![]() |
| | #7541 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2005 | Quote:
+1 si din partea mea | ||
|
| | #7542 (permalink) | ||
|
Eu am 37pv7,si la pretul actual,greu gasesti un tv mai bun. Diagonala de 37" nu o gasesti la alte tv din acelasi price range,iar regula de aur la un cumparea unui tv e sa iti iei cea mai mare diagonala care poti. La cablu tv analogic UPC,calitatea variaza in functie de canal.Unele canale precum Procinema se vad uneori la fel de bine ca un dvd de pe composit,pe cand altele,ca HBOul se vad ca si cand cineva s-ar fi kkt pe aparatura lor. La un dvd player conectat pe composit se vede bine. La un calculator conectat pe HDMI,un mkv de 1280x720 se vede,in functie de film,de la foarte bine la excelent.Unele aproape aveau un efect 3D din cauza claritatii. Un dvd fara postprocesare,rulat de pe acelasi calculator,se vede mai bine,iar cu postprocesare (aplicata de mine cu ajutorul ffdshow) se vede de la bine la foarte bine. Il folosesc des si pt browsing,de fapt,chiar acu scriu acest post folosing plasma. Nu am probleme cu Image Retention,la inceput ramaneau cateva secunde,dar acum nici nu mai ma gandesc la cum sa nu burneiesc plasma. Dar acum o sa vina EMI si o sa zica ca nu chiar HD Ready,ca are rezolutia orizontala doar de 1024 pixeli,iar un LCD are 1366.Corect,rezolutia mai mare inseamna claritate mai mare,iar pt a compensa acest lucru,plasma aplica un mic zoom la imagine,astfel incat sa nu pierzi din detalii.Pierzi cam 7% din imagine. Negrul, probabil, e superior lcdurilor din aceeasi gama de pret.Nu am verificat spec'urile celorlalte tvuri listate de tine. Rezolutia de miscare e ,probabil,superioara lcdurilor din aceeasi gama de pret. Culorile sunt mai naturale. Ai 100 Hz. S-ar putea sa observi un ghosting verde,in functie de sensilitatea ta,dar nu e nimic major.Trebuie sa fi foarte atent ca sa il vezi. Floating blacks,adica uneori negrul creste putin in luminozitate cand e o scena foarte stralucitoare,acest lucru e cam singurul defect al tvului,si oricum,nu e un defect mare. | |||
|
| | #7543 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
P.S. ...un lcd de 52" costa dublu...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7544 (permalink) | ||
|
salut ! , o sa-mi cupar in curand un lcd tv .. si nu stiu care .. o sa-l folosesc cu un xbox 360 in 90% din timp ma gandeam la asa ceva : http://www.******.ro/electronice/tel...lcd/lg/32lc41/ in loc de stelute e sh op it fara spatiu , lcdul e LG 32LC41 diagonala mai mare nici nu vreau si nici nu am bani mai multi eu l-am vazut si mi s-a parut ca se descurca bine si in fata unui sony bravia de 25 milioane altceva in acesti bani - 17-18 milioane , mai bun imi puteti recomanda ? multumesc | |||
|
| | #7545 (permalink) | ||
| +10 si de la mine ![]() Pt ca este peste asteptari i-am cumparat un stabilizator si astept sa vina si amplificatorul de semnal repet ... pe CATV se vede impecabil, atat cat poate fi. 100 Hz este o optiune super, din cate am vazut fata de 50Hz. Culorile sunt reproduse cat se poate de natural si placute. | |||
|
| | #7546 (permalink) | ||
|
De ceva vreme ma interesez sa achizitionez un LCD. As vrea niste pareri in legatura cu asta: http://www.p4c.philips.com/files/3/3...12_pss_eng.pdf La 1750 Ron mi se pare o oferta foarte buna. Mai mult de 1800 ron nu as vrea sa investesc. De asemenea am vazut ca are DVB-T integrat. Inlocuieste cu brio set top boxurile, oare ? Alte optiuni pana in 1800 ron la aceeasi diagonala ? | |||
|
| | #7547 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 |
Ce poti sa ceri de la 1800 de RON ? Este un Myria mai bun si atat. Incearca un Sony full HD si o sa observi diferenta sau cumpara o plasma Panasonic de la Domo ( 1024x768). La 1800 RON se cosidera low budget si nu ai nicio marja pentru LCD in afara de plasme 1024x768. | ||
|
| | #7551 (permalink) | ||
|
@ Lionhunter cu filmele 1080i cum se comporta tv-ul?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #7552 (permalink) | ||
|
Nu am incercat sa folosesc semnalul 1080i,pt ca nu am de ce. Tzeb,o sa fac niste poze dupa bacul de la mate,vreau sa fiu sigur ca ies bine.O sa incerc sa arat si cat de negru e negrul,eventual,tre sa vad ce timp de expunere e optim pt a face o poza care sa reflecte realitatea. | |||
|
| | #7553 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
eu am plasma panasonic 42pv70 si am pus semnal 1080i de la un receptor HD de satelit, pe tvrHD, de exemplu la meciuri care au fost luna asta... merge destul de prost in sensul ca sacadeaza imaginea in miscare, (adica daca camera face o panoramare- miscare de la stanga la dreapta- imaginea este sacadata, nu e continua, parca sunt cadre decalate cu cativa centimetri unu de altul, ca si cum era filmat primele filme cu chaplin cu 18 cadre pe secunda). deasemenea din 1920 puncte vezi doar 1024... deci pierzi aproape jumate din detalii... deci pt 1080i nu e recomandata o plasma care nu e full HD... in schimb filme pe rezolutia 720p (1280x720), merge impecabil, si nu as schimba-o pe nici un lcd... pt 1080i folosesc un sharp lcd lc-42xl2e care merge foarte bine, nu sacadeaza si e full HD.
|
| | #7554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #7555 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
si o imagine full HD pe un tv fullHD se vede cu mai multe detalii decat pe un tv hd ready...
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 01-07-2008 at 00:28.. | ||
|
| | #7556 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Probabil ca nu aici trebuia sa intreb dar trebuie sa aflu cumva Panasonic TH 46PY85P este tv-ul.Am vazut ca in 1080p(1920x1080 at 50Hz).Asa apare,treaba este ca eu stiam ca are 100Hz. Lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba. Multumesc
__________________ oil | ||
|
| | #7557 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | daca pui 1080p/50Hz, plasma da fiecare cadru de imagine de 2 ori, adica fiecare cadru il repeta si astfel frecventa de refresh e de 100Hz si imaginea nu mai palpaie... daca setezi si inteligent frame creation, atunci intre 2 cadre mai interpoleaza unul, in loc sa-l repete si ai din nou 100Hz.
|
| | #7558 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: bucuresti |
Multumesc,asta daca are inteligent frame creation pe on,asa? Am citit,am intrebat degeaba,tu mi-ai raspuns deja as mai avea cite ceva de intrebat dar cred ca mai bine reusesc sa vb cu tine pe mess,aici ar fi prea multe thread-uri daca ai timp 10 min.petre030303
__________________ oil | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|