![]() |
| | #7222 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
vezi ca este la altex, plasma panasonic th-50pv7 la 3999 ron
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7223 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7224 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Probleme cu LCD TV, please help
Salut! Am si eu o intrebare pentru cine vrea sa imi raspunda. De curand am achizitionat un Panasonic TX-37LZ70P. Acesta are ca si specificatii o rezolutie de 1920 cu 1080. Cand il conectez de la calculator prin cablu normal care ar fi intrat in monitor si setez rezolutia 1280 cu 1024, merge pe tot ecranul insa din cauza aspectului 16:9 se vad formele alungite. Daca in schimb setez rezolutia 1920 cu 1080 formele nu mai sunt alungite, in schimb rezolutia e imensa si se intinde cu mult mai mult decat ecranul. Astfel am un zoom pe mijlocul ecranului si nu ramane o solutie. Trebuie sa fac cumva sa am rezolutia de 1920 cu 1080 pe tot ecranul si nimic mai mult. 1) Exista vreo setare care trebuie activata din calculator(windows/ driver placa video) sau LCD sa se intinda imaginea pe tot ecranul la o scalare buna? 2) Se merita sa iau un cablu HDMI si adaptor pentru conexiunea calculator - LCD? oare pierd din calitate folosind vechiul cablu pentru redare de filme HD? | ||
|
| | #7225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
daca vrei imaginea sa fie pixel mapping (punct cu punct) folosesti cablu dvi-hdmi...( daca calculatorul are iesire dvi...)
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7230 (permalink) | ||
|
revin cu rugamintea Quote:
Si ca intrebare suplimentara, care este diferenta intre dual-link si single link?
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #7231 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Scrie acolo: iesire DVI-I, respectiv furnizeaza si semnal analogic si semnal digital. Tie iti trebuie partea de semnal digital pentru DVI-HDMI, deci orice cablu DVI-HDMI iti este bun. Ca idee, tot din iesirea aia DVI-I poti scoate si semnal analogic spre VGA. (cu adaptor DVI-VGA)
| ||
|
| | #7232 (permalink) | ||
| Quote:
Am de ales intre el, un samsung si lg. toate full hd si de 94 cm. am zis Panasonic pentru renume si plus ca l-am vazut in actiune pe un blue ray, si avea culori foarte bune. Sau mai este cineva care sa imi dea un sfat referitor la acest panasonic? http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...m--pTX-37LZ70P
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #7233 (permalink) | ||
|
In sfarsit mi-am luat si eu un KDL D 3500 de 40 ,sunt foarte multumit de alegerea facuta pe digital se vede fff bine ,pe Sky ....suuuupeeeeer,de filme pe blue ray si jocuri ps 3 ...nota 10 +........aaaaa era sa uit multumesc pentru promptitudinea cu care am primit sfaturi legate de intrebarile mele...hmmm , sa fi fost prea dificile?....
| |||
|
| | #7234 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu suporta nici aceasta rezolutie, si nu m-ar incanta sa folosesc monitor ce merge pe 1920x1080 pe rezolutie de 1360x768 pt ca nu am gasit nimic altceva.... ar trebui sa pot folosi rezolutia lui nativa, insa nu sh cum. As vrea sa stiu daca face vreo diferenta in acest sens schimbarea de pe semnalul VGA analogic pe HDMI digital. Astfel as putea sa folosesc rezolutia mult visata? Last edited by alex_ro_bv; 05-06-2008 at 12:33.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7236 (permalink) | ||
| Quote:
pana la urma am luat samsung ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- eu am pus consola pe tv prin vga si am putut seta jocul la rezolutie 1080p ...
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) Last edited by moguai; 05-06-2008 at 13:01.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7237 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #7239 (permalink) | ||
| Quote:
nu cred ca o sa ti para rau daca iei panasonic sau lg..practic sunt 3 televizoare identice...acum decizi tu..eu sunt fan samsung poate a contat si asta..
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #7240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | şi eu înclinam să cred că e o greşeală dar l-am văzut şi aici cu 3.151 lei. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |