![]() |
| | #7101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Acum,unde dau 7000 mai pot inca 300,asta este.Nu l-am gasit in alta parte.Daca era o diferenta de 200 de euroi ma mai gindeam dar asa..........merge. Trebuie sa ma ajutati la teste multumesc
__________________ oil | ||
|
| | #7103 (permalink) | ||
|
YES !YES ! YESSS !! Cine o sa dea bobârnace, peste 3 zile, celor care se jurau ca nu va exista HD în Ro prea curând, deci se merita de departe tocarea banilor pe un HD Ready cu pixeli dreptunghiulari ?
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7108 (permalink) | ||
| Quote:
Cel mai bine e sa ti-l livreze ei si sa ti-l si desfaca monteze/probeze. Bafta.
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #7109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Da,se pare ca asta chiar e o problema deoarece vroiam sa-l ridic personal ca sa-l transport mai cu grija,spun eu.Dar o sa ma duc pana acolo si o sa merg in spatele lor ![]() Nu uitati,trebuie sa ma ajutati cu testele sa stiu daca are ceva probleme si sa-l duc inapoi Multumesc
__________________ oil | ||
|
| | #7113 (permalink) | ||
|
Am urmarit cu un deosebit intere acest topic in ultimele saptamani,in acelasi timp am testat si piata lcd din UK,si in final as opta petru un Philips 42 PFL 7862D/10 dar nu am vazut nii un review pt el pe acest threat,daca ma ajuta cineva as fi foarte foarte bucuros,nu ar strica nici sa imi spuneti daca este sau nu mai bun ca un sony 40 KDL3500D,EU UNUL NU STIU CE SA SPUN,sunt un tanar neancercat,mentionez ca il vreau pt meciuri si pt cea mai buna consola de jocuri existenta in prezent....stiti voi care,multumesc anticipat si astept o mana de ajutor....thanks | |||
|
| | #7114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Tuner tv DVB-T compatibil mpeg4 h264 era la Domo in jur de 700 ron. Plasmele Panasonic "ciuntite " cu pixelii strambi, HD-Ready din seria PV80, afiseaza o imagine mai buna decat orice full-hd Sony din seria P,S,W,X 2000/ 3000/3500 cu sau fara tuner incorporat, indiferent ca este vorba de semnal HD sau SD de la tuner tv sau de la dvd.Singurul punct unde se poate compara ar fi afisarea unui semnal 1080 p din playere BR dar si acolo de la o distanta normala de vizionare Sony nu are multe de aratat. | ||
|
| | #7115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
asta e bun pt. tvr terestru pt. euro 2008? http://pcfactory.ro/componente/tv-tu...v-hybrid-stb9/ vad ca scrie ceva si de mpeg4 si de dvbt. | ||
|
| | #7116 (permalink) | ||
| Quote:
Pv80 nici macar nu poate afisa 1080p ![]() @florin73: discutiile despre tv tunner s-au mutat pe un theard special. | |||
|
| | #7117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
da. l-am gasit. cam sarac deocamdata. dau aici linkul pt cei care stiu mai multe detalii. Tuner DVB-T pentru TVR-HD si ProTv-HD | ||
|
| | #7118 (permalink) | ||
|
@X-White : nu distruge crezul omului ca PV-urile sunt cele mai tari (citez : "indiferent de comparatie"), astia sunt ca o secta si daca cumva le comentezi dumnezeul, îti poarta pica.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7119 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Pv 80 ca si PV70 poate reda 1080p prin down-scaling. Am facut o afirmatie precisa in conditii specifice clare, nu o lozinca. Faptul asta l-am constat prin teste repetate si faptul ca nu am acasa Sony este rezultatul , concluzia testelor. Ceea ce imi cumpar este optiunea personala si se bazeaza pe ce imi doresc nu este vorba de a sustine aiurea o cauza.Poate nu este relevant dar nu sunt la prima achizitie asa ca macar sunt in cunostinta de cauza cand fac o noua alegere. Asta e opinia mea si poate fi atacata de oricine nu am pretentia ca exprim un adevar absolut. Am mai aratat in nenumarate randuri si concluziile altora, eu nefiind o autoritate: http://www.trustedreviews.com/tvs/re...40in-LCD-TV/p1 nota 7 ...un dezastru, http://www.trustedreviews.com/tvs/re...46in-LCD-TV/p1 nota 6 o mizerie absoluta. Nici o plasma Panasonic nu a scazut sub nota 9 iar modelul nou este cel mai bun din ce au construit pana acum.Daca ajuta pot da nenumarte linkuri in care se explica cu amanunte ca rezolutia nu este determinanta in aprecierea calitati imagini. Si inca ceva daca deranjeaza rezolutia asta, poti compara modelele full-hd ce au declarat contrast dinamic 1 000 000:1 si timp de raspuns 0,001 secunde , asta daca ar conta cu ceva cifrele, cifre ce nu au termeni de comparatie in domeniu LCD. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |