![]() |
| | #8141 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Si la mine se vad umbrele. Le-am observat pe programele tv, eu vizionez in format 4:3,si se observa pe marginile albe din dreapta ,stinga. M-am linistit cu faptul ca zgomotele sunt o chestie comuna.Trebuie insa sa ne bucuram de aspectele pozitive ale plasmelor. Nimic nu este perfect pe pamint !
| ||
|
| | #8142 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
pocniturile apar datorita incalzirii si racirii carcasei de plastic eu zic ca aia pocneste, fenomenul era si la tv de sticle cu tub catodic si cu carcasa din plastic... nu e normal ca dupa 2000-3000 ore sa apara dungi la plasma, au avut la panasonic ceva defect de fabricatie la panouri, la inceputul anului 2007, si o parte din ele s-au stricat, mie mi-a inlocuit panoul cu unul din 2008 probabil G11, si asta are culori mai intense la rosu si verde ca si cel vechi la care a aparut dunga.... pana il schimba e ok, dar daca apare dupa 2 ani cand expira garantia e rau, ca daca trebuie sa-l platesti e mai scump ca o plasma noua... si baiatul de la service a spus ca dupa 2 ani nu il schimba gratuit.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8145 (permalink) | ||
| Quote:
Hmm, la partea asta nu m-am gandit, si nici nu am testat. Dar daca e asa cum zici tu, si as lua un 37" sau 42" Full HD (1080P), nu o sa se vada zimtii, fara AA? Adica stiu si pe pc, pe un monitor de 24", chiar daca e rulat in 1920x1200, tot se vad zimtii putin, din lipsa AA. Si ma gandesc ca odata ce mai cresti diagonala (pana la un 42"), dar pastrezi rezolutia (1080P), se vor vedea si mai usor (deranjant) acei zimti, in lipsa AA-ului, chiar daca maresti distanta de vizionare (dar nu mult, precum am zis, cam 2.2m la 42"). | |||
|
| | #8147 (permalink) | ||
|
HELP cat ar merita un Sony BRAVIA KDL-S26A11E Simt mai multe chestii ce trebuiesc echivalate in bani sa pot recupera ceva financiar si...printe ele e si acest obiect! Cum nu renunt la TVul meu clasic...as dori sa stiu cat merita obiectul si ce ar avea + sau - ....ca sa stiu care ar fi un pret de vanzare! Am vazut platinium, orion, sharp, etc noi undeva la 12-14 mil
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8148 (permalink) | ||
| Quote:
Pe de alta parte jocurile gen X3/Flight Simulator cele racing sunt o placere pe TV-ul de diagonala mare si sincer ca si culori/luminozitate/contrast si nivel de negru Dell-ul 2407WFP A04 paleste in comparatie,chiar nu ma asteptam la o asemenea diferenta intre cele doua... | |||
|
| | #8152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Quote:
Daca e SH fara garantie, as zice ca face in jur de 10 milioane. | ||
|
| | #8153 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #8154 (permalink) | ||
|
Ah...ok. Inca ceva: Cumva acest model are ecranul glossy, la fel ca si carcasa lui? Cel putin asa reiese din poza asta, unde ecranul aproape se comporta ca o oglinda: http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv.../m86-front.jpg | |||
|
| | #8156 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
daca ai sta la sub 2m ar merita 42" 1080
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8157 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
| | #8158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
dar de ce mi-as lua ditamai ecranul ca sa ma uit de aproape la meniuri (si asta des) nu pricep. la fel de mult cum nu pricep nici ce ar trebui sa caut toata ziua prin meniuri. umbli o data, setezi si gata. mai ales ca poti sa ai setari complet diferite in functie de hdmi/pc etc. una e sa fie probleme si alta e sa fie extrem de deranjante. | ||
|
| | #8159 (permalink) | ||
| Deci...este situat in casa omului...functioneaza...ma duc sa-l vad zilele astea...a fost nou noutz adus din Anglia la cutie cadou de la fiu....si acum e necesar sa-l faca bani....m-am gindit sa-l ajut si as vrea sa stiu cat face..e bun sau nu modelul etc!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8160 (permalink) | ||
|
So...ale pareri 42" 1080p vs. 50" 720p la o dis. de vizionare de aprox. 3 m ? inca nu sunt convins ...
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |