Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2008, 22:22   #8361 (permalink)
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Quote:
Originally Posted by geo2000 View Post
720p vs 1080p widescreen.org - The Letterbox and Widescreen Advocacy Page
De la 480p la 720p vad schimbarea dar nu sesizez diferenta de trecere intre 720p si 1080p stand la 60-70 cm de monitor. Port si ochelari...
Verifica ochelarii
Uita-te la caramizi si la aspectul general al sharpness-ului,pe langa asta diferentele din acea imagine vizualizata in full screen pe un ecran de 40"+ vor fi si mai bine ilustrate.

2K is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 14:26   #8362 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

vreau sa 50PV8 , stie cineva daca vine cu stand (picior) sau nu ? daca cum fac, deoarece nu vreau sa-l prind de perete

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 02-10-2008, 17:22   #8363 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
vreau sa 50PV8 , stie cineva daca vine cu stand (picior) sau nu ? daca cum fac, deoarece nu vreau sa-l prind de perete
toate sunt cu picior, in toate magazinele unde e expus e cu piedestal !
poti sa iei daca vrei si un fel de masuta transparenta dar e cam joasa, si mai costa cateva sute de lei...

plop is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 23:35   #8364 (permalink)
Registered User

mokanel65's Avatar

Quote:
Originally Posted by plop View Post
toate sunt cu picior, in toate magazinele unde e expus e cu piedestal !
poti sa iei daca vrei si un fel de masuta transparenta dar e cam joasa, si mai costa cateva sute de lei...
eronat ! nu toate modelele de la pana vin cu picior! mai ales din cele hd-ready, au fost serii fara...trebuie verificat cu atentie inainte. te costa piciorul cat nu face.

mokanel65 is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 23:39   #8365 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by mokanel65 View Post
eronat ! nu toate modelele de la pana vin cu picior! mai ales din cele hd-ready, au fost serii fara...trebuie verificat cu atentie inainte. te costa piciorul cat nu face.
Pai daca n-are nici picior si nici stand pe ce-l mai pui? Il tii in poala?
Inainte sa-l comand pe al meu, am sunat la Panasonic Romania si mi-au spus aia ca orice plasma are picior by default. Ca vrei tu sa-ti comanzi stand separat (daca o exista pentru modelul respectiv de TV), este partea a 2-a.

Last edited by R/\ZV/\N; 02-10-2008 at 23:58..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 23:59   #8366 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

am inteles .. thx guys.. si cei de la topvideomall mi-au spus ca vine cu picior .. problema este ca nu l-am gasit pe stoc.. am sunat la topvideomall si la avstore si au zis ca nu este pe stoc la panasonic ... stie cineva daca panasonic pot sa zica clar cand il vor aduce.. este cam mare dif la pretz.. aprox 10 sau 5 mil intre media galaxy si magazinele online.. insa nici eu nu sunt cea mai rabdatoare persoana

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 03-10-2008, 10:24   #8367 (permalink)
Registered User

bybycu's Avatar

Quote:
Originally Posted by M1nDH4cK View Post
L-am ridicat astazi din magazin. La pretul dat pe el, calitatea este awesome (acum 2-3 ani nu "ma vedeam" cu lcd prea curand ). Un lucru extrem de suparator insa. Salveaza setarile pentru DOAR 10 minute (brightness, sharpness / contrast), dupa care revine la setarile initiale.
Am si eu acelasi model, dar nu se intampla asa ceva, cred ca faci ceva gresit, eu folosesc modul sport - custom (am modificat pe ici pe colo), si asa ramane, chiar daca il inchid.
Apropo, la Focsani sunt cu 1499 ron la un magazin Domo din incinta Kaufland, nou deschis. De asemenea, Samsung A330 de 32' - 1499 ron la Carrefour.

bybycu is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 10:55   #8368 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Pai daca n-are nici picior si nici stand pe ce-l mai pui? Il tii in poala?
Inainte sa-l comand pe al meu, am sunat la Panasonic Romania si mi-au spus aia ca orice plasma are picior by default. Ca vrei tu sa-ti comanzi stand separat (daca o exista pentru modelul respectiv de TV), este partea a 2-a.
Si eu am sunat atat la magazine cat si la Panasonic si la fel mi-au spus ca da domne' este cu picior/piedestral, apoi cand a venit "magaoaia" de 50PY700 (57kg) am constatat ca nu are piedetral. Am descris experienta mea in urma cu 10-15 pagini. Orium l-am luat asa fara piedestral pentru ca am considerat a fi o super-achizitie la banii pe care i-am dat pe el. Piedestralul separat ar fi fost vreo 600RON dar nu il aveau pe stoc si dura vreo luna pana il aduceau. Asa ca mi-am luat un suport de perete foarte misto si zic eu ca foarte ieftin pe care poti sa pui plasme pana la 65" (75kg). Nu o sa il prind insa pe perete ci pe un suport facut din lemnul din care este facuta si restul mobilei.

PS Ce imi place foarte mult la suport este ca a fost gandit din 2 bucati foarte solide, una care se prinde pe perete si una care se prinde pe spatele plasmei. Apoi se agata pur si simplu suportul fixat pe plasma, printr-un mecanism, pe suportul din perete. Plus ca ai posibilitatea sa reglezi +/- 15 grade (in plan vertical) fata de pozitia de referinta. Cu suportul asta o sa pot sa prin toate TV plasme/LCD/OLED/LaserVue/etc pe care o sa le achizitionez in viitor

Quote:
Originally Posted by M1nDH4cK View Post
L-am ridicat astazi din magazin. La pretul dat pe el, calitatea este awesome (acum 2-3 ani nu "ma vedeam" cu lcd prea curand ). Un lucru extrem de suparator insa. Salveaza setarile pentru DOAR 10 minute (brightness, sharpness / contrast), dupa care revine la setarile initiale.

Cred ca ai setata optiunea SHOP (magazin). Din cate imi aduc aminte acest mod este special conceput ca sa revina la setarile predefinite dupa 10 minute. Producatorii au gandit-o avand in vedere ca TV expuse in magazine sunt "butonate" la greu de potentialii clienti care de multe ori nu se pricep si seteaza aiurea contrastul/luminozitatea/etc si apoi pleaca lasandu-l asa. Ei bine, decat sa se "strice", sa imbatraneasca prematur sau sa prezinte o "imagine" aiurea pe baza unor parametri reglati aiurea care sa indeparteze alti potentiali clienti s-a procedat la implementarea unei functii automate care sa readuca TV la setarile implicite din fabrica Vezi in manual ce iti spune legat de aceasta optiune, daca nu gasesti nimic du-te in meniu si reseteaza-l la Factory Defaults si apoi il setezi cum trebuie.

BAFTA

Last edited by altfel; 03-10-2008 at 10:59.. Reason: Automerged Doublepost

altfel is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 11:26   #8369 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
vreau sa 50PV8 , stie cineva daca vine cu stand (picior) sau nu?
TH-50PV8P are piedestalul inclus. Cere exact codul acesta, cu teminatia P
Momentan acest model nu este in stoc.

Atentie, nu toate plasmele Panasonic vin cu standul piedestal inclus. De ex. seria precedenta high-end (PY7xx) nu venea cu niciun fel de stand.
Pentru siguranta cereti codul cu terminatia in P, acestea au standul tip piedestal inclus, P=Piedestal

Si vedeti ca s-a dus leul dracului, importurile sunt in euro deci concluzia: pretul in lei va creste.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 11:27   #8370 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Yup, did that already, uitasem sa postez. Works like a charm now .

Multumesc pentru reply

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 12:06   #8371 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
TH-50PV8P are piedestalul inclus. Cere exact codul acesta, cu teminatia P
Momentan acest model nu este in stoc.

Atentie, nu toate plasmele Panasonic vin cu standul piedestal inclus. De ex. seria precedenta high-end (PY7xx) nu