Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-06-2008, 15:22   #7221 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Pe de alta parte eu cred ca faci publicitate

Rover is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 15:57   #7222 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by misumisul View Post
Am reusit sa strang ceva banuti si a venit vremea marii achizitii...bugetul e undeva la 3500RON...iar concurentii sunt Sony 32D3000 si Panasonic 37PV80...m-ar interesa parerile voastre ( in primul rand posesori daca sunt) sau alte recomandari

Ca sa stiti pe ce discutam: "materialul" de vizionat v-a fii in mare majoritate SD, distanta de vizionare undeva la 2-2,5m, camera nu este excesiv de luminoasa si chiar dc tv-ul va fi opus ferestrei soarele nu bate direct (asta pentru plasma).
daca vrei sa vezi filme ia plasma.... daca vrei sa vezi meciuri de fotbal, sport, emisiuni tv, jocuri calculator, filme documentare, discovery, national geografic, atunci ia neaparat modelul Sony 32D3000, deoarece are cadre interpolate si reda mai bine miscarea.
vezi ca este la altex, plasma panasonic th-50pv7 la 3999 ron

plop is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 15:59   #7223 (permalink)
Registered User

Lionhunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by plop View Post
daca vrei sa vezi filme ia plasma.... daca vrei sa vezi meciuri de fotbal, sport, emisiuni tv, jocuri calculator, filme documentare, discovery, national geografic, atunci ia neaparat modelul Sony 32D3000, deoarece are cadre interpolate si reda mai bine miscarea.
vezi ca este la altex, plasma panasonic th-50pv7 la 3999 ron
Reda mai bine miscarea in comparatie cu alte lcduri.Plasma nu are astfel de probleme.

Lionhunter is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 16:52   #7224 (permalink)
Registered User

Probleme cu LCD TV, please help

Salut!
Am si eu o intrebare pentru cine vrea sa imi raspunda.
De curand am achizitionat un Panasonic TX-37LZ70P. Acesta are ca si specificatii o rezolutie de 1920 cu 1080.
Cand il conectez de la calculator prin cablu normal care ar fi intrat in monitor si setez rezolutia 1280 cu 1024, merge pe tot ecranul insa din cauza aspectului 16:9 se vad formele alungite. Daca in schimb setez rezolutia 1920 cu 1080 formele nu mai sunt alungite, in schimb rezolutia e imensa si se intinde cu mult mai mult decat ecranul. Astfel am un zoom pe mijlocul ecranului si nu ramane o solutie. Trebuie sa fac cumva sa am rezolutia de 1920 cu 1080 pe tot ecranul si nimic mai mult.
1) Exista vreo setare care trebuie activata din calculator(windows/ driver placa video) sau LCD sa se intinda imaginea pe tot ecranul la o scalare buna?
2) Se merita sa iau un cablu HDMI si adaptor pentru conexiunea calculator - LCD? oare pierd din calitate folosind vechiul cablu pentru redare de filme HD?

alex_ro_bv is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 17:48   #7225 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by alex_ro_bv View Post
Salut!
De curand am achizitionat un Panasonic TX-37LZ70P. Acesta are ca si specificatii o rezolutie de 1920 cu 1080.
Cand il conectez de la calculator prin cablu normal care ar fi intrat in monitor si setez rezolutia 1280 cu 1024, merge pe tot ecranul insa din cauza aspectului 16:9 se vad formele alungite. Daca in schimb setez rezolutia 1920 cu 1080 formele nu mai sunt alungite, in schimb rezolutia e imensa si se intinde cu mult mai mult decat ecranul. Astfel am un zoom pe mijlocul ecranului si nu ramane o solutie. Trebuie sa fac cumva sa am rezolutia de 1920 cu 1080 pe tot ecranul si nimic mai mult.
1) Exista vreo setare care trebuie activata din calculator(windows/ driver placa video) sau LCD sa se intinda imaginea pe tot ecranul la o scalare buna?
2) Se merita sa iau un cablu HDMI si adaptor pentru conexiunea calculator - LCD? oare pierd din calitate folosind vechiul cablu pentru redare de filme HD?
incearca sa pui din calculator rezolutia 1365x768, ar trebui sa obtii o imagine corecta, ( pe vga-dsub),,
daca vrei imaginea sa fie pixel mapping (punct cu punct) folosesti cablu dvi-hdmi...( daca calculatorul are iesire dvi...)

