![]() |
| | #7841 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
http://superocazii.ro/produse_detali...ip=plasma&id=1
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #7843 (permalink) | ||
|
Ba l`am vazut, insa ma gandesc ca o sa leg consola la el + pc, o sa mai bag din cand in cand cate un joc si n`o sa fie suficient de "bright". Am inteles concluzia generala "plasmele ruleaza la filme" insa filmele o sa ocupe 10-20% din orele de functionare, restul tv + jocuri. Solutia propusa de plop iese din calcul, provenienta produselor e dubioasa, service la Craiova, garantie 1 an maxim 2... nu e treaba chiar daca preturile sunt incredibile ![]() Am naucit cautand review`uri, pareri pro/contra plasme + pro/contra lcd`uri.. cred ca pana la urma o sa ma duc la un domo si vad eu care mi se pare mai placut ochiului si p`ala`l iau Ba chiar am inceput sa cred ca plasmele se "strica" dupa o perioada, devin din ce in ce mai blurate si au o durata de viata mai scurta.n00b powah!
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #7844 (permalink) | ||
https://www.neomax.ro/Samsung_LE-40M...12009s325.html
|
| | #7845 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
| ||
|
| | #7846 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #7848 (permalink) | ||
| Quote:
Si sa stai cu jaluzelele trase tot timpul nu prea e treaba Si plasmele sunt la fel nu?!
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 Last edited by bHz One; 14-08-2008 at 12:19.. | |||
|
| | #7849 (permalink) | ||
| Quote:
ma ajuta cineva cu un sfat va rog?
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! | |||
|
| | #7850 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Problema cu glare difera in functie de modelul de plasma. Tendinta actuala este de inversare a rolurilor , LCD-urile sunt tot mai multe luciose iar plasmele primesc un tratament antiglare, suprafata de sticla fiind matuita, reflexia lumini devenind difuza. Seria M86 de la Samsung este complet depasita si nu merita luata in considerare, numai A656 reprezinta ceva. | ||
|
| | #7852 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
NU SE PUNE NICIODATA TELEVIZORUL PE PERETELE OPUS GEAMULUI::: TOTDEAUNA SE PUNE PE UN PERETE LATERAL FATA DE GEAM::: rearanjezi mobila sa poti sa il pui pe un perete lateral fata de geam NEAPARAT !!
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 14-08-2008 at 16:11.. | ||
|
| | #7854 (permalink) | ||
|
Eu am acasa 40M86 si il tin cu fata la geam. Intr-adevar, ziua, daca nu trag draperiile, e destul de nasol, se reflecta cam totul; DAR nu cred ca e mare lucru sa cumperi pe langa televizor si niste draperii inchise la culoare. Sau cum a zis plop, nu il pui cu fata la geam. Quote:
| |||
|
| | #7855 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
la cumpararea unui televizor sau al oricarui alt produs se tine cont de asa zisul raport calitate pret... adica pentru un anumit pret sa obtii cat mai multa calitate.. deoarece pretul creste mai rapid decat creste calitatea de obicei... de ex. o plasma pioneer este cu ceva mai buna decat plasma panasonic dar pretul este dublu la pioneer fata de panasonic... pioneer nu ofera "calitate dubla" fata de panasonic... asa ca raportul optim calitate /pret este mai bun (mare) la plasma panasonic decat la pioneer... Daca ai bani destui poti sa iei un model de varf cel mai performant (lcd plasma).. dar daca ai buget mai redus te gandesti sa iti iei aparatul care are performantele, facilitatile, functiile de care ai nevoie, la un pret cat mai convenabil... de ex. daca nu urmaresti meciuri de fotbal de ex. (sau alte sporturi) unde sunt miscari foarte rapide, nu iti cumperi tv cu 100Hz, si astfel faci economie de vreo 300€.
|
| | #7857 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
@scociu si 2k In cazul TV-ului vostru 40M86 se simte utilizarea optiunii LNA din meniul TV-ului la semnalele TV transmise prin cablu UPC/RDS. Adica are vreun efect in imbunatatirea semnalului la posturile transmise mai prost sau cu purici?????? Sau este fara efect???? PS. A mai aparut o varianta de cumparare in cazul meu si anume Panasonic 50PY700 (la aproape 50 milioane) asta pe langa plasma 50PV700 (37 de milioane) sau LCD-ul 40M86 (la 29 milioane). Nici nu mai stiu ce sa iau | ||
|
| | #7860 (permalink) | ||
1- la ce distanta stai de tv... 40m86 e perfect daca stai la 1m (maxim 2m) distanta, daca pui pe el semnal full HD. la mai mult de 2 m e prea mic... in schimb e foarte bun daca pui pe el calculator si jocuri... 2- la ce vrei sa il folosesti .. pt filme de pe PC si chiar cablu e preferabila plasma... la 50" poti sta pana la 2.5 m la 50py700, si pana la 3.5m la 50pv700, dar 50pv700 consuma 350W pe cand 50py700 vreo 500W.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|