Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-05-2008, 09:36   #7161 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by florica View Post
Chiar sunt curios cati din posesorii de LCD pot spune cu mana pe inima ca sunt fascinati de imagine si daca maine ar trebui sa cumpere alt tv-u, tot asa ceva ar cumpara.
Eu as cumpara acelasi televizor, singurul regret este ca am plecat dupa 40" si am gasit doar 32". Daca maine ar fi sa-mi cumpar alt tv-u as fi in ceata rau de tot. Nu exista un lcd in acea categorie de pret atat de bun precum a fost Sony 40D3000 pe piata. Pana si cei de la Sony si-au dat seama ca era prea bun pentru pretul cerut si l-au scos de pe piata rapid inlocuindu-l cu o petarda de fullHD entry level D3500.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 09:46   #7162 (permalink)
Registered User

Lasa ca e bine ca ai luat mai mic. E singura modalitate prin care ai sanse sa nu observi macroblocuri, banding-ul, problemele de dithering, halo-uri de lampa & co... Daca iei si distanta "regulamentara", ai putea sa juri ca nu e LCD

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 10:50   #7163 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Lasa ca e bine ca ai luat mai mic. E singura modalitate prin care ai sanse sa nu observi macroblocuri, banding-ul, problemele de dithering, halo-uri de lampa & co... Daca iei si distanta "regulamentara", ai putea sa juri ca nu e LCD
Pe de alta parte alternativa la un 40D3000 ar fi fost 42PV70 la care m-am tot gandit, dar dadeam de phosphor trails, deinterlacing si pull down prost facut, judder la materialele HD (lipsa 24p), posterizare, purple/magenta banding, zgomot si pocnituri mari in functionare si stand-by, imagini reflectate in ecran, un consum de energie cu 50% mai mare care la o medie de 13h/zi inseamna mult, pericolul de burn-in care la o utilizare de 13h/zi pe cine stie ce posturi TV este omniprezent. Sari din tigaie in foc cum zice englezul.

Old 30-05-2008, 11:53   #7164 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

@MonkY : sper ca va fi totusi disponibil si PZ800 în Ro, da-o naibii e televizor high-end si chiar si în tarile din est au început (timid) transmisiile digitale.

@florica : am impresia ca nimic nu te poate clinti, ai tras o teorie (PV-ul tau rulez din orice pozitie) si te tii orbeste pe ea, mappingul 1:1 al pixelilor e o prostie, oricum deinterlacing-ul strica tot (de parca suntem înca în 90 toamna), posesorii de LCD-uri sigur sunt cu musca pe caciula si nu stiu cum sa marturiseasca ca regreta ca nu si-au luat PV-ul magic ........

Tu semeni cu mine.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 11:56   #7165 (permalink)
Registered User

V-am spus,a venit tv-ul,un Panasonic TH 46 PY85p.Vreau sa va intreb ceva.La aspect imagine l-am lasat pe auto si la unele programe din cind in cind la un anumit interval de timp face un zoom,dupa ceva timp isi revine.
Vreau sa va intre daca asta poate sa fie o problema?
Deocamdata folosesc ce vine pe cable de la romtelecom

multumesc

petre is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:10   #7166 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Pe de alta parte alternativa la un 40D3000 ar fi fost 42PV70 la care m-am tot gandit, dar dadeam de phosphor trails, deinterlacing si pull down prost facut, judder la materialele HD (lipsa 24p), posterizare, purple/magenta banding, zgomot si pocnituri mari in functionare si stand-by, imagini reflectate in ecran, un consum de energie cu 50% mai mare care la o medie de 13h/zi inseamna mult, pericolul de burn-in care la o utilizare de 13h/zi pe cine stie ce posturi TV este omniprezent. Sari din tigaie in foc cum zice englezul.
unde sunt phosphor trails, deinterlacing si pull down-ul asta asa proaste ca vreau sa le vad si eu. ori eu sunt chior, ori nu exista, ori li se da mult prea mare importanta, si exceptand cazul in care chiar esti hotarat sa le vezi, nu le bagi in seama.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:13   #7167 (permalink)
Registered User

face zoom pt ca sus si jos ai benzi negre si vrea sa foloseasca la maxim dimensiunea ecranului.
Pune-l pe 16:9 sau 4:3 daca vrei sa ramana fix

ytrewq is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:20   #7168 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
[...] Sony 40D3000 pe piata. Pana si cei de la Sony si-au dat seama ca era prea bun pentru pretul cerut si l-au scos de pe piata rapid inlocuindu-l cu o petarda de fullHD entry level D3500.
Ca posesor de D3500, as dori sa fac o precizare.

D3000 (high end) nu a fost înlocuit cu D3500 (entry-level) decât în discursul stupid al marketingului Sony. Logica elementara îti spune ca nu poti înlocui high end cu low end. 40D3000 (si 46D3000) a fost scos din productie din alte motive : politica Sony în 2007 (si probabil si acum) era sa impuna televizoarele Full HD la diagonalele peste 32". Sony sunt cei din spatele formatului Blu-ray, care e Full HD, ei îsi bazasera toata politica de marketing a acestui format pe avantajele rezolutiei bla-bla, era normal ca aceasta poveste sa produca efecte si în oferta televizoarelor lor. Ei au tinut neaparat ca Full HD sa fie asociat cu "calitate premium", iar propriul lor model HD Ready de calitate realmente premium ajunsese sa-i incomodeze.

Am mai spus-o acum câteva zeci de pagini, în 2007 Sony era atât de disperat sa învinga formatul HD-DVD încât a oferit gratis BR playere si console PS3 celor care îsi luau Sony Full HD.

Acum despre D3500 : nu e 'petarda', e entry level decent. Entry-level se traduce prin "rustic". Are panelul lui W3000 (middle level), mai putina conectica (poate unii nu au nevoie de altceva), Bravia Engine simplu (astept userul care îmi va arata dezavantajul concret), nu are tuner HD. Are calitatea Sony, contrastul Sony, e abordabil, solid ca un tanc sovietic din cauza rusticitatii, e o optiune ok pentru cei care cauta aceste lucruri si nu au bani de aruncat pe alte chestii inutile.

L-as cumpara din nou la orice ora daca ar fi la acelasi pret mic fata de restul, cu care l-am luat. 58PZ800 apare abia în toamna, mai am timp sa ma gândesc daca sa fac pasul sau sa mai astept (urasc sa bag sume mari în aparatura atât de rapid-devalorizanta).
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
unde sunt phosphor trails, deinterlacing si pull down-ul asta asa proaste ca vreau sa le vad si eu. ori eu sunt chior, ori nu exista, ori li se da mult prea mare importanta, si exceptand cazul in care chiar esti hotarat sa le vezi, nu le bagi in seama.
E vorba de risc. Sa nu crezi ca noi astia pe LCD avem toti banding si clouding si vedem doar halouri pe ecran.

Last edited by EMI; 30-05-2008 at 12:20.. Reason: Automerged Doublepost

Old 30-05-2008, 12:25   #7169 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
E vorba de risc. Sa nu crezi ca noi astia pe LCD avem toti banding si clouding si vedem doar halouri pe ecran.
Eh nu ! Toate au si toate fac, fara exceptie. Asta este tehnologia "cu lampa". Dar, crede-ma, decat sa chemi pe cineva sa-ti arate defectele, mai bine lasa asa... ignora. Pentru ca dupa aceea te vei uita numai dupa defecte. Eu am facut asta cu femeia, si acum imi pare rau de ea. Nu mai pot sa merg prin nici-un shop hi-fi cu ea, ca sare repede sa-mi arate diverse

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:26   #7170 (permalink)
Registered User

Receptie TVR HD in afara Bucurestiului

Deoarece toate discutile de aici se refera la receptia TVR HD in Bucuresti, am sa incerc sa explic ce trebuie facut pentru a viziona in restul tari, prin satelit. Pe luni am sa am si eu noua instalatie pregatita, am sa revin si cu un feedback. Pana atunci cam acestia sunt pasii:

1. Antena: Aveti nevoie de o antena parabolica. Daca doriti numai pentru TVR HD, acesta emite pe Wutelsat W2. Pentru romania orice "oala" de peste 70cm diametru este ok. Aici este diagrama de acoperire pe Eutelsat W2 http://www.lyngsat-maps.com/maps/ew2_wide.html. Daca doriti sa vizionati si alte pachete/programe, puteti sa va uitati pe http://www.lyngsat.com/europe.html pe fiecare satelit ce pachete de programe sunt, iar apoi la marimea necesara pentru acel satelit in ro si sa alegeti marimea cea mai mare. Antenele pot fi din Fe sau Al. Cele din Al sunt mai bune. La dimensiuni mici diferenta de pret este nesemnificativa. O antena de 0.8m Fe costa 50 ron iar una din Al 65 Ron. Pentru alte dimensiuni sunt o multime de magazine online in Ro specializate pe accesorii.
Antena: 65 RON

2. LNB: Este "cucuruzul" din varful antenei. Preturile variaza intre 15 Ron si 150 Ron pentru cele simple. (sunt si mai scumpe "twin" sau chiar cu mai multe iesiri pentru a putea conecta mai multe stb-uri simultan). Vom alege unul mediu.
LNB: 70 RON

3. Motor, Pozitioner, Actuator (DISEQ) - optionale. Daca doriti ca antena sa nu fie fixa pe un satelit aveti optiunea sa ii montati motor. Exista si motor simplu cu telecomanda, repozitionarea facandu-se din aproape in aproape, dar aceastea nu se merita deoarece diferenta de pret este foarte mica. De aceea recomand motor + pozitioner + actuator. In acest fel veti putea memora pozitia satelitilor si doar printr-o singura apasare de buton antena se va pozitiona automat pe satelitul dorit. Deasemnea, indicand pozitia a 2 sateliti antena va sti singura unde sunt restul satelitilor. Mai este si optiunea in cazul in care aveti memorate mai multe programe de pe mai multi sateliti, in cazul in care selectati un program care nu este pe satelitul curent, antena se va deplasa singura si va afisa programul dorit.
Sistem DISEQ complet 280 RON (optional)

4. Stb, sau receiver. Cel mai bun receiver HD (dupa parerea mea) este Dreambox 800 HD PVR (http://www.dream-multimedia-tv.de/en..._technical.php). Din pacate nu am reusit sa il gasesc la nici un magazin din Ro, l-am gasit doar in Germania cel mai aproape la 449 EUR, dar nu ajunge inainte de inceputul CE2008. Din ce am gasit la noi
01. Opticum 7700HD CICX 920 RON
02. IPBox 9000HD 1900 RON
03. Optibox 7710HD CICX 850 RON
04. Topfield TF 7720 HSCI 860 RON
Eu am ales Opticum 7700HD CICX. La acesta mai am nevoie si de un modul de access VIaccess deoarece nu are incorporat. (nu siut celelalte modele). Modul Viaccess 170 Ron
STB+Modul access: 1090 RON

La acestea se adauga instalare, configurare initiala, cabluri, mufe si cartela de acces pt TVR: 220 RON

Total pentru a vedea TVR HD prin satelit:
1445 RON

Daca adaugati si sistemul optional de motorizare va creste suma cu 280 RON

Cred ca aceasta este aproape de limita de joc. Cred ca puteti economisi maxim 10%-15% daca cumparati cele mai ieftine componente. Dar se poate iesi si mult mai scump (de 2 ori sau de 3 ori mai scump) pentru un sistem complex de receptie satelit.

Nu am dat link-uri catre magazine deoarece nu vreau sa fac reclama gratuita nimanui. Toate aceste preturi sunt de la magazine din Cluj, pentru cei interesati pot da mai multe detalii pe privat. Dupa cum spuneam, pe luni sper sa am totul functional si sa pot da mai multe detalii daca a meritat sau nu investitia.

sobolanul is offline    Send Message via Google Talk to sobolanul Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:30   #7171 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Eh nu ! Toate au si toate fac, fara exceptie. Asta este tehnologia "cu lampa". Dar, crede-ma, decat sa chemi pe cineva sa-ti arate defectele, mai bine lasa asa... ignora.
Nu stiu daca ai postat la misto. Daca nu era la misto, înseamna ca nu ai vazut tv cu banding/clouding, pus lânga unul care nu are. La refer la aspectul vizibil în conditii de vizionare standard.

E ca si cum ti-as spune ca tu nu mai poti de la lizereul verde de la limita zonelor albe, de la plasme. Stii ca e acolo, ca e imperceptibil în mod normal, stii ca asta e tehnologia. Insa sunt si plasme la care acest lucru e accentuat => defectiune => schimb în garantie.

De aceea ziceam ca e vorba de riscuri, nu de certitudini. Repet, înainte sa mai spui ca toate LCD-urile au banding sau alte belele, vezi înainte unul care chiar are.

Old 30-05-2008, 12:44   #7172 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by petre View Post
V-am spus,a venit tv-ul,un Panasonic TH 46 PY85p.Vreau sa va intreb ceva.La aspect imagine l-am lasat pe auto si la unele programe din cind in cind la un anumit interval de timp face un zoom,dupa ceva timp isi revine.
Vreau sa va intre daca asta poate sa fie o problema?
Deocamdata folosesc ce vine pe cable de la romtelecom

multumesc
scoatel de pe auto si lasal pe "just" ..asa se intimpla si la mine

kris2k is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 13:14   #7173 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sobolanul View Post

Eu am ales Opticum 7700HD CICX. La acesta mai am nevoie si de un modul de access VIaccess deoarece nu are incorporat. (nu siut celelalte modele). Modul Viaccess 170 Ron
nu trebuie cam (modul) de viaccess deoarece Opticum 7700HD CICX are multicam, slotul de cartela recunoaste si viaccess ... deasemenea poti vedea cu el
national geografic HD, de la 12.5W
luxe tv HD, luxe tv uk HD, melody zen HD, de la 9E
astra HD+, anixe HD, discovery HD, premiere HD, de la 19E
rezolutia programelor fiind 1080i

plop is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 15:10   #7174 (permalink)
Registered User

Pai sa vedem pe rand :” deinterlacing si pull down prost facut” nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta deoarece au am constat cea mai buna imagine cu semnal 1080 interlaced , binenteles folosind surse native HD nu prostii se dvd upscalate te miri cum;” judder la materialele HD (lipsa 24p)” daca plasma asta sacadeaza la imagini in miscare atunci orice LCD tremura si clipeste si la imagini fara miscari rapide;” posterizare, purple/magenta banding, zgomot si pocnituri mari in functionare si stand-by” defectele alea sunt induse de sursa sau de materialul video cu semnal perfect plasma PV70 nu prezinta asa ceva, zgomot? pocnituri? Pai nu exista ventilatoare si nici zeci de convertoare de inalta tensiune pana si pasarelele de afara fac mai multa galagie cu geamul termopan inchis.
Consumul mediu la 42” PV70 este in jur de 170W si in jur de 110W la 42PV80 mai mic decat consumul constant de la D3000, asta in conditiile cand vorbim de o diagonala mai mare.

Totusi si chiar daca astfel de probleme ar exista si ar fi mai mult decat evidente importanta lor este absolut nesemnificativa in fata performantelor native care definesc calitatea imagini iar astfel de probleme sunt mult mai multe si mai grave la procesarea video de la LCD.
O alte gluma este procesare 24p la un panou HD-Ready stiind ca semnalul 24p este valabil numai la 1080p, o frectie inutila, un panou bun afiseaza suficient de bine si fara , unul prost nu il ajuta cu nimic nici rezolutia nici faptul ca poate accepta 24p.

florica is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 15:15   #7175 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
semnalul 24p este valabil numai la 1080p
Nu confunda FPS-ul filmului cu rezolutia televizorului.

