Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-06-2008, 19:29   #7441 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ARSY View Post
Am un LCD Philips de 81cm. El are rezolutia standard de 1366x768 (sau cam asa ceva). L-am conectat la PC printr-un cablu DVI-HDMI, iar la monitor am setata o rezolutie de 1024x768. Dauneaza televizorului daca il folosesc pe post de monitor atunci cand ma joc la aceasta rezolutie? Am un PC mai vechi si nu prea duce jocurile actuale la rezolutii mai mari. Pana acum am incercat Test Drive Unlimited si Race Driver: Grid, ambele la 1024x768, si au mers perfect. Imaginea era buna, exceptand faptul ca era latita. Pot sa ma joc asa sau voi strica LCD-ul?
de ce nu pui 1360x768 si atunci nu mai e latita imaginea !
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by magai_fancy View Post
eu am conectat pv80 prin adaptor dvi-vga,cablu vga-vga..si pot da maxim 85hz..imi vede plasma ca analog display..dar se vede bine..fara flicker
seteaza placa grafica la 50Hz si atunci pv80 face refresh cu 100Hz, dubleaza cadrele... daca e ecran cu mult alb luminos se vede palpairea daca privesti periferic, adica te uiti putin in lateral cu ochii, eu vad palpaire pe un ecran alb chiar si la 100Hz...

Last edited by plop; 17-06-2008 at 19:29.. Reason: Automerged Doublepost

plop is online now    Reply With Quote
Old 17-06-2008, 19:30   #7442 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Multumesc de raspunsuri! Intre timp am descoperit si eu in manual formatele de computer suportate de televizor.

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2008, 23:53   #7443 (permalink)
Registered User

Am un LCD 32M86 si televiziune de la rcs....ideea e ca functia PIP (Picture in Picture) nu este activa ! Am citit manualul dar acolo scrie ca ar trebuii sa fie activa!Intradevar am vazut ca optiunea X devine activa doar daca modul de imagine este standard sau dynamic ,dar la PIP nu zice nimic de genul asta!

FlorinHiT is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2008, 10:36   #7444 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by FlorinHiT View Post
Am un LCD 32M86 si televiziune de la rcs....ideea e ca functia PIP (Picture in Picture) nu este activa ! Am citit manualul dar acolo scrie ca ar trebuii sa fie activa!Intradevar am vazut ca optiunea X devine activa doar daca modul de imagine este standard sau dynamic ,dar la PIP nu zice nimic de genul asta!
E activa doar cand te uiti de pe alta sursa(de ex calculator).

seru is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2008, 10:46   #7445 (permalink)
Registered User

Ce porcarie!!!!! La asa ceva chiar nu ma asteptam !multumesc

FlorinHiT is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2008, 14:35   #7446 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by FlorinHiT View Post
Ce porcarie!!!!! La asa ceva chiar nu ma asteptam !multumesc
ca sa ai pip cum vrei, trebuie ca tv sa aiba doua tunere...

Old 19-06-2008, 04:44   #7447 (permalink)
Registered User

Spuneti-mi si mie un tunner bun de tot pentru pc,care sa stie toate alea,hd,p.i.p,care reuseste sa prinda cam tot ce se poate.

multumesc

Da,imi cer scuze,probabil ca trebuia sa postez in alta parte

petre is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 08:14   #7448 (permalink)

suitaroh's Avatar

wrong post

Last edited by suitaroh; 19-06-2008 at 09:49..

suitaroh is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 14:31   #7449 (permalink)
NME
Registered User

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Sunt curios daca s-a jucat cineva cu un PY800. 42, 50, whatever it takes. Ma bate tare rau gandul la un "upgrade" de la PY70... Imi pare rau ca inca nu are tuner digital, insa ma roade rau pt. 30.000:1, 24p Real Cinema, x.v. Colour si VReal pro 3. Nu mai zic ca acum lucreaza in 5120 pasi la nuante graduale si chestia aia cu 480Hz (peste 900 de linii in miscare) m-a lasat masca (nu stiam ca sunt doar 300 linii in miscare la modelele actuale)...
Da, si pe mine ma badea gandul la un upgrade de la 42py700 la 42py800. Ce e ciudat, e ca py800 l-am vazut mai ieftin pe multe siteuri decat py700.

Pz800 se vinde si pe la noi, am vazut mai devreme la avstore pe la 80 mil., ceea ce mi se pare enorm fata de py800.

Daca a testat careva py800 sa ne impartaseasca si noua niste oprinii

NME is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 14:41   #7450 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Poate ca totusi o sa scada pretul lui PZ800, e strigator la cer sa bage pe gât un televizor high-end fara tuner Mpeg-4 la ora actuala, când exista transmisia. Nu ati scris niciun email lui Panasonic.ro, poate ca nu-si dau seama de situatie si de marketul existent.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 15:01   #7451 (permalink)
Registered User

Sincer, nu m-as risca cu un PZ800, mai ales ca din cate vad in specificatii, nici macar nu stie PAL BG/DK... adica te mai trezesti ca nici n-ai sunet la noi. In plus, daca patesti ceva la el, ma tem ca la Panasonic Romania vei primi ridicari din umeri. Un tuner digital la urma urmei il gasiti cu 200 RON si poate fi oricand modificat, upgradat, etc... Stiu ca ar fi fost mai frumos cel intern, dar oricum, la noi cand se va da drumul pe cablu la digital/hd, oricum vom sta in receiverul de la provider, asa ca... same stuff. Acelasi lucru si cu receiverul satelit la urma urmei. Iar chestii gen Picassa si Youtube direct din televizor... sa fim seriosi...

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 16:32   #7452 (permalink)
Registered User

multi producatori au linii de produse special pt. europa de est, ca sa obtina niste avantaje de cost/pret pt. o populatie cu putere de cumparare redusa. panasonic (si altii) au fost mai destepti: ce-ar fi sa vindem in EE mai scump decat in WE, dar niste produse care ne-au costat mai putin sa le producem? profit maxim!

apopo, un tuner care stie HD e 200 de euro, nu lei.

k-man is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 16:56   #7453 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by k-man View Post
apopo, un tuner care stie HD e 200 de euro, nu lei.
Daca ai PC (si presupun ca ai odata ce te intereseaza un PY800) un tuner care stie HD il gasesti si la 150 RON. Nu Euro !

Old 19-06-2008, 17:21   #7454 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Daca ai PC (si presupun ca ai odata ce te intereseaza un PY800) un tuner care stie HD il gasesti si la 150 RON. Nu Euro !
imi scapa legatura intre PC si PY800 (nu sunt gamer), poate explici. si, da, am un laptop care face tot ce am nevoie in acest moment, dar nu e de ultima generatie. zi-mi si mie cat m-ar costa un upgrade sa vad HD cu el, folosind tunerul asta de 150 de lei?

k-man is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 21:33   #7455 (permalink)
Registered User

kpk1's Avatar

In aproximativ 2000 lei, mai mult sau mai putin, imi puteti face o recomandare pt un LCD TV ? In principiu il voi folosi pt tv cablu analog si filme de pe PC.
Mc

kpk1 is offline    Send Message via Google Talk to kpk1 Reply With Quote
Old 19-06-2008, 21:48   #7456 (permalink)
Registered User

k-man: daca aveai un PC, foloseai un tuner DVB-T, sau hibrid. Recomand un Leadtek, dar poti folosi si ceva cheap de genul astuia: http://www.mediadot.ro/produse/30-co...s-dvbt210.html (107 RON) Pentru laptop insa sunt un pic mai scumpe, cel mai cheap cred ca ar fi acesta (130 RON). Il pui pe pc/notebook, il legi de TV prin HDMI/DVI/whatever, ii pui si o antena in caz ca ai probleme cu receptia ProTV HD sau TVR HD, si vei avea si televiziune HD (in fine, 1080i, si doar in faze incipiente momentan).

EMI: crede-ma, ca degeaba am scrie asa ceva. Cei de la Panasonic.ro habar n-au nici macar ce produse le vin, daramite sa fie un factor de decizie... Si stai linistit, ca PY800 se vinde si in Asia

Old 20-06-2008, 00:02   #7457 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by NME View Post
Ce e ciudat, e ca py800 l-am vazut mai ieftin pe multe siteuri decat py700.
Nu e nimic ciudat, este normal, produsul nou aproape intotdeauna este cel putin egal ca pret daca nu mai ieftin decat produsul discontinuu.
Deaia zic eu de atatea ori ca merita sa astepti generatia noua, pe langa faptul ca tehnologic produsul este mai bun pe deasupra este si mai ieftin

Quote:
Da, si pe mine ma badea gandul la un upgrade de la 42py700 la 42py800.
Daca ma intrebi pe mine, nu merita acest upgrade.

Quote:
Pz800 se vinde si pe la noi, am vazut mai devreme la avstore pe la 80 mil., ceea ce mi se pare enorm fata de py800.
Nu este adus oficial pe canalul de import via Panasonic Romanai SRL.
Ca-l iei de-acolo sau te duci sa-l aduci personal din .ue e totuna.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2008, 00:20   #7458 (permalink)
Registered User

kpk1's Avatar

Ha !

Quote:
Originally Posted by kpk1 View Post
In aproximativ 2000 lei, mai mult sau mai putin, imi puteti face o recomandare pt un LCD TV ? In principiu il voi folosi pt tv cablu analog si filme de pe PC.
Mc
Help ?

kpk1 is offline    Send Message via Google Talk to kpk1 Reply With Quote
Old 20-06-2008, 00:29   #7459 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Totusi, nu scrieti un mail spre Panasonic.ro poate realizeaza aia ca ESTE market pentru produsul mai scump si câstiga toata lumea.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2008, 03:34   #7460 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by kpk1 View Post
Mc
merge foarte bine pe pc... vga 1366x768, sau hdmi 720p
http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev..._Sharp_32_WD1E

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules