![]() |
| | #8041 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #8043 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
daca se intreaba de un model pe care nu l-a cumparat nimeni, poate fiind prea nou, nu sunt raspunsuri... daca cineva ar modelul solicitat sigur o sa-isi spuna parerea despre el -------------------- Editare ulterioară -------------------- la mitsubishi ar fi interesant de luat laser tv....
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 30-08-2008 at 13:54.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8044 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
In RO sigur nu cred ca este, dar poate ceva pasionati l-au gasit undeva prin EU. L-am vazut si studiat in US, e de 5 stele(!), dar acolo e in NTSC. LaserTV ma intereseaza si pe mine, dar se pare ca apare tot numai in US, deocamdata. Dar astea cu retroproiectie noi sint bestiale, pina acum ceva timp aveam rezerve vazindu-le doar pe astea de la noi. Cind le-am vazut pe astea noi de 65" si 73" (la 1400$ si 2100$) mi-a venit sa-l cumpar pe loc. | ||
|
| | #8045 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8046 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Au facut, dar deocamdata doar dintr-alea micute. Probabil e vorba de securitate pentru ochi. http://www.ubergizmo.com/15/archives...s_cameras.html | ||
|
| | #8048 (permalink) | ||
|
| | #8049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Daca ai vedea ultimele modele de la Mitsubishi ti-ai schimba radical parerea. Se vad excelent si in conditii de incapare iluminata, nici urma de ecran laptos. Culorile si contrastul sint extraordinare, se pot regla culorile pe 6 canale independente (RGBCMY)...
| ||
|
| | #8050 (permalink) | ||
pe un ecran de calitate pe perete cu proiectie din fata , trebuie sa se vada mult mai bine
|
| | #8051 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #8055 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Ma scuzati, va intrerup putin conflictul plasma Vs LCD Vs Laser Vs whatever cu o intrebare concreta la care astept macar sfaturi/recomandari, daca nu un raspuns direct. Mi s-a pus pata sa iau rapid un LCD (de 40'' pt view distance de ~2.5m). Recomandarea tipului (care le da f ieftin, by the way) ar fi un Samsung LE40A656. As mai avea posibilitatea unui Samsung LE40F86BD pe care l-am si avut in trecut dar m-am mutat din casa respectiva. A656 e mult mai nou, se misca mai bine (are review-uri mai bune) dar e visiniu . Nu stiu daca Samsung sint cei mai tari la LCD-uri, la un moment dat intelesem chiar ca Sony folosesc ecranele lor dar au alta electronica (meniuri, tehnologii, sisteme, etc). Prin urmare, ma mai gindeam la Sony KDL 40W4000 care e urmasul lui W2000 si W3000 care cica nu se mai fabrica. Ar putea fi mai misto, nu zic, dar tipul mi-a zis ca diferenta de ~1100RON este data numai de un tuner hdtv care oricum la noi nu este folositor. Dupa un raspuns la intrebarea de mai sus (cam care din cele 3 sa fie), poate mentionati si ce parere aveti (LCD-wise, adica despre asta vorbim) despre Samsung Vs Sony Vs altcineva. Si, daca una din ele iese prima, cam ce modele ar merita la un pret de ~4500-6000ron (pret de piata ca la el sint altele) la o diagonala de >40''. Mentionez ca o sa il folosesc destul de mult pt TV, apoi DVD-uri normale, poate in curind si pt HDTV daca ma prind rapid cum sa fac rost de ele si sa le rulez. Din cind in cind, poate dau si un joc de pe laptop in 1920x1080. Posesorii de astfel de tv-uri sint rugati sa isi expuna parerea. Va urez o zi excelenta in continuare, Bosch PS: diseara ma duc sa-l iau dar inca nu stiu ce, so...any quick help would be appreciated :P -------------------- Editare ulterioară -------------------- tot eu, cel cu postul de mai sus... Tocmai am aflat de sony kdl 40X3500 si philips 42pfl9603. Diferenta de pret e semnificativa, cam cu ~2000RON in plus. Ce ziceti, merita banii in plus? Are cineva de pe aici asa ceva? Tot Bosch... Last edited by bosch; 01-09-2008 at 15:55.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8056 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | daca esti din Buc., acel tuner poate fi foarte folositor, intrucat cu el poti prinde TVR HD si PROTV HD. desigur, se gasesc si tunere/receivere externe la mai putin de 1100, dar probabil ca diferentele intre cele doua modele nu se reduc doar la atat. ii las pe cei care cunosc sau au aceste modele sa comenteze.
| ||
|
| | #8058 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Philips-ul e in alta clasa din punct de vedere al procesarii video, diferentele le vezi imediat pe SD. Eu am 9632, versiunea 9603 a corectat un bug de la versiunea mea (tearing si lag in jocuri). Plus contrast mai bun... Cel mai misto e update-ul de firmware facil (se face pe USB, ambele modele ruleaza pe o versiune de Linux). | ||
|
| | #8059 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0080605115.htm http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/ Cat de ieftin ai gasit 40A656? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|