Edit : dar am prins ideea, PV-ul rulez din toate încheieturile

Old 30-05-2008, 15:37   #7176 (permalink)
Registered User

Quote:
Pai sa vedem pe rand :” deinterlacing si pull down prost facut” nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta deoarece au am constat cea mai buna imagine cu semnal 1080 interlaced , binenteles folosind surse native HD nu prostii se dvd upscalate te miri cum;” judder la materialele HD (lipsa 24p)” daca plasma asta sacadeaza la imagini in miscare atunci orice LCD tremura si clipeste si la imagini fara miscari rapide;” posterizare, purple/magenta banding, zgomot si pocnituri mari in functionare si stand-by” defectele alea sunt induse de sursa sau de materialul video cu semnal perfect plasma PV70 nu prezinta asa ceva, zgomot? pocnituri? Pai nu exista ventilatoare si nici zeci de convertoare de inalta tensiune pana si pasarelele de afara fac mai multa galagie cu geamul termopan inchis.
Consumul mediu la 42” PV70 este in jur de 170W si in jur de 110W la 42PV80 mai mic decat consumul constant de la D3000, asta in conditiile cand vorbim de o diagonala mai mare.

Totusi si chiar daca astfel de probleme ar exista si ar fi mai mult decat evidente importanta lor este absolut nesemnificativa in fata performantelor native care definesc calitatea imagini iar astfel de probleme sunt mult mai multe si mai grave la procesarea video de la LCD.
O alte gluma este procesare 24p la un panou HD-Ready stiind ca semnalul 24p este valabil numai la 1080p, o frectie inutila, un panou bun afiseaza suficient de bine si fara , unul prost nu il ajuta cu nimic nici rezolutia nici faptul ca poate accepta 24p.
Pai nici ce a enumerat Monky mai sus eu nu vad la TV-ul meu. E vorba de ceea ce au vazut unii care se pricep in a evalua un TV. Si rezultatul a fost ca pull down si deinterlacing sint jenante la Panasonic.
In plus, judder apare la slow panning, nu la imagini in miscare rapida. Ia Planet Earth si vezi cum face cand se plimba camera peste zapezile alea.
E plin avforums de buzzing la Panasonic, respectiv PV70. Multa lume se plange de bazaitul mult prea puternic. Pocniturile de asemenea sint rezultatul unei incalziri mult mai accentuate in cazul plamei, materialele se dilata, contracta, etc. Stii povestea.
De purple snakes, boala lui PV60 s-a tot discutat si de asemenea faptul ca exista si la PV70 dar nu atat de evident.
De problemele majore la imagini intunecate, mai ales in jocuri, cand toate contururile se inverzesc si raman urme urate iar e plin avforums, sau daca vrei verifica youtube.
Eu nu ma prind, Panasonic da in specificatii consumul maxim? Mi se pare ca acel consum de 261W e dat pentru uz normal (citat de pe site-ul romanesc), mai mare decat 169W pentru 40D3000. Ce o fi insemnand? Cine a stat sa masoare consumul mediu si cum?
Inca o data, despre 1080/24p trebuie sa te mai documentezi, nu intelegi exact despre ce e vorba. Pentru un televizor e important sa poata procesa si afisa corect semnalul asta, indiferent cati pixeli are panoul.

Old 30-05-2008, 15:41   #7177 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Visez eu ori avem aici un erou sinucigas, care a criticat în mod deschis PV-ul perfect al lui florica ?

Lasa-l pe norisorul lui, e mult mai simpatic asa.

Old 30-05-2008, 16:11   #7178 (permalink)
Registered User

avlad: toate argumentele tale sunt chestii de genul mofturi si nu lucruri relevante. nu le gasesti decat daca le cauti intentionat, si uneori nici atunci. ma amuza insa ca problemele de la lcd tu nu le vezi la al tau, in schimb pe alea de la plasma le "stii" pt ca spun altii in care ai incredere. haios, ce sa zic. daca sunt probleme sunt la ambele tehnologii si se vad la ambele tipuri de ecrane. e adevarat, poti sa nu vrei sa le vezi si chiar nu le vezi, chit ca ti le arata cineva. nu ma refer la tine. dar retine: nu exista - la mine nu se vad, dar la ale voastre stiu ca sunt. astea sunt bancuri.
1080p-urile se vad la fel de bine ca si 720p-urile deci nu vad unde e jenanta procesarea interna a plasmelor panasonic la semnal 1080p.

toate neajunsurile ar conta daca ar deveni comparabile cu partile bune. insa partile bune nu ca depasesc partile rele, dar le fac sa nu conteze (exceptandu-i pe maniaci). sa fim seriosi, ne uitam la tv pt mesajul transmis in primul si in primul rand si abia apoi remarcand lucrurile care ne enerveaza la ecran. daca la fiecare film as cauta defectele ecranului nu as mai intelege nimic din film. da, le-as remarca cand ar fi atat de mari, incat chiar ar fi deranjante. ceea ce nu e cazul totusi

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 16:12   #7179 (permalink)
Manic Miner

burebista's Avatar

Quote:
Ia Planet Earth si vezi cum face cand se plimba camera peste zapezile alea.
L-am vazut de fo' 2 ori ca asta a fost DVD-ul care m-a facut sa fiu mindru de plasma mea. Nu's ce vorbesti tu acolo cu zapada si camera. Oi fi avind io probleme la ochi, recunosc.
Quote:
E plin avforums de buzzing la Panasonic, respectiv PV70. Multa lume se plange de bazaitul mult prea puternic. Pocniturile de asemenea sint rezultatul unei incalziri mult mai accentuate in cazul plamei, materialele se dilata, contracta, etc. Stii povestea.
Aaa, fo' citiva de pe forumul asta stiu ca am o problema cu silent computing. Pot sa te asigur ca noaptea intre termopane nu se aude nimic de la plasma mea. Nici bizituri, nici pocnituri nici alte fenomene paranormale.
Quote:
De purple snakes, boala lui PV60 s-a tot discutat si de asemenea faptul ca exista si la PV70 dar nu atat de evident.
Serpi verzi n-am vazut inca, dar recunosc ca nu ma uit la filme horror.
Quote:
De problemele majore la imagini intunecate, mai ales in jocuri, cand toate contururile se inverzesc si raman urme urate iar e plin avforums, sau daca vrei verifica youtube.
Nu ma joc pe plasma, si n-am sesizat probleme majore la imagini intunecate. Ce ar trebui sa caut?

Quote:
Eu nu ma prind, Panasonic da in specificatii consumul maxim? Mi se pare ca acel consum de 261W e dat pentru uz normal (citat de pe site-ul romanesc), mai mare decat 169W pentru 40D3000. Ce o fi insemnand? Cine a stat sa masoare consumul mediu si cum?
Nu stiu cit consuma, tot ce stiu e ca sta bine mersi intr-un UPS APC 500VA (300W) si nu se inchide instantaneu din cauza de overload la UPS. In rest nu prea ma intereseaza ca are un consum mai mare cu 100W decit un LCD. Daca vreau economie mai sting un bec de 100W din camera.

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Lasa-l pe norisorul lui, e mult mai simpatic asa.
Las' ca-i tin eu companie pe norisorul respectiv ca vad ca-i panasonicar verde d'al meu.

Anyway, ca sa fie toata lumea impacata eu as zice sa ne bucuram fiecare de ce avem in casa (fie LCD fie plasma) atita vreme cit ne place ce ne loveste retina. In rest sunt discutii de principiu.

burebista is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 16:14   #7180 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
1080p-urile se vad la fel de bine ca si 720p-urile deci nu vad unde e jenanta procesarea interna a plasmelor panasonic la semnal 1080p.
E jenanta pentru ca useri ca florica se bat cu pumnul in piept ca plasma lui e perfecta pentru semnal 1080p (apoi a intors-o ca defapt ar fi 1080i). Ideea e ca ce vedeti voi nu e 1080p asa cum iesa dintr-un Bluray player

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules