![]() |
| | #7461 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Pai cum sa nu merite, mai ales ca e mai cheap si cu toate extra-urile de mai jos ?!? PY700: contrast 5.000:1 PY800: contrast 30.000:1 (1.000.000:1 dinamic - pacat ca au inceput sa preia stilul Samsung cu aberatii) PY700: V-real Pro 2 PY800: V-real Pro 3 PY700: nuante graduale in 4096 pasi PY800: nuante graduale in 5120 pasi PY700: nu suporta 24p PY800: suport 24p cinema si playback PY700: nu suporta x.v.Colour PY800: suport x.v.Colour PY700: uz normal 561 W (50PY700) PY800: uz normal 495 W PY700: 3 x HDMI PY800: 4 x HDMI PY700: panou G10 FullHD PY800: panou G11 FullHD PY700: - PY800: Intelligent Frame Creation PY700: - (desi eu am vazut atat in PY70 cat si in PY700 100Hz) PY800: 100Hz Double Scan Iarasi, desi pe website nu vad la PY700 nici Digital Cinema Colour si nici Deep Colour (10bit), pe cand la PY800 sunt bifate... eu stiu ca erau si la seria 700. Strange. | ||
|
| | #7463 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
mai bine iei un sistem 5.1 cu 5 boxe separat si senzatia sonora de spatialitete e mult mai buna
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7465 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() Iar referitor la ce ai scris tu suna bine dpdv marketing, insa eu am vazut si 42PY700 si 42PY800 iar dupa ochiul meu nu merita acest uprade. Dar fiecare face ce vrea ... depinde si cu cat poti vinde vechiul PY700 folosit, etc ... Last edited by mobutu; 20-06-2008 at 14:11.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7468 (permalink) | ||
| Din care va rezulta triple ball effectul,cand trece mingea pe langa public.In locul lui Monky,as mai astepta un an,sa apara Pioneerul cu contrast infinit (cica),la ce plasma are el acum nu prea se merita un upgrade.Acum depinde si cat de mult il doare de judder si de luminozitate (Monky are contrastul mai mic pt ca ecranul sau e antireflexiv,parca,teoretic,eu am un contrast mai bun,un pv7 are 8000,el 5000,dar practic,probabil,are negru mai negru,si fara floating blacks).
| |||
|
| | #7470 (permalink) | ||
| E bine ca suporta,dar un blu ray stiu ca nu stie asa ceva.Ma refer aici la filmele propriu zise si la cum sunt encodate.Ar fi ceva ca PS3 sa faca un upsampling,dar nu stiu daca exista asa ceva.Cat despre triple ball effect,din cate stiu eu,si din am testat eu cu algoritmii de interpolare din avisynth,artefactele de interpolare nu tin cont de ce display ai tu.Intr-adevar,poate un Panny e mai smecher la interpolare,dar parca am citit un review de la pv80 care avea IFC si avea acest artefactmla un meci de fotbal.
| |||
|
| | #7472 (permalink) | ||
|
ICF e un filtru care interpoleaza 2 imagini pentru a face miscarea mai fluida.Acest filtru se gaseste sub diferite denumiri la LCDisti,generatia g11 de la Panny e prima care include un astfel de filtru la tvurile cu plasma.Practic,intre 2 cadre consecutive,creeaza un cadru intre ele doua,pe baza unor algoritmi. La lcduri a fost introdus dupa dublarea ratei de refresh (aceasta dublare scapa de motion blurul cauzat atat de viteza de raspunsi a lcd-urilor cat si de efectul de tip sample and hold),pt a scapa complet de judder (existent si la display care accepta 24 Hz). | |||
|
| | #7479 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Later Edit: Oricum se pare ca acel IFC poate fi dezactivat din meniu, so, daca are vre-un improvement, Enable it. If not, Disable | ||
|
| | #7480 (permalink) | ||
| Quote:
"For evaluation purposes, I watched a good chunk of Ghost Rider with [Intelligent Frame Creation]/ "24p Real Cinema" engaged. All motion-compensated frame interpolation (MCFI) implementations I've seen on other HDTVs thus far have introduced a video-like hyper-real effect to movies, and the Panasonic TH42PZ85BBuy this for £903.99 at Dixons Use code 'AW20' to get £20 off was no exception." http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-...cture-Quality/ Marketing e marketing.Iar faza cu 480 Hz e marketing la greu...au inmultit ei nustiu ce valori pt a ajunge la 480 Hz...E ca si cum cei de la Sony ar spune ca au 27 GHz la ps3,ceva de genul asta.Gata cu posturile astea,dau bacu acu. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|