![]() |
| | #7601 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7602 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
amplificatorul are rost atunci cand daca pui 4 tv vezi mai prost ( mai cu pureci imaginea) decat daca ai un singur tv. daca pui 4 tv si vezi la fel de bine (curat fafa pureci-zgomot), ca si cand ai un singur tv, atunci nu trebuie amplficator. amplificatorul compenseaza atenuarea semnalului datorita distribuitorului, si lungimii maimari sau mai mici a cablurilor coaxiale daca semnalul initial e foarte puternic, atenuarea nu mai conteaza sii nu vezi diferenta cu amplificator
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7603 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare , vreau sa imi cumpar un lcd de 22" , si am de ales intre un LG L222WS-BN si SAMSUNG 2232BW , pretu nu conteaza , ma int daca se vede diferenta de la 2 la 5ns si daca chiar are importanta in calitatea imaginii mufa dvi , multumesc
__________________ Traim in Romania...si asta ne ocupa tot timpul !! 4 luni 3 sapt si 2 proaste...cel mai prost film premiat ever !! JUNO , loc secund in topul celor mai proaste filme premiate si nominalizate la oscar !! ... sa nu va irositi 3 ore din viata pt aceste 2 filme | |||
|
| | #7606 (permalink) | ||
|
Vreau sa-mi schimb monitorul la PC si ma gandeam sa-mi iau un LCD-TV in loc. Intrebarea e : Sa zicem ca imi cumpar un TV Full HD de 37". Ar fi acelasi lucru ca si cum as avea un monitor de 37" (presupunand ca rezolutia e tot aia)? Sunt diferente de tehnologii intre TV-urile si monitoarele LCD? Mai e cineva pe aici care foloseste TV-ul pe post de monitor? Cum e?
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #7607 (permalink) | ||
|
Citeste si tu pe-aici. In primul rand ca TV-urile LCD sunt 16:9 iar monitoarele de PC 16:10. Rezolutia nativa nu-i tot aia. La Full HD vei avea 1920x1080 la TV si 1920x1200 la monitor. De unde ceva deformari de imagine. Apoi ai diferente de conexiune, full-pixel mapping etc. etc. E mult de spus, citeste threadul. | |||
|
| | #7608 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
chiar si full hd e prea mica rezolutia. eu am pe un 20 lcd de pc, 1600*1200, pe o plasma de 37 chiar daca e full hd, tot e prea mare dot pitch-ul. pe langa asta, nu mi se pare ca merge pe post de monitor, nu e gandita, filmele se vad bestial, dar pt lucru pe pc nu merge. adica e fortat.
| ||
|
| | #7609 (permalink) | ||
| Quote:
![]() E de neconceput sa ramâna doua dungi negre sus si jos.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7610 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #7611 (permalink) | ||
|
exista vreun site care sa arate diferentele intre modelele de lcd-tv(ceva gen tabel comparativ..)? nu site-ul producatorului ca acolo nu scrie mai nimic... si daca tot postez aici... recomandati-mi, va rog, un lcd-tv de 32'', pe care sa-l tin legat la pc. pret maxim 2000ron, dar mai putin ar fi si mai bine. deocamdata ma uit la LG 32LC41, 32LC52, 32LE2R, 32LB2R, Panasonic Viera TX-32LE7PA, Samsung LE32S62, LE32S67, etc etc doar ca ma uit ca boul pentru ca nu vad nici o diferenta intre ele. | |||
|
| | #7613 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Chiar sint curios cum se rezolva problema in jocuri, respectiv daca sint jocuri care suporta 1920/1080, in conditiile in care se vrea generalizarea formatului 16:9 si la monitoare PC. Altfel pixel/pixel trebuie jucat in 1680/1050 intr-o fereastra cu un mic chenar negru.
| ||
|
| | #7614 (permalink) | ||
|
m-am gandit eu .. dus prin magazine .. si am gasit asta - http://altex.ro/?domeniu=Electronice...el=KDL32P3000K sony bravia 32 inch 20 milioane ... merita ptr xbox 360 ? va rog sa raspundeti | |||
|
| | #7615 (permalink) | ||
|
Mai bine mai pui 5mil si iei un full HD Samsung de 32" cu contrast 15000:1. Sau 6 mil si iei un 37" full hd Samsung cu contrast 8000:1, din seria mai veche.
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #7616 (permalink) | ||
| Quote:
vezi aici http://www.lcd-compare.com/
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |