Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-09-2008, 14:53   #8141 (permalink)
Registered User

Si la mine se vad umbrele. Le-am observat pe programele tv, eu vizionez in format 4:3,si se observa pe marginile albe din dreapta ,stinga. M-am linistit cu faptul ca zgomotele sunt o chestie comuna.Trebuie insa sa ne bucuram de aspectele pozitive ale plasmelor. Nimic nu este perfect pe pamint !

vidax is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 15:00   #8142 (permalink)
Registered User

pocniturile apar datorita incalzirii si racirii carcasei de plastic eu zic ca aia pocneste, fenomenul era si la tv de sticle cu tub catodic si cu carcasa din plastic...
nu e normal ca dupa 2000-3000 ore sa apara dungi la plasma, au avut la panasonic ceva defect de fabricatie la panouri, la inceputul anului 2007, si o parte din ele s-au stricat, mie mi-a inlocuit panoul cu unul din 2008 probabil G11, si asta are culori mai intense la rosu si verde ca si cel vechi la care a aparut dunga.... pana il schimba e ok, dar daca apare dupa 2 ani cand expira garantia e rau, ca daca trebuie sa-l platesti e mai scump ca o plasma noua... si baiatul de la service a spus ca dupa 2 ani nu il schimba gratuit.

plop is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 15:05   #8143 (permalink)
Alexei

plop, ai un PM...
thanks

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 15:33   #8144 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Stukov View Post
plop, ai un PM...
thanks
vezi PM, ti-am raspuns la pm prefer lcd pt sport

Last edited by plop; 08-09-2008 at 15:45..

Old 08-09-2008, 18:30   #8145 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by 2K View Post
@ Dead Ghost da,de la aceeasi distanta pe cel de 37" se va vedea mai bine decat pe cel de 42" dar depinde cat de mare e aceasta distanta.
Cam 2 m (+- 20cm), in ambele cazuri.

Quote:
Originally Posted by 2K View Post
4XAA papa mai mult ca performanta decat diferenta de la 720p la 1080p din ce am observat in Crysis/X3 Reunion si COD4 iar imaginea mi se pare mai faina la 1080p.
Hmm, la partea asta nu m-am gandit, si nici nu am testat. Dar daca e asa cum zici tu, si as lua un 37" sau 42" Full HD (1080P), nu o sa se vada zimtii, fara AA? Adica stiu si pe pc, pe un monitor de 24", chiar daca e rulat in 1920x1200, tot se vad zimtii putin, din lipsa AA. Si ma gandesc ca odata ce mai cresti diagonala (pana la un 42"), dar pastrezi rezolutia (1080P), se vor vedea si mai usor (deranjant) acei zimti, in lipsa AA-ului, chiar daca maresti distanta de vizionare (dar nu mult, precum am zis, cam 2.2m la 42").

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 20:47   #8146 (permalink)
Registered User

E nevoie de AA ca sa scapi de "zimti", macar 2-4xAA. Dar merita sa faci un efort pentru Full-HD (1080p), o sa constati foarte repede.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 01:20   #8147 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

HELP
cat ar merita un Sony BRAVIA KDL-S26A11E

Simt mai multe chestii ce trebuiesc echivalate in bani sa pot recupera ceva financiar si...printe ele e si acest obiect!
Cum nu renunt la TVul meu clasic...as dori sa stiu cat merita obiectul si ce ar avea + sau - ....ca sa stiu care ar fi un pret de vanzare!
Am vazut platinium, orion, sharp, etc noi undeva la 12-14 mil
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 03:15   #8148 (permalink)
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
Cam 2 m (+- 20cm), in ambele cazuri.

Hmm, la partea asta nu m-am gandit, si nici nu am testat. Dar daca e asa cum zici tu, si as lua un 37" sau 42" Full HD (1080P), nu o sa se vada zimtii, fara AA? Adica stiu si pe pc, pe un monitor de 24", chiar daca e rulat in 1920x1200, tot se vad zimtii putin, din lipsa AA. Si ma gandesc ca odata ce mai cresti diagonala (pana la un 42"), dar pastrezi rezolutia (1080P), se vor vedea si mai usor (deranjant) acei zimti, in lipsa AA-ului, chiar daca maresti distanta de vizionare (dar nu mult, precum am zis, cam 2.2m la 42").
Prefer Full Hasde cu putini zimti decat 720P + 4XAA,eu am testat pe 40M86 si la 720p cu 4XAA imaginea se vedea....spalacita fara de 1080p oricum eu unu nu reusesc sa ma acomodez cu FPS-urile pe un TV de 40" de la ~2metri,cel putin la COD4 MP nu reusesc sa cuprind cu vederea la fel de rpd detaliile cum reusesc pe cel de 24" dar cine stie poate in timp reusesti eu unu nu am mai insistat.
Pe de alta parte jocurile gen X3/Flight Simulator cele racing sunt o placere pe TV-ul de diagonala mare si sincer ca si culori/luminozitate/contrast si nivel de negru Dell-ul 2407WFP A04 paleste in comparatie,chiar nu ma asteptam la o asemenea diferenta intre cele doua...

2K is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 10:11   #8149 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Multumesc ca mi-ai dat planurile peste cap. Glumesc desigur. Acum iar o iau de la inceput cu cautarile, desi un Full HD la 42" e cam peste bugetul meu, cel putin daca e sa il iau nou, din magazin.

Old 09-09-2008, 10:26   #8150 (permalink)
Registered User

Quote:
Multumesc ca mi-ai dat planurile peste cap. Glumesc desigur. Acum iar o iau de la inceput cu cautarile, desi un Full HD la 42" e cam peste bugetul meu, cel putin daca e sa il iau nou, din magazin.
Daca mai gasesti un Samsung 40M86 e exact ce-ti trebuie, fiind doar ceva mai scump decit ceea ce ai indicat ca vrei sa cumperi cu 2 pagini inainte. Calitatea imaginii e foarte buna.

Old 09-09-2008, 10:32   #8151 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

La Samsunguri mi-e cam frica de input lag, daca e sa joc ceva jocuri de PC pe el. S-a jucat cineva vreun fps rapid pe el, cu mouse & keyboard (deci evindent de pe pc)? Nu ma refer la timpul de raspuns, ci la input lag, doua lucruri diferite.

Old 09-09-2008, 10:33   #8152 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
HELP
cat ar merita un Sony BRAVIA KDL-S26A11E

Simt mai multe chestii ce trebuiesc echivalate in bani sa pot recupera ceva financiar si...printe ele e si acest obiect!
Cum nu renunt la TVul meu clasic...as dori sa stiu cat merita obiectul si ce ar avea + sau - ....ca sa stiu care ar fi un pret de vanzare!
Am vazut platinium, orion, sharp, etc noi undeva la 12-14 mil
Aiwa, mai da-ne niste detalii: e nou sau folosit ? Garantie sau nu ?
Daca e SH fara garantie, as zice ca face in jur de 10 milioane.

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 10:40   #8153 (permalink)
Registered User

Quote:
La Samsunguri mi-e cam frica de input lag, daca e sa joc ceva jocuri de PC pe el. S-a jucat cineva vreun fps rapid pe el, cu mouse & keyboard (deci evindent de pe pc)? Nu ma refer la timpul de raspuns, ci la input lag, doua lucruri diferite.
Pentru asta e functia "Game Mode", sa elimine input-lag.

Old 09-09-2008, 10:54   #8154 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Ah...ok. Inca ceva: Cumva acest model are ecranul glossy, la fel ca si carcasa lui? Cel putin asa reiese din poza asta, unde ecranul aproape se comporta ca o oglinda: http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv.../m86-front.jpg

Old 09-09-2008, 11:31   #8155 (permalink)
Registered User

AnotherOther's Avatar

La o plasma de 50" si o distanta de vizualizare de aprox 3m se observa diferenta intre 720p si 1080p ?

Alegerea este undeva intre 42" 1080p sau 50" 720p ? care merita mai mult ?

AnotherOther is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 11:41   #8156 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AnotherOther View Post
La o plasma de 50" si o distanta de vizualizare de aprox 3m se observa diferenta intre 720p si 1080p ?

Alegerea este undeva intre 42" 1080p sau 50" 720p ? care merita mai mult ?
la 3m la 50" NU se vede diferenta intre 720p si 1080 asa ca ia 50" hdready
daca ai sta la sub 2m ar merita 42" 1080

Old 09-09-2008, 11:51   #8157 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by solver View Post
Si eu am aceleasi probleme si pe 42PV70 si pe 50PV70. Si in plus am descoperit chestii noi negative. Daca va uitati foarte atent si de aproape intr-un meniu se observa ca meniul lasa niste dungi mici in continuare. Aceleasi "umbre" apar si daca e ceva foarte inchis pe o imagine foarte deschisa, apar din nou niste "umbre" continuari ale chestiei negre pe imaginea alba. Daca pe 42PV70 efectul era greu vizibil pe 50PV70 efectul e de-a dreptul deranjant. Si ca sa fiu sigur ca nu e de la mine am testat in mai multe magazine acest lucru si TOATE plasmele panasonic (vreo 10 testate de diferite dimensiuni si serii 7,70,700,8,80) au aceasta problema mai mult sau mai putin vizibila. Cum de nimeni n-a zis nimic pana acuma?
Mai, de zis s-au zis. Eu insumi le-am zis de mai multe ori, un exemplu ar fi aici. Dar asta e un forum al panasonicarilor (copyright EMI) cu pixeli dreptunghiulari si vocile noastre s-au pierdut. Cine cauta si alte surse de informare (avforums e cea mai buna) gasea raspuns la toate intrebarile si descoperea toate probleme oricarui televizor si cumpara macar in cunostinta de cauza, impacat cu concesiile pe care trebuia sa le faca. Aici la intrebarea ce TV sa cumpar exista un singur raspuns indiferent de necesitatile fiecaruia, de ochii fiecaruia, de conditiile de vizionare, etc. Asta e viata.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 13:52   #8158 (permalink)
Registered User

dar de ce mi-as lua ditamai ecranul ca sa ma uit de aproape la meniuri (si asta des) nu pricep. la fel de mult cum nu pricep nici ce ar trebui sa caut toata ziua prin meniuri. umbli o data, setezi si gata. mai ales ca poti sa ai setari complet diferite in functie de hdmi/pc etc.

una e sa fie probleme si alta e sa fie extrem de deranjante.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 14:36   #8159 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
Aiwa, mai da-ne niste detalii: e nou sau folosit ? Garantie sau nu ?
Daca e SH fara garantie, as zice ca face in jur de 10 milioane.
Deci...este situat in casa omului...functioneaza...ma duc sa-l vad zilele astea...a fost nou noutz adus din Anglia la cutie cadou de la fiu....si acum e necesar sa-l faca bani....m-am gindit sa-l ajut si as vrea sa stiu cat face..e bun sau nu modelul etc!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2008, 08:26   #8160 (permalink)
Registered User

AnotherOther's Avatar

So...ale pareri 42" 1080p vs. 50" 720p la o dis. de vizionare de aprox. 3 m ? inca nu sunt convins ...

AnotherOther is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules