![]() |
| | #7641 (permalink) | ||
|
cred ca iti raspunzi singur, DG :P daca marimea e ok si te deranjeaza doar rezolutia e clar ce ai de facut. ca o idee... m-am jucat ieri putin pe un samsung 32'' full HD, la un prieten. Singura diferenta pe care am observat-o intre tv-ul respectiv si monitorul meu de-acasa a fost... marimea | |||
|
| | #7642 (permalink) | ||
|
Pai singura necunoscuta acum ar fi cam de la ce distanta maxima pot sta, astfel incat sa mai vad ce scrie prin win (sau pagini net). La asta al meu, 32" 720P, am aflat. Pt jocuri de pc, daca stau aproape e bine, e mai imersiv. Pt filme, nu conteaza, il pot vedea si mai de departe, din pat. Singura chestie e cu navigatul pe net, lucrul prin win, unde nu as vrea sa stau chiar lipit de ecran, nu cred ca face prea bine la ochi pe timp indelungat. La asta al meu pot sta si mai departe, la nevoie, dar la ala full hd nu stiu daca mai vad caracterele asa usor, de la 1.80 m distanta, sa zicem.. Off...decizile astea. | |||
|
| | #7643 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7645 (permalink) | ||
|
Observ ca SK_Kane flutura niste contraste dinamice ce prin definitie nu spun nimic despre contrastul nativ (singurul important pt calitate) al panoului. Contrastele dinamice sunt cifre bagate din burta, e o iluzie totala sa cumperi pe acest criteriu.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7647 (permalink) | ||
|
Asta e din ciclul "instinctul de contrazicere loveste din nou". Stii lafel de bine ca mine care e povestea marketingului acestui gen de cifre, ce rost are sa invoci singurul model de panou cu LED, când noi ne referim la restul de 10 000, iar persoana de mai sus daduse niste exemple de modele clasice ?
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7649 (permalink) | ||
|
As dori si eu sa aflu care LCD ar fi alegerea mai buna: http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...1-cm--pLE32S62 sau http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...81cm--pLE32S67
__________________ Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. | |||
|
| | #7652 (permalink) | ||
|
La asta : SAMSUNG LCD LE-37M87 sau la asta SAMSUNG LCD LE-40F71 Cum aflu cate "ore" are?
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #7653 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. | |||
|
| | #7654 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti, locul unde e blocata circulatia | Quote:
Multumesc ...Intrebam ca sa stiu cand o cumpar...daca o aveam acasa, stiam tot ce face si ce-i poate pielea dupa 1/2h de butonat... dar dupa ce ai platit-o.... unele chestii...era bine sa le stii din timp Si nu stiu daca si LCD are contuar sau doar plasma... si daca meniul SERVICE e accesibil asa direct in meniul normal sau la o combinatie de taste. Nu pot sa ma duc in magazin si sa butonez TV-ul. Multumesc pt info. | ||
|
| | #7657 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #7658 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Citeste parerile referitoare la problema ta aici (incepind de la postul nr337...): http://forum.softpedia.com/index.php...=132544&st=330 | ||
|
| | #7659 (permalink) | ||
|
Caut zilele astea un LCD FullHD sa-l folosesc legat la pc pentru filme si jocuri. M-am orientat catre Samsung 40M86, il gasisem la superocazii la 2900 RON insa la o cautare pe price.ro l-am gasit la multe magazine NOU cu 3000 RON : http://www.price.ro/preturi_samsung_le-40m86_83177.htm Sa fie greseala?Greu de crezut. Ma apuc sa dau telefoane. In banii astia ar fi altceva mai recomandat pentru ce vreau eu?
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |