![]() |
| | #7821 (permalink) | ||
|
sal all. as vrea un tv -> normal ..nu stiu daca plasma sau lcd nu ma intereseaza super diagonala, ci mai degraba un raport pret/calitate bun. nici buget nu am ...in functie de cum sunt convins ..dar oricum ceva de : 1300 /1500 /1700 cu maxim 2000 de ron sa fie ca sa fie precizat : nu ma intereseaza sa arunc banii pe ultima tehnologie (nu vreau sa fie neaparat hd ready, sau full hd ..nici nu stiu care are rez mai mare..ma rog...) am sa stau la aprox 2,5 -3 m (in pat ...) de el, deci va rog pe voi sa imi recomandati diagonala. o sa il folos pt : tv 70% filme 20% jocuri 10% (filme insemnand intrare semnal HDMI de pe laptop), jocuri insemnand ps2 ..si poate pe viitor wii deci, ce imi recomandati ? PS: ceva de la altex/ mg / domo sau flamingo plz | |||
|
| | #7823 (permalink) | ||
|
ce parere aveti despre lcd-ul acesta ? http://www.sonycenter.ro/televizor-l...000-p1162.html isi merita banii ? 82 cm, full HD, contrast 33.000 : 1
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| | #7824 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
![]() dar full-HD la 32"??? daca nu il vei folosi pe post de monitor pc, arunci cu banii pe geam! la banii aia gasesti plasme bune de 50"! | ||
|
| | #7825 (permalink) | ||
|
Prea scump pentru ce ofera,ca idee sunt momente in care nu gasesc Full HD (pe semnal Full HD) folositor pe 40M86 si stau relativ aproape de el ~2.5 metri pe 32" mi se pare si mai inutil. Poate daca vrei sa il folosesti ca ecran de PC asa da... Cat despre mega contrast acela e dinamic,iar eu nu prea il suport. Daca vrei pentru filme si cablu poti incerca Pana 42PY80 ce va crea un wow factor mai mare atat prin specificatii cat si diagonala,pacat ca are un design cam urat dar Pana sunt asi la asta. | |||
|
| | #7826 (permalink) | ||
|
va intreb pentru ca l-am cumparat duminica si pana acum sunt f multumit de el, dar din pacate nu am iesire hdmi la laptop si nu pot sa-l folosesc la adevarata lui valoare... pentru cei care aveti modelul acesta, cum pot folosi tunnerul digital ? am conectat la el tunnerul digi de la UPC de care sunt multumit dar din pacate nu pot sa-l folosesc decat in modul AV 2 al LCD-ului, daca ii dau sa caute posturile in modul digital nu gaseste nimic, in modul analog gaseste toate posturile dar nu sunt multumit cum se vad. Asa ca sunt obligat sa folosesc modul AV2 pentru a putea vedea progamele in mod digital. Stiti cumva cum as putea face sa le pot receptiona si pe modul Digital al televizorului ? Tunnerul Upc se conecteaza printr-o mufa Euro Scart, stiti cumva daca exista/ se poate sa gasesc un tunner cu iesire hdmi ? sa incerc sa sun sa intreb ? multumesc pentru raspunsuri
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| | #7827 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
daca programele sunt codate pui un CAM in soclul pcmcia al tv-ului, ( camul trebuie sa suporte sistemul de codare al upc), si in cam introduci cartela livrata de upc pt receptorul lor... spui o rugaciune sa se potriveasca toate intre ele cartela cam tunerul din sony, si daca ai putin noroc o sa vezi programele transmise digital prin cablu.... altfel de ce ai mai luat tv cu tuner digital de cablu daca nu il folosesti----
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7828 (permalink) | ||
| Quote:
am bagat cablul tv in televizor fara sa mai treaca prin tunnerul digital primit de la upc si nu am reusit sa receptionez niciun program cand am dat sa caute in mod digital....decat pe analog .... Multumesc
|
| | #7829 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
CAM= conditional acces module are aspectul unei interfete PCMCIA care se foloseste si la receptoare de satelit (este cat un pachet de tigari dar subtire de 5mm) .... in spate are o cupla de 32 pini care se introduce intr-un decupaj lat de 5mm si lung de 50mm, care il ai undeva in spate la tv (are de ex notatia C.I. locasul respectiv) iar in fata are un slot pentru cartela care este o fanta de grosime 1 mm si latime la fel cat o cartela telefonica.. furnizorul de programe trebuie sa iti livreze o cartela cu receptorul digital necesara pt decodarea programelor, pe care o introduci in slotul din fata cam-ului. CAM-ul trebuie sa fie corespunzator sistemului de codare ( nagra, conax, viaccess, irdeto, seca... eu nu stiu ce foloseste upc... rds foloseste nagra)
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7832 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Sper ca realizati ca pierdeti vremea degeaba cu o astfel de conversatie. UPC digital nu ofera si nici nu va oferi vreodata nici un fel "CAM", cartele. Receptia semnalului digital se face NUMAI cu receiverele lor dedicate si personalizate nu cu tunere universale DVB-C si card acces. | ||
|
| | #7837 (permalink) | ||
|
salutare, Sunt sub nivelul de n00b in ceea ce priveste plasma sau lcd, so caut ajutor la voi Ideea este asa: vreau sa-mi iau un televizor (ma gandeam 66-81 cm) la care vreau sa rulez ps3-ul, filme dupa pc si folosit ca si tv(cam rar). Ce-mi recomandati plasma sau lcd? Ma intereseaza urmatoarele aspecte: durabilitate, claritate a imagini(aici banuiesc ca intra "acel" HD), pret :P Multumesc anticipat.
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! | |||
|
| | #7838 (permalink) | ||
|
Un Samsung 40M86BD fullHD la 2900 RON 2 ani garantie merita ?
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #7839 (permalink) | ||
|
Merita, cu el langa mine iti scriu acum si nu regret ca l-am cumparat; Acum depinde si la ce-l folosesti, daca vrei pentru semnal SD atunci nu-l recomand, un LCD sau o plasma cu rezolutie mai mica se vede mai bine pe SD, insa pe semnal FullHD e ireprosabil.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #7840 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 |
Salut, Am un buget de aprox 3000 ron +/- 300 ron si as vrea sa achizitionez un tv cu o diagonala de peste 1m. Tv`ul va fi folosit cu un Digi-TV in cea mai mare partea a timpului, pentru jocuri (consola/pc) si filme. Am citit cred ca ultimele 60 de pagini din thread`ul asta si exceptand eternul combat plasma vs lcd nu am reusit sa aflu ceva interesant pentru mine. Nu cred ca am nevoie de full-hd si majoritatatea tv`urilor despre care s`a discutat au sub 1m diagonala sau costa mult peste bugetul meu ![]() LE: Am uitat de cel din "dormitor". Ma gandeam la ceva pana in 15 mil si diagonala maxim 66cm... SO: daca are cineva timp si bunavointa sa ma indrume catre ceva modele aflate in astea doua categorii de pret, raman vesnic recunoscator...
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 Last edited by bHz One; 13-08-2008 at 23:00.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |