perfect multumit orice ai face. plasmele astea au fost facute pt semnal HD in principal. cei ce se uita mult la tv s-au cam grabit cand si-au luat plasma/lcd pt TV SD. daca aveai televiziune hd erai in rai. asa, o sa trebuiasca sa te obisnuiesti cu niste imperfectiuni, mai mici sau mai mari. | ||
|
| | #6998 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Ia uitati aici (probabil astea sunt preturile pietei in acest moment) - Panasonic TH-42PY80P - Panasonic TH-42PY85P - Panasonic TH-46PY85P 46"?? Nu e o diagonala cam ciudata? ![]() Ce credeti ca ar trebui sa aleg? Cum ar arata un 46 inch? | ||
|
| | #7000 (permalink) | ||
e noua pt plasme diagonala aia, dar ce poate fi ciudat la ea? e o alta dimensiune atata tot. mie mi se pare in regula. mama ce pret are. iti iei 2 de 42 obisnuite cu banii aia. un 46 e intre un 42 si un 50, exact la jumatatea dintre ele. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |