Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-07-2008, 15:04   #7701 (permalink)

scociu's Avatar

Si mie mi-a ajuns de cateva zile, la fel si eu, placut impresionat. Unde ma uit sa vad ce revizie am?

Trimite-mi te rog pe PM ce setari folosesti pentru jocurile de PC.

scociu is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 15:26   #7702 (permalink)
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Tine TV-ul in standby dupa apasa info-menu-mute-power si iti va apare un menu,acolo ai si reglaje mai fine pt anumite aspecte,jos cu galben ar trebui sa ai firmware-ul (al meu e 2012 iar ultimul e 2013) dupa e versiunea de la Freeview 1011 in cazul meu si data de fabricatie daca nu ma insel ce la mn e OCT 30 2007.
Ca si setari eu folosesc in principal ce ii place ochiului meu insa ai aici setarile profesionale folosite de cei de la HDTVtest.

2K is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 15:44   #7703 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Felicitari pt achizitie!
E de 40", nu? Cat a costat?
Ah, si inca ceva, de la ce distanta stai ca sa poti naviga pe net sau prin win, fara sa te chinui sa vezi fonturile?

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 15:55   #7704 (permalink)

scociu's Avatar

@2K : stiu de setarile alea, dar alea cica sunt pentru filme HD sau pentru TV HD. Eu vreau pentru jocuri ca in jocuri parca umbrele sunt prea intunecate...
Cum il tin in stand-by? Tastele pe telecomanda trebuie apasate toate odata, sau pe rand.

Raspund eu pt. 2K. De costat costa 3000 RON. Da, e de 40", Distanta sa poti naviga e 1.5 metri zic eu...

Old 19-07-2008, 16:35   #7705 (permalink)
2K

2K's Avatar

Dap,trebuie sa fii la minim un metru jumatate departare,initial am stat la ~1+ metru si cand jucam COD4 online trebuia sa invart capul ca sa vad tot ecranul,acum sunt la 2 metri jumatate si se ved foarte OK font-urile, pe Vista chiar mai bine.
Am bagat TV-ul pe cablu si sunt placut surprins avand in vedere calitatea cablului din sufragerie si in general toata casa (cablu bagat prin pereti dupa vremea comunistilor)
@scociu la jocuri FSX/COD4 si Bioshock pana acum folosec modul Dynamic Contras etc... 96/42/68/58/50 backlight 9 active colour On.
Inchide televizorul din telecomanda si va intra in standby dupa apesi pe rand info-menu-mute-power.
@Dead Ghost Multumesc,cum a zis si Scociu 30 de milioane (31 la mine cu tot cu transport si garantie extinsa de la Market Online)

Old 19-07-2008, 16:43   #7706 (permalink)

scociu's Avatar

Backlight 9 mi se pare enorm. Am citit pe aici http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=511377 si pe aici http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=511377

si nimeni nu folosea mai mult de 5. Eu o tin pe 4.

Am reusit pana la urma cu meniul, tot 2012 si eu.

Am gasit ceva interesant aici : http://forums.hdtvtest.co.uk/index.php?topic=18.0 Merita incercat zic eu.

Old 19-07-2008, 17:43   #7707 (permalink)
2K

2K's Avatar

Da,am incercat asta insa nu sunt diferente vizibili nici macar in ceea ce priveste timpul de raspuns (ma asteptam ca procesarea extra sa afecteze acest lucru)

Old 21-07-2008, 12:00   #7708 (permalink)
ZDS
Registered User

ZDS's Avatar

Salutare, sunt diferente majore vizibile intre plasma Panasonic Viera TH-37PV8P si Panasonic Viera TH-37PV80P incat sa faca diferenta de pret, pentru televiziune de la RCS si filme HD prin HDMI de la pc ?

ZDS is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 13:46   #7709 (permalink)
Registered User

misumisul's Avatar

pai daca te uiti la material HD atunci in teorie ar trebui sa fie diferente: contrast si nuante graduale. pe cablu mai mult ca sigur ca nu sunt diferente vizibile. totusi diferenta de pret, din ce am vazut eu, este de 10% (aprox 3 mil) ceea ce e destul de putin si deci ar trebui sa iei modelul mai bun.

misumisul is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 16:31   #7710 (permalink)
2K

2K's Avatar

Quote:
Originally Posted by SK_Kane View Post
Eu am semnal ~90% in casa, pe cablu UPC + convertor digital si se vede orice post lacrima. Nu mi-a venit sa cred cat de bine se vedea cand l-am conectat prima oara. Ma uitasem inainte la un prieten la acelasi model de TV si se vedea de tot kkt-u pe SD.

Concluzia e ca semnalul face diferenta.
Cum se numeste acel convertor digital ca ma intereseaza si pe mine ?

Old 21-07-2008, 17:07   #7711 (permalink)
Registered User

pitu's Avatar

Salut,

Citesc acest thread cu mare palcere si am si eu cateva intrebari cu privire la plasma Panasonic TH-37PV80.

Iata si intrebarile:

1) Doresc sa il folosesc (ca pe un monitor) din cand in cand pt filme, jocuri, dar pe iesire s-video sau pe cablu de monitor (acela cu 15 pini) - Este posibil acest lucru? Se va vedea bine? Ce trebuie sa imi mai cumpar separat?
2) Cu ce furnizor de cablu (digital) s-ar impaca mia bine? (Boom/UPC/Dolce)?
3) Se simte diferenta intre contrastul de 10.000 si cel de 15.000 la plasme?
4) Care ar fi distanta minima la care ar trebui sa stau de el sa nu imi afecteze ochii?
5) Exista un lcd Tv in acesti bani ~30 de mil care sa ajunga la "specs" cu plsma ochita de mine ? Daca da care ar fi?

Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra !

pitu is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 20:12   #7712 (permalink)
2K

2K's Avatar

1.Da,calitatea nu va fi cine stie ce,un cablu DVI-HDMI 1.3 Belkin de 2m la 50Ron va fi mai bun.
2.Boom e cel mai bun la momentul actual insa ca si restul din lista sunt sensibile la conditiile meteorologice.
3.Depinde de ce material vezi.
4.Ochii difera de la persoana la persoana si asta numai tu iti poti da seama
5.Eu zic ca un Sammy 40M86 ce costa 29-30 de milioane ar fi o afacere mai buna cel putin cand vorbim de jocuri si continut HD.

Old 21-07-2008, 20:32   #7713 (permalink)
Registered User

pitu's Avatar

Multumesc de raspuns 2K. Daca mai are cineva alte pareri le astept cu drag.

pitu is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 21:50   #7714 (permalink)
Registered User

@2k si @scociu

Vin la voi cu o mare rugaminte, si anume daca puteti face niste poze de calitate si sa le uploadati aici la Samsung-urile voastre 40M86 in timp ce urmariti materiale SD, mai exact cu posturi de televiziune transmise prin cablu ca sa pot/putem aprecia si eu/noi modul in care acesta afiseaza imaginile transmise de operatorii de TV prin cablu. Eu personal l-am vazut in magazine afisand numai imagini de pe surse HD promo si nu am gasit nicaieri un 40M86 care sa afiseze imagini ale posturilor transmise prin cablu ca sa imi pot forma si eu o idee despre capabilitatile acestuia in a upscala materiale SD. De asemenea daca puteti sa comentati un pic impresiile voastre referitoare la cum afiseaza imaginile de pe cablu in functie de tipul de material (sport, filme de actiune, etc).

Multumesc anticipat.

PS mentionez pentru cei care nu stiu ca eu sunt deja fericitul posesor al uni Panasonic 42PV70 (de care sunt foarte multumit) si as vrea sa fac o comparatie pentru ca ma bate un gand............... .................sau mai exact doua ganduri, respectiv sa mai iau inca un TV fie Samsungul 40M86 fie Panasonic 50PV700. Poate imi da si mie cineva un sfat care sa ma determine odata ce sa cumpar, ca nu ma pot decide.

Last edited by altfel; 21-07-2008 at 22:05.

altfel is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 22:58   #7715 (permalink)

scociu's Avatar

Poze de calitate nu am cum sa pun momentan, dar asa cum a zis si 2K, calitatea e buna, nici f. buna, dar nici rea, doar buna. Oricum, el nu e facut pentru SD. Un LCD FullHD iti cumperi sa scoti fullHD pe el; pentru SD exista plasmele.

Old 22-07-2008, 13:59   #7716 (permalink)
Registered User

@scociu...... multumesc pentru raspuns.

Stiu ca M86 nu este facut pentru SD si ca este FullHD. Ideea este ca nu iti cumperi in fiecare an un TV in casa, fie el LCD sau plasma. Pe mine ma intereseaza sa cumpar ceva acum care sa raspunda cat de cat la cerintele actuale dar si la cele viitoare. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu in viitor totul va fi pe FullHD sau altceva "si mai si" si vreau sa raspunda si la acele cerinte. Plus ca eu mai am destule materiale in format SD (videocasete din tinerete sau cu copilul) pe care nu o sa am posibilitatea sa le fac HD dar pe care trebuie sa am posibilitatea de a le mai vedea cat de cat ok. De aceea ma interesa sa vad niscaiva poze cu Samsungul afisand imagini SD. Eu mai am un monitor/TV Samsung 2232MW (ecran LCD - premiul EISA) care conectat la aceeasi mufa ca si 42PV70 nu m-a impresionat, chiar cateodata fiind chiar dezamagit (artefacte etc,) de cum se vede pe cablu acolo unde Panasonicul se vede brici. Ideea este ca nu as vrea sa fiu si mai dezamagit luand un nou LCD cu o diagonala mai mare care sa imi amplifice/mareasca si mai mult artefactele etc........

Old 22-07-2008, 15:33   #7717 (permalink)
2K

2K's Avatar

Pai 2232MW e o porcarie TN si nici in visele sale nu se va apropia de la Pana.
Voi face in seara asta niste poze.

Old 22-07-2008, 15:45   #7718 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by 2K View Post
Voi face in seara asta niste poze.
OK, mii de multuimiri

Old 22-07-2008, 22:00   #7719 (permalink)
2K

2K's Avatar

Pozele promise,ca idee acestea nu ar trebui luate drept referinta datorita calitatii slabe a cablului de la mine, camerei si skill-ului meu de fotograf,in realitate imaginile se vad cam cu 15-20% mai bine decat in poze .
Sper ca dupa ce ma voi racorda direct la cablu si nu prin infrastructura veche din pereti calitatea transmisiei sa fie mai buna.
Oricum la cat de des folosesc eu monitorul pentru TV (un meci de fotbal mai important si cateodata stiri) pot trai si fara...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_2390.jpg
Views:	174
Size:	274.3 KB
ID:	367967  Click image for larger version

Name:	IMG_2391.jpg
Views:	137
Size:	290.8 KB
ID:	367968  Click image for larger version

Name:	IMG_2392.jpg
Views:	129
Size:	240.2 KB
ID:	367969  Click image for larger version

Name:	IMG_2393.jpg
Views:	132
Size:	247.5 KB
ID:	367970  

Old 23-07-2008, 00:17   #7720 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by 2K View Post
Pozele promise,ca idee acestea nu ar trebui luate drept referinta datorita calitatii slabe a cablului de la mine, camerei si skill-ului meu de fotograf,in realitate imaginile se vad cam cu 15-20% mai bine decat in poze .
Sper ca dupa ce ma voi racorda direct la cablu si nu prin infrastructura veche din pereti calitatea transmisiei sa fie mai buna.
Oricum la cat de des folosesc eu monitorul pentru TV (un meci de fotbal mai important si cateodata stiri) pot trai si fara...
Inca o data multumesc mult pentru buna-vointa. Le voi analiza pe indelete. Poti sa mai imi spui si ce furnizor de TV prin cablu ai?????

Advertisment
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules