![]() |
| | #8201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Problema e din cauza unghiului de convergenta sub care ochii focalizeaza imaginea de pe ecran. E ca in cazul HMD unde sint 2 ecrane mici + lentile si posibilitatea de a ajusta distanta dintre ele. Rezulta senzatia unui ecran mare situat la 3-4 m in fata, pe care se vede imaginea. AIWA, in locul tau as merge la un magazin mare unde au tot felul de modele Sony pe care le poti vedea in stare de functionare si sa le compari cu celelalte. In general, Sony au imaginea foarte buna, trebuie sa vezi cu ochii tai si sa-ti placa. | ||
|
| | #8202 (permalink) | ||
|
mi-am luat saptamana asta http://www.sony.ro/product/t32-s-series/kdl-40s4000 impreuna cu http://www.sony.ro/product/blu-ray-disc-player/bdp-s300 mai am un samsung hd ready de 32 . diferenta e mare intre full hd sony si hd ready samsung ; am vizionat in paralel acelasi blu-ray film , idem la xbox360 . da merita un sony full hd toti banii . modelul meu nu are si tuner HD ptr. tv hd . | |||
|
| | #8204 (permalink) | ||
|
Oameni buni...nu ma injurati dar eu...nu gasesc nimic in magazim ce ar trebui sa-mi placa daca e vorba de LCD (poate cine stie ce model extravagant sa-mi atraga imaginea) eu inca prefer sa ma uit la TV pe un CRT batrin ( i-am serbat si majoratul) si va asigur ca se vede impecabil! Asta ca sa nu mai spun de sunetul ce-l are! Iar filme blue-ray si alte "noutati" nu cred ca voi avea in zona! Pe mine ma intereseaza acel model ce bani ar merita!Cineva mi-a spus dupa ce a citit povestea sculei ca sa dau 8-9 mil si sa-l vind mai departe cu 11-12 ca e sony bravia si ca se merita! Nu e vorba de revinzare...e vorba de recuperat niste bani...adica m-ar interesa un pret real...nici eu sa profit de om...dar nici el de mana de ajutor intinsa de mine! Repet e vorba de un Sony BRAVIA KDL-S26A11E ce a fost adus nou nout la cutie cum se spune de unul din baietii omului ce lucreaza in Anglia acum 1 sau 2 ani! Nu a fost in casa de fumatori....iar de folosit...l-au folosit mai rarutz ca ...oamenii sint pensionari activi si doar seara se gandesc sa mai deschida TVul sa asculte/vada stirile! Deci...cat ar merita sa dau pe el?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8206 (permalink) | ||
|
In curand va trebui sa fac o alegere LCD sau Plasma si dupa tot ce am citit pana acum sunt si mai tare in ceata. Pt televiziune am digital( Focussat) , nu ma omor prea mult cu uitatul la TV. Mai mult am nevoie pt jocuri adica, PS2 si PS3, atat, pt calc am monitor de 22 si imi ajunge. Si pt filme rulate de pe calculator , asta inseamna ca trebuie sa imi iau o placa video cu HDMI , iar LCD sau Plasma vreau Full HD. Jocurile de PS2 si PS3 se vad mai bine pe plasma sau pe LCD? Ce sa aleg in cazul asta? Si ce marca ar fi mai buna.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #8207 (permalink) | ||
|
Vre-un posesor de Sony KDL-32L4000 poate sa-mi spuna si mie daca e multumit de achizitie?multumesc! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Va rog mult dati-va cu parerea dupa-amiaza vreau sa-l am agatat in dormitor. sony 32P3000 --2000 ron la flanco sony 32L4000 --2000 ron la sellgros lg 32LG3000 ---2000 ron la real Pe care sa-l iau ? Last edited by sharanel; 13-09-2008 at 12:21.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8208 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ KILLER | |||
|
| | #8210 (permalink) | ||
| Quote:
Ma gindeam la un 10 ...totusi e un tv lcd...iar la 7 mil gasesc un monitor lcd...in fine...deci nu mai mult de 7 mil?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Aiwa, TV-ul acela pare ok dupa specificatii (display de calitate, tuner DVB-T,brand ). Aavnd in vedere insa ca gasesti in magazin Samsung de aceeasi diagonala nou-nout la 14-15 milioane (sau chiar plasma de 32") as spune ca 10 milioane e suma maxima pe care ar merita-o Sony-ul cu pricina...
| ||
|
| | #8212 (permalink) | ||
|
Vreau sa achizitionez si eu acest model de Lcd http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...oshiba_32C3005 mai mult pt Ps3 si pentru vizionat filme, daca imi poate da cineva un sfat mai ales ca nu stiu mare lucru despre Toshiba decat ca sunt facute in Anglia iar acest model Toshiba 32C3005 are un pret ok la oferta(adica 1700Lei + un stand de sticla). THX
| |||
|
| | #8214 (permalink) | ||
|
As putea achizitiona cu 700EUR (nu din magazin) un TV LCD Sony Bravia Full HD KDL-40V4000 cu urmatoarele specificatii: http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...HD_KDL-40V4000 http://www.sony.ro/product/t32-v-ser...eType=Overview Pe scurt: Tip display: LCD Diagonala ecran (cm): 102 Aspect imagine:16:9 Rezolutie panou (pixeli):1920 x 1080 Contrast: 33000:1 Intensitate luminoasa (cd/mp): 500 Caracteristici imagine: Full HD (1920 x 1080), Bravia Engine 2, 24p True Cinema, Theatre Mode. Caracteristici sunet: S-Force Front Surround 2x10 W Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 Conectori: HDMI Component (Y/Pb/Pr) PC Input (D-Sub) Are matrice ISP cum pare dupa unghiul de vizibiliatate? Din secventa asta: # Vizionaţi posturi TV digitale cu ajutorul tunerului terestru digital încorporat cu definiţie standard (MPEG-2, primeşte şi semnal analogic) # Vizionaţi posturi TV prin cablu cu ajutorul tunerului de cablu digital încorporat (în funcţie de ţară şi numai cu operatori acceptaţi) Sa inteleg ca receptioneaza cu antena 'de camera' ProTV si TVR in HD? Alte cometarii? Isi "face banii"? sau gasesc ceva mai bun in zona a 25 de milioane?
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #8216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote: Last edited by oldshooterman; 14-09-2008 at 21:12.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8218 (permalink) | ||
|
Vreau sa achizitionez si eu acest model de Lcd http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...oshiba_32C3005 mai mult pt Ps3 si pentru vizionat filme, daca imi poate da cineva un sfat mai ales ca nu stiu mare lucru despre Toshiba decat ca sunt facute in Anglia iar acest model Toshiba 32C3005 are un pret ok la oferta(adica 1700Lei + un stand de sticla). THX
| |||
|
| | #8219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | @dcg: Tunerul DVB-T se specifica in mod clar ca stie doar mpeg2. Deci no ProTV HD si TVR HD (alea sunt comrpimate folosind mpeg-4) . Cat despre panel, e ori S-PVA, ori IPS... In 25 de milioane nu cred ca ai alternativa viabila... (full-HD) . Asta depinde la ce vrei sa-l folosesti. Daca vrei vizionare TV si DVD , atunci nu ai nevoie de full-HD (as zice ca e chiar contraindicat, deoarece scalerele incorporate in majoritatea TV-urilor sunt din zona "budget") . | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |