![]() |
| | #7861 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Acum se pune problema in felul urmator: trebuie sa iau un TV parintilor mei. Acestia se uita numai la TV prin cablu respectiv UPC. Variantele mele sunt: 1. Sa le iau parintilor mei un LCD Samsung 40M86 (1920x1080, 29 milioane) dar care nu stiu cat de bine se va vedea pe cablu RCS 2. Sa iau pentru mine un 50PV700 - (1376x768, 37 milioane) sau mai nou un 50Py700 (1920x1080, cca. 50 milioane) si sa le dau lor 42PV70 1024x720 care este excelent pentru cablu. Astea sunt dilemele mele mai ales ca asa cum am spus cu cateva pagini in urma vreau sa iau ceva care sa raspunda cat de cat la cerintele actuale dar mai ales la cele viitoare. Precizez ca ma uit si la Tv prin cablu, filme .mkv si mai bag si niste joace FPS | ||
|
| | #7862 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-din cate s-a spus pe aici 40m86 merge cam prost pe cablu (SD) - cel mai important argument: daca tu te-ai obisnuit sa vezi filme pe plasma nu o sa mai suporti sa vezi fime pe lcd (culori artificiale, nenaturale), plus ca la distanta de 3.5 m trebuie 50",,, (un lcd bun la 52" e 8000 lei !!!) asa ca singura solutie ramane plasma de 50".. e suficient 50pv700 la 3.5m nu o sa vezi detalii fine in plus nici daca iei 50py700 ( e mai scumpa si consuma mai mult... are si ventilatoare...)
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 14-08-2008 at 16:29.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7864 (permalink) | ||
| Quote:
In Carrefour 40M86 era langa un 40A656 si rula pe toate TV-urile de acolo un test Samsung HD ce avea mai multe etape printre care si miscarea rapida,da cei 100Hz ai lui A656 isi faceau vazuta prezenta dar difrentele intre cele 2 la capitolul asta nu e atat de mare sa justifice diferenta de pret,iar ca si IQ overall sunt si mai mici. Da,656 vine cu mai multe briz-briz-uri printre care si update la firmware prin USB (destul de misto acest feature) dar tot nu isi merita diferenta de bani,diferenta ce ar fi putut fi justificata daca M86 era COMPLET depasit. La partea cu reflexia,da si nu,lumina bate direct in el dar nu e deranjant decat la scenele unde culoarea neagra e prezenta preponderent,eu am rezolvat asta in prima faza prin draperii de culoare inchisa,poti incerca si cu obloane sau jaluzele,a schimba pozitia mobilei e cam complicat.... Vezi avantajele 1080P si peste 2 metri (pana in 2.5-3) @plop nush ce fumezi mane dar as vrea si eu A sta la un metru de un ecran de 40" e overkill cel putin spus,am incercat gaming de la distanta asta si m-am saturat sa imi misc gatul deasemenea ochii imi obosesc imediad chiar si pe luminozitate mica,nu mai zic ca lucrul in word imi poate provoca leziuni oculare. 50" la 1024x768? )) aici as mai adauga ca avantajele aduse de plasma pe CATV fata de LCD sunt in mare parte anulate datorita diagonalei mari,the bigger isn't always better cand ai semnal de 2 lei (veziRDS/UPC etc..)Deasemenea incetati cu diferentele astea enorme la coloristica dintre plasma si lcd,cat despre negru well un LCD modern M86+ poate oferi un nivel de negru foarte apropiat de ce ofera 42PV70 insa la alb il depaseste. Si nu in ultimul rand plasma sucks la jocuri,vezi phosphor trails. | |||
|
| | #7870 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7871 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Vreun posesor de SonyBravia KDL-26V4500 ? M-am gandit decat sa iau un 81 cm "chel " mai bine iau un 66 cm "full options" . Detalii: 66 cm, VirtualDolby, toate iesirile si intrarile inventate, 24p True Cinema, mod 14:9, tuner MPEG2, tuner MPEG4 H264. Toata distractia costa vreo 2.400 de leuti. | ||
|
| | #7872 (permalink) | ||
|
Imi recomandati si mie, va rog, un TV (lcd, banuiesc) pana in 2000 ron? Diagonala ar trebui sa fie de 32"... Va fi folosit pt un ps3 si pentru tv analog UPC. Mersi anticipat.
__________________ TT Kandalf, Spire 600W, E6300@2.45, Scythe Infinity, Asus P5W Dh Dlx, 4x1024 Corsair CL4@667 mhz, 320GB Seagate 7200.10. Sapphire x1950Pro, Audigy2, Genius 5.1, Dell E22WFP, Logitech G15, Logitech MX1000, Sennheiser hd201 | |||
|
| | #7875 (permalink) | ||
|
Dilema: http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...m--pTX-37LZ70P vs https://www.neomax.ro/Samsung_LE-40M...12009s325.html
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #7876 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Strict dintre cele doua, eu votez cu Panasonic-ul . Are panel net superior si SubPixel Control (procesare mai buna de imagine).
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #7878 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- dar din pacate panasonicul nu are reglaj de backlight, asa ca daca nu esti la showroom, negrul lasa de dorit,
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 16-08-2008 at 22:13.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7879 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Sunt oarecum de acord cu ceea ce spui. Eu votez tot cu plasma. Insa daca vrea obligatoriu full-HD, nu se incadreaza in buget (un 42PY8P incepe de la 40 mil. din ce am vazut eu) .
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|