![]() |
| | #7201 (permalink) | ||
|
Ce alegere sa fac intre: http://www.emag.ro/televizoare_lcd/p...2S81plus1080P7 si http://www.emag.ro/televizoare_plasm...cm--pTH-37PV7P sau altfel spus merita sa dau cateva milioane in plus pe plasma?
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #7204 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7206 (permalink) | ||
|
Nevermind
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #7207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Am vazut noua gama de LCD-uri de la SAMSUNG bazate pe tehologie LED , mai precis LE46F86BD/X este modelul care mi-a atras atentia ... si vreau sa-l cumpar; pretul este in jur de 2000 Euro . Cine poate sa-mi dea niste informatii pro si contra acestui model ? | ||
|
| | #7210 (permalink) | ||
| Quote:
- singurul model LED de la Samsung e F96, si ala e generatie 2007 - modelul F86 e LCD standard, versiune high-end dar tot de generatie 2007 F86 e bunicel dar nu cine stie ce, iar F96 (mighty LED) sufera de dezechilibre, de exemplu unghiul de vedere e varza curata.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7214 (permalink) | ||
|
Intrebare, fiindca dupa ce am citi jdemii de posturi, tot n-am priceput: eu am placa video un ati 9800pro. Banuiesc ca nu pot sa rulez filme hd cu ea. Totusi, pentru restul continututlui din comp, care este modalitatea de legare? Din ce m-am holbat eu, iesirile placii sunt: VGA, TV OUT si DVI (DVI-I dual link, daca am priceput eu bine din poze). Pe VGA am monitorul. Banuiesc ca mi-ar trebui un cablu DVI-VGA. Gasesc asa ceva? Sau cum procedez? Pun adaptor DVI-VGA si pe urma cablu VGA? Inteleg ca, de vreme ce o s-o conectez la portul VGA al viitoarei plasme, semnalul oricum il voi transmite analog. Si inca o intrebare: service code-ul la pv80 care este?
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #7215 (permalink) | ||
|
Folosesti un adaptor DVI->Hdmi si apoi un cablu hdmi pana la plasma sau poti sa cauti un cablu dvi->hdmi. Astfel semnalul va fi digital. Daca vrei neaparat http://www.conectica.ro/display/1-63..._T-_15_M).html si de acolo folosesti cablu. Daca service codeul la pv80 e la fel ca la pv70 atunci e : Tii apasat V- pe plasma si apesi de trei ori 0 pe telecomanda | |||
|
| | #7216 (permalink) | ||
|
Am reusit sa strang ceva banuti si a venit vremea marii achizitii...bugetul e undeva la 3500RON...iar concurentii sunt Sony 32D3000 si Panasonic 37PV80...m-ar interesa parerile voastre ( in primul rand posesori daca sunt) sau alte recomandari Ca sa stiti pe ce discutam: "materialul" de vizionat v-a fii in mare majoritate SD, distanta de vizionare undeva la 2-2,5m, camera nu este excesiv de luminoasa si chiar dc tv-ul va fi opus ferestrei soarele nu bate direct (asta pentru plasma). | |||
|
| | #7217 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre asta: http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...--p32PFL331210 L-am gasit la oferta in real la 1999....
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #7218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Deoarece nu le am cu LCD-urile apelez la experienta voastra. As dori niste opinii despre urmatoarele trei produse, care ar fi cea mai buna alegere, avantaje, dezavantaje : Samsung LE 37M86 LG 37LF76 Panasonic TX 37LZ70 Eu ma gandisem initial la Samsung, insa un tip dintr-un magazin mi-a recomandat LG-ul de mai sus, iar pe forum-uri am citit chestii ok despre Panasonic. Ma arde ) Saptamana viitoare vreau sa vad meciurile la un tv de 94 de cm. Care ar fi alegerea vostra ?
| ||
|
| | #7219 (permalink) | ||
| Quote:
.Legat de cablu si iesire, o sa pun mai pe seara o poza cu iesirea DVI. A mea este de aia cu 24 de pini. Nu stiu daca asta inseamna ca este si analogica si digitala sau doar analogica. Problema este ca toate cablurile DVI-HDMI la care m-am uitat in poze la conectica si elfast , mufa DVI este cu 18 pini (are 2 randuri de pini lipsa in mijloc). In aceste conditii nu stiu daca merge sau nu. Si nu stiu ce inseamna single-link/dual link si in ce masura trebuie sa se pupe mufa cu cablul si din punctul asta de vedere.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #7220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Frate ce ma oftic,ce s-au ieftinit plasmele astea. Acu o saptamana am cumparat ASTA cu 35 de milioane.
__________________ phantom_pss@yahoo.com | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |