![]() |
| | #7681 | ||
| Damn,eu chiar credeam ca are 100hz..... ![]() Dc nu merge 100hz activat dupa PC? | |||
|
| | #7682 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti | Ivan a inteles bine ce am vrut sa intreb. intre samsung 3000 lei model 2007 si samsung 4600 lei model 2008 exista o diferenta PERCEPTIBILA PRIN VIZIONARE suficienta cat sa merite 50% diferenta de pret? caz concret, eu am acum Dolce, poate eventual sa leg si la pc pt un vizionat de film ceva. merita sa dau 1600 RON in plus pt modelul nou?
__________________ E6300@2.8@Freezer 7 Pro, Abit AB9 Pro, Umax 2 GB DDR2-800, Gigabyte 8800GT, Seagate 2X320GB, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, QcK , Jazz 9940 + SpeedLink Medusa 5.1, Levicom X-Alien 500W, Akasa Zen Black | ||
|
| | #7683 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
modelul vechi trebuie vandut neaparat pt ca sa faca loc modelului nou in magazine... de aceea la modelul vechi pretul e redus mult ca sa scape magazinele de el... la fel modelul de anul asta la anul il iei la juma de pret ca sa faca loc la modelele de anul viitor... marfa dupa ce a stat in stoc un an nevanduta trebuie sa scape de ea oricum asa ca se fac promotii si reduceri de preturi pana o vinde toata... la fel la plasma panasonic de 50" anul trecut era peste 6000 lei acu e 3999lei.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7684 | ||
| pt cine are panasonic 42py80 ... impresii?
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #7685 | ||
|
| | #7686 | ||
| Fi mai clar.Ce anume te intereseaza?Din punctul meu de vedere a meritat achizitia.L-am luat pentru filmele blue-ray si ocazional cate un joc pe PS3.Se vede divin pe un full HD
__________________ | |||
|
| | #7687 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | de ex sharpul meu 42xl2e nu are 100Hz decat pe tv si pe receptor de satelit HD... pe pc nu se poate seta 100HZ .. la alte tv studiaza user manual.. acolo scrie unde se poate activa 100Hz, si unde nu e activ
|
| | #7688 | ||
| Stie cineva clar, at cand conectezi un LCD TV la pc (deci la placa video a pc-ului), cine face scalarea, in cazul unei rezolutii mai mici decat cea nativa lcd-ului? Placa video sau scaler-ul hardware intern al TV-ului? Si doi la mana, are cineva Sony 32W4000?
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #7689 | ||
| placa video poate fi 'convinsa' sa faca sau nu scalarea (la nvidia, cel putin). | |||
|
| | #7690 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Oricum depinde si de monitor/TV, respectiv e posibil ca TV-ul sa faca oricum scalarea la rezolutia lui indiferent ce semnal ii dai... | ||
|
| | #7691 | ||
| Quote:
In other news am dat comanda azi la Samsung 40M86,Sambata ar trebui sa ajunga,sper sa fie echipat cu ultima revizie pentru ca e greu sa faci update manual la aceasta serie doar la A5XX si A6XX merge sa faci prin USB. Stie cineva daca gasesc la MG doar adaptorul DVI-HDMI separat si sa cumpar cablu HDMI-HDMI pentru ca voi conecta si dispozitive ce nu au optiune de DVI... Oricum sunt foarte curios sa vad ce diferenta va fi intre Sammy si Dell in ceea ce priveste timpul de raspuns,ultimul e la ~17ms diferenta de CRT (@85Hz) in rezolutia nativa si ~30 la o rezolutie mai mica decat cea nativa. LE:Stie cinva daca fratele mai mare LE-40A656 va suferi o reducere considerabila de pret?Parca ma tenteaza mult daca se va stabili in jurul valorii de 40 de milioane mai ales ca a scazut destul de mult pretul de la valoarea sa initiala in Ro.... Last edited by 2K; 17-07-2008 at 10:45. | |||
|
| | #7692 | ||
| am vazut ieri la Media Galaxy un LCD MYRIA mi s-a parut ieftin raportat la celelalte preturi pt diagonala ~106 aprox 3500 RON http://www.mediagalaxy.ro/catalog/it...d=&itemId=4058 Last edited by Oka; 17-07-2008 at 11:27. | |||
|
| | #7693 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Quote:
.
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #7694 | ||
| cred ca este trecut gresit in specs era pus langa un Samsung si un LG care costau cam dublu si rulau niste demos hd se vedea mai mult decat decent si sunt sigur te mai puteai juca la reglaje | |||
|
| | #7695 | ||
| Quote:
eu voiam sa stiu cum e cu conectarea la calculator ... ar trebui sa stiu ceva?
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #7696 | ||
| Quote:
La conectarea pe calculator eu unul nu am avut curiozitatea asa ca nu ma pot pronunta.Ca operatie e simplu,nu ar trebui sa intalnesti probleme.Cablurile sa fie OK
__________________ | |||
|
| | #7697 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | am fost la un magazin flanco era un perete plin cu lcdtv (vreo 30) de diferite firme: sony, samsung, jvc, philips, panasonic, lg,... si o plasma lg-32pc51 -SD (852x480). pe toate era pus acelasi program de pe cablu (SD) .. plasma era mai buna decat orice lcd la manjeala de semnal de pe cablu.... pentru cineva care se uita numai la cablu si la dvd standard (720x526), si nu foloseste deloc calculatorul, plasma 32pc51 e alegerea optima.
|
| | #7698 | ||
| Nimic nou sub soare,mereu plasma a fost mai buna decat LCD-ul la SDTV mai ales una care vine si cu o diagonala mica pentru o plasma,pe mine deja ma doare inima cand ma gandesc la ce kkt de cablu conectez maine Sammy 40M86 dar voi incerca sa il tin cat mai mult conectat ori la laptop ori la PC ca sa ma bucur de FULL HD,deja am un intreg HDD de 1080p ![]() | |||
|
| | #7699 | ||
| Eu am semnal ~90% in casa, pe cablu UPC + convertor digital si se vede orice post lacrima. Nu mi-a venit sa cred cat de bine se vedea cand l-am conectat prima oara. Ma uitasem inainte la un prieten la acelasi model de TV si se vedea de tot kkt-u pe SD. Concluzia e ca semnalul face diferenta.
__________________ Intel Wolfenstein E8500 @ 4300MHz @ 1.31v - Q814A746 :: Xigmatek S1283 Red Scorpion :: DFI LanParty LT X48-T2R :: 2GB Team Xtreem HC3DC :: 2 x Sapphire Radeon 4870 CF :: Corsair 1000W :: Philips 22" :: Lian Li V1010B :: Asus Xonar DX :: Technics SB-M1000 | |||
|
| | #7700 | ||
| A ajuns monitorul si sunt foarte placut impresionat de el,comparativ cu Dell 2407 WFP A04 e cu muuuult mai bun ca si IQ iar negrul e foarte bun (pentru ochii mei cel putin) deasemenea aspectul overall al TV-ului e foarte reusit,nu inteleg dc Pana sunt atat de nesabuiti cu design-ul lor al televizoarelor (PY8 fiind printre finalisti pe lista mea) Din fericire am revizia 08 deci nu sunt prezente multe din problemele raportate la TV. Pe cablu inca nu l-am bagat (si poate dupa ce voi fi ametit de bautura voi incerca) doar pe HD 720 si 1080p am testat pana acum si pot spune cu mana pe inima ca de la 2 metri si ceva se vede clar diferenta chiar si pe mkv.-urile de 8GB. Ah si sa nu uit DNie SUCKS!Ca si talentul meu de fotograf de altfel.... Last edited by 2K; 19-07-2008 at 14:46. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|