![]() |
| | #7505 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Emi, mai platesti si altceva in afara acestor 10€/luna..adica una e chiria modemului, alta abonamentul propru-zis..? Intreb asta pentru ca in Rom la 10€/luna iei pachetul digital Small de la UPC..care insemna fix strictul necesar.. | ||
|
| | #7506 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Buna ziua!Desi am urmarit cam toate paginile de pe aici as vrea sa stiu daca la tv plasma panasonic PV80 s-a rezolavat efectul de burning? Aproape ca m-am decis pana la urma la un tv plasma pany in special pentru transmisii tv si filme.va multumesc!
| ||
|
| | #7507 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
Un philips sau un sony la aceste perfomante platesti cu 50% mai mult. Ce pot sa zic ca meciurile de la CE de fotbal sunt o incintare pe HD , orfHD dar si pe TVRHD. Apropos de TVRHD am vazut ca cineva blama acest post cum ca transmite upscalat F1 sau ca au un biterate mai mic.Eu zic sa-i laudam pentru ca unele tari ca Italia nu au o transmisie SAT HD.Au inceput un pic mai tirziu dar se straduiesc... f11 | ||
|
| | #7508 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
una peste alta, ia-ti pv80 fara nici o retinere. | ||
|
| | #7510 (permalink) | ||
|
pe portul vga, dvi sau daca ai hdmi
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #7511 (permalink) | ||
| Quote:
Abonamentul fiind de 30€/luna pentru - net 30 mbps daca esti cablat cu cablu, sau 100 mbps daca esti cablat cu fibra (depinde de oras) - telefonie nationala si internationala nelimitata (pe fixuri) - un pachet bazic de 120 canale tv La care se adauga, dupa cum spuneam, 3€ daca mergi pe receiver SD sau 10€ daca mergi pe receiver HD, si alte costuri daca vrei canale suplimentare. Optiunea HD a aparut abia în noiembrie 2007. www.numericable.fr
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #7512 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
si un sfat: la ce televiziune digitala sa ma abonez si cat costa si ce sursa folositi pt a viziona un film in full hd sau hd ready, ms mult -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu stiu daca nu vine tarziu informatia solicitata dar eu am luat un 42''py80 la 4.450 lei de pe net.e full hd, productie 2008 Last edited by dorin m; 24-06-2008 at 14:50.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7516 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
si scuze, e 4.415lei, deci si mai ieftin e super tare -------------------- Editare ulterioară -------------------- eu sunt din Baia Mare, deci poate doar UPC sau BOOM,nu? Last edited by dorin m; 24-06-2008 at 16:00.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7520 (permalink) | ||
|
In acelasi timp din alea 120, vreo 90 sunt ciurucuri la care nu te vei uita niciodata. Sunt bagate doar pentru cantitate, nu pentru calitate. Pentru canale ca lumea platesti abonamente suplimentare, si sunt mai scumpe ca în Ro. De exemplu în alea "120" nu ai Discovery, Animal Planet, Planete, National Geographics, nici macar Eurosport. Urmatorul pack tv peste cel bazic are doar 60 de canale (din care doar jumate ciurucuri) si costa în plus 20€.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|