![]() |
| | #7001 (permalink) | ||
| Quote:
E o diagonala normala. E o diagonala ok dc 42"(106cm) ti se pare mica si 50"(127) ti se pare prea mare. Deci chiar nu inteleg "ciudatenia" acestei diagonale. Dc era 43" ok intelegeam insa asa e exact intre 42" si 50".
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #7002 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Si vroiam sa stiu si parerea altor persoane. Si inca ceva...ce stiti de dm.ro ? In alta partea nu prea am gasit (adica emag, cel etc) | ||
|
| | #7003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
e folosita la lcd-uri, la plasma nici eu nu mai stiu de ea. dar pe ideea zisa de tine, si aia de 107" sau cat aia e cea mai mare, e tot ciudata (ca era in premiera cand aparuse). oricum, mi se pare chiar misto, era diferenta prea mare de la 42 la 50. nu avem toti vila.
| ||
|
| | #7004 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
| ||
|
| | #7005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
M-am uitat si eu un pic la meci aseara si mi s-a parut ca se vede incredibil de bine (pe cablu TV analog de la RCS), folosind aspect ratio 14:9 la care era transmis meciul. Desigur, daca te-ai uitat pe Auto sau Just, asta nu face decat sa degradeze si mai mult calitatea. Eu chiar ma gandeam daca chiar merita sa dau banii pe acel receptor Sagem HD, avand in vedere ca TVR va transmite campionatul european in HD terestru. Apropo, daca cineva are asa ceva si are si cablu TV de calitate, poate ne face si noua o comparatie, sa stim daca merita. | ||
|
| | #7006 (permalink) | ||
|
Doresc sa'mi iau un lcd sony, am studiat cateva zile pe net si am ajuns la un model care pare sa ma satisfaca, adica acesta De folosit cu ps3 (jocuri si filme) si "cablu". Spatiul in care va fi folosit e o camera (garsoniera). Intrebarea mea e, se merita?E prea mic spatiul in care il voi folosi? Sau ma limitez la un HD ready de aceiasi diagonala dar mai ieftin? Nu sunt un maniac al filmelor dar apreciez mult o imagine buna
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #7007 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #7008 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7011 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-...0080521111.htm a aparut pe undeva ? | |||
|
| | #7013 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #7017 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Timisoara |
Am observat in specificatiile seriei PZ800 (Germania) DVB-T mit H.264 HD. Sa inteleg ca are tuner HD integrat? Se pot ''prinde'' canale HD in DVB-T (cand apar in Ro) fara alte set-boxuri or something ? Thanks
__________________ ...orice e posibil... | ||
|
| | #7020 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | HD ready are rezolutia 1366x768 sau 1280x720 sau 1024x768 sau 1024x720 si foloseste semnal 720p (50Hz,60Hz). full HD are rezolutia 1920x1080 si foloseste semnal 1080p (50Hz, 60Hz, 24Hz).
__________________ Rebel XT | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |