![]() |
| | #7621 (permalink) | ||
|
37pv7 numai pentru jocuri nu e facut...
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #7623 (permalink) | ||
|
E rezolutie mult mai buna. O conectica mai buna (pv7 nu are intrare vga).
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #7624 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- in plus are un flicker imposibil pe imaginile statice.nush daca si la pc e la fel(nu am incercat,nici pc,nici consola,doar dolce si dvd)dar pe alb si culori deschise e nasol Last edited by nneamtzul; 08-07-2008 at 14:08.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7627 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
As dori un LCD de 37" de calitate... in limita a 3500 lei. M-am oprit la Panasonic TX-37LZ70P full hd. Banuiesc ca imaginea pe surse HD este impecabila, in schimb nu stiu cum se comporta pe SD. O parere sau o sugestie ar fi binevenita.
| ||
|
| | #7629 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7631 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
scrie pe site la CUM CUMPAR? Modalitati de achizitionare a produselor : Direct de la sediul firmei din: * Craiova: Str. N. Titulescu, Nr.20 * Bucuresti: Str. Constantin Caracas, Nr. 21 Ocazional, exista posibilitatea asigurarii transportului in anumite orase de pe ruta Craiova-Timisoara.
__________________ E6300@2.8@Freezer 7 Pro, Abit AB9 Pro, Umax 2 GB DDR2-800, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Jazz 9940 + SpeedLink Medusa 5.1, Levicom X-Alien 500W, Akasa Zen Black | ||
|
| | #7632 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote: | ||
|
| | #7633 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
| | #7634 (permalink) | ||
P.S. daca tot te mai intereseaza privitul la SD, la ce bun sa iti iei full HD, cele cu hd ready se comporta mult mai bine cu semnal SD, fata de cele full HD,-care nu isi mai propun vizionarea manjelilor SD. pt SD e suficient un lcd de 20" 4:3, nu merita mai mult...
|
| | #7636 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Nu stiu ce sa fac intr-o privinta, poate reusiti sa ma sfatuiti mai bine. Caut un LCD-TV pe care sa il folosesc in principal pt pc/console si mai putin tv. Cu alte cuvinte, sa fie singurul monitor lcd legat la PC, sa il folosesc zilnic atat in desktop, cat si in jocuri de pc sau de consola. Sau filme rulate de pe pc. TV-ul ma intereseaza mai putin. Ideea e ca deja am unul, luat initial cu acelasi scop, un Toshiba de 32" HD. Ce nu imi place la el este rezolutia prea mica pt pc desktop, anume 1366x768, pt ca desi e lizibil, am nevoie de mai mult spatiu pt ferestre and stuff. Si acum vine intrebarea: Va fi mai bine cu un lcd tv de 32" Full HD, deci cu 1920x1080? In desktop, cat de bine se vede si cat spatiu as avea disponibil...Nu-mi pot da seama de asta, oricat de mult m-as chinui sa imi imaginez. Vroiam de 32" si nu mai mare, pt ca stau aproape de el (at cand stau la pc), cam la 1 m-1m si 30cm, iar peste 32" e deja prea mare si ma forteaza sa misc capul, la distanta asta. Plus pixelii care deja probabil ca ar deveni deranjanti, fiind si ei mai mari. Are cineva o configuratie asemanatoare? Ma gandeam sa il vand pe al meu (Toshiba 32C3000P) si sa iau un Sony KDL-32W4000 sau un Sharp 32X20E, ambele 32" full hd. Nu stiu daca voi fi multumit... ![]() Nu stiu cat s-a inteles din ce am zis mai sus, sunt destul de obosit acum. | ||
|
| | #7637 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Cred ca un LCD de 32'' ar fi total nepotrivit pt ce vrei tu. Spui ca stai aproape, deci e deja mult prea mare. Cel mai bine s-ar potrivi un monitor LCD fabricat in acest scop (adica sa fie monitor) de 22'' (1650X1080) sau 24'' (1920X1200). | ||
|
| | #7639 (permalink) | ||
|
| | #7640 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | whitecat: de 22 si 24 sunt prea mici pt mine. Am avut asa ceva pe mana, deci nu. Poate doar un 26", desi...Chestia e ca pe asta de 32" il folosesc deja de o luna, si m-am cam obisnuit cu ecranul mare. Doar ca, precum am zis, rezolutia e prea mica.plop: stiu de asta, cele doua vizate de mine au asa ceva, chiar si pe vga (la sharp cel putin, la sony inca nu stiu ca nu am gasit manualul). | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|