plop is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 17:49   #7226 (permalink)
Registered User

stelco's Avatar

Quote:
Originally Posted by alphie_003 View Post
Frate ce ma oftic,ce s-au ieftinit plasmele astea. Acu o saptamana am cumparat ASTA cu 35 de milioane.
sant sigur ca e o greseala...

Last edited by stelco; 04-06-2008 at 17:52.. Reason: postat mai tarziu...

stelco is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 17:58   #7227 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by plop View Post
incearca sa pui din calculator rezolutia 1365x768, ar trebui sa obtii o imagine corecta, ( pe vga-dsub),,
daca vrei imaginea sa fie pixel mapping (punct cu punct) folosesti cablu dvi-hdmi...( daca calculatorul are iesire dvi...)
din pacate rezolutia 1365x768 nu e suportata de placa video... Oricum as prefera 1920x1080, as cumpara cablul hdmi daca ar fi garantia ca merge pe rezolutia asta tvul.

Old 04-06-2008, 19:19   #7228 (permalink)
Registered User

Incearca 1360x768 .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 19:55   #7229 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by alphie_003 View Post
Frate ce ma oftic,ce s-au ieftinit plasmele astea. Acu o saptamana am cumparat ASTA cu 35 de milioane.
Quote:
Originally Posted by stelco View Post
sunt sigur ca e o greseala...
Da, e o greseala, probabil e modelul TH-42PV8P ...

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 22:46   #7230 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

revin cu rugamintea
Quote:
Legat de cablu si iesire, o sa pun mai pe seara o poza cu iesirea DVI. A mea este de aia cu 24 de pini. Nu stiu daca asta inseamna ca este si analogica si digitala sau doar analogica. Problema este ca toate cablurile DVI-HDMI la care m-am uitat in poze la conectica si elfast , mufa DVI este cu 18 pini (are 2 randuri de pini lipsa in mijloc). In aceste conditii nu stiu daca merge sau nu. Si nu stiu ce inseamna single-link/dual link si in ce masura trebuie sa se pupe mufa cu cablul si din punctul asta de vedere.
Atasez poza cu tipul de mufa pe care il am eu la placa video. Din poza si ce am gasit pe net, deduc ca este dual link. Cablul de aici, nu este single link? Afecteaza cu ceva aceasta diferenta? Functioneaza? Si daca da, functioneaza bine?
Si ca intrebare suplimentara, care este diferenta intre dual-link si single link?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	output.JPG
Views:	71
Size:	6.1 KB
ID:	352332  

Rover is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 23:42   #7231 (permalink)
Registered User

Scrie acolo: iesire DVI-I, respectiv furnizeaza si semnal analogic si semnal digital. Tie iti trebuie partea de semnal digital pentru DVI-HDMI, deci orice cablu DVI-HDMI iti este bun. Ca idee, tot din iesirea aia DVI-I poti scoate si semnal analogic spre VGA. (cu adaptor DVI-VGA)

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 08:13   #7232 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_ro_bv View Post
Salut!
in weekend vreau sa cumpar si eu un LCD Panasonic Viera TX-37LZ70P. Avand in vedere ca esti un posesor de asa ceva, esti multumit de el?

Am de ales intre el, un samsung si lg. toate full hd si de 94 cm. am zis Panasonic pentru renume si plus ca l-am vazut in actiune pe un blue ray, si avea culori foarte bune.

Sau mai este cineva care sa imi dea un sfat referitor la acest panasonic?

http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...m--pTX-37LZ70P

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 11:25   #7233 (permalink)
Registered User

cosmynss's Avatar

In sfarsit mi-am luat si eu un KDL D 3500 de 40 ,sunt foarte multumit de alegerea facuta pe digital se vede fff bine ,pe Sky ....suuuupeeeeer,de filme pe blue ray si jocuri ps 3 ...nota 10 +........aaaaa era sa uit multumesc pentru promptitudinea cu care am primit sfaturi legate de intrebarile mele...hmmm, sa fi fost prea dificile?....

cosmynss is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 12:33   #7234 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Ace Master View Post
in weekend vreau sa cumpar si eu un LCD Panasonic Viera TX-37LZ70P. Avand in vedere ca esti un posesor de asa ceva, esti multumit de el?

Am de ales intre el, un samsung si lg. toate full hd si de 94 cm. am zis Panasonic pentru renume si plus ca l-am vazut in actiune pe un blue ray, si avea culori foarte bune.

Mai, ce zic, acuma il am de 3 zile, nu pot sa spun ca ma pricep sau ca are plusuri si minusuri... Iti zic doar ca vede mai bine ca un TFT monitor de calc, care il aveam inainte... Mai mult nu sh ce sa te sfatuiesc.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
Incearca 1360x768 .
Nu suporta nici aceasta rezolutie, si nu m-ar incanta sa folosesc monitor ce merge pe 1920x1080 pe rezolutie de 1360x768 pt ca nu am gasit nimic altceva.... ar trebui sa pot folosi rezolutia lui nativa, insa nu sh cum. As vrea sa stiu daca face vreo diferenta in acest sens schimbarea de pe semnalul VGA analogic pe HDMI digital. Astfel as putea sa folosesc rezolutia mult visata?

Last edited by alex_ro_bv; 05-06-2008 at 12:33.. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-06-2008, 12:51   #7235 (permalink)
Registered User

Unele HD-TVuri nu accepta semnalul FULL-HD pe intrarea VGA. Foloseste intrarea HDMI (cu adaptor DVI-HDMI daca PV nu are iesire HDMI). Trebuie sa specifici si ce PV ai daca vrei mai multe explicatii.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 13:01   #7236 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

Quote:

aceeasi dilema o aveam si eu acum 2 zile .. panasonic samsung sau lg..exact modelele pe care le ai mentionat tu
pana la urma am luat samsung
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by oldshooterman View Post
Unele HD-TVuri nu accepta semnalul FULL-HD pe intrarea VGA. Foloseste intrarea HDMI (cu adaptor DVI-HDMI daca PV nu are iesire HDMI). Trebuie sa specifici si ce PV ai daca vrei mai multe explicatii.
eu am pus consola pe tv prin vga si am putut seta jocul la rezolutie 1080p ...

Last edited by moguai; 05-06-2008 at 13:01.. Reason: Automerged Doublepost

moguai is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 13:13   #7237 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Quote:
Originally Posted by moguai View Post
aceeasi dilema o aveam si eu acum 2 zile .. panasonic samsung sau lg..exact modelele pe care le ai mentionat tu
pana la urma am luat samsung
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

eu am pus consola pe tv prin vga si am putut seta jocul la rezolutie 1080p ...
de ce samsung? are ceva in plus? Vreau sa dau comanda ca sa il ridic sambata, si chiar nu stiu ce sa aleg. Am vazut live si samsung si panasonic. Mi s-au parut la fel. uf...greu...

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 13:23   #7238 (permalink)
Registered User

Lionhunter's Avatar

baga 1280x720.
TVul e HDready sau FullHD?

Lionhunter is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 13:33   #7239 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

Quote:
de ce samsung? are ceva in plus? Vreau sa dau comanda ca sa il ridic sambata, si chiar nu stiu ce sa aleg. Am vazut live si samsung si panasonic. Mi s-au parut la fel. uf...greu...
da a fost greu..dar am gasit un pret bun la samsung...si am citit un review mare de tot la samsungul asta...si atunci m am decis...
nu cred ca o sa ti para rau daca iei panasonic sau lg..practic sunt 3 televizoare identice...acum decizi tu..eu sunt fan samsung poate a contat si asta..

moguai is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 15:33   #7240 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by stelco View Post
sant sigur ca e o greseala...
şi eu înclinam să cred că e o greşeală dar l-am văzut şi aici cu 3.151 lei.

buhaha is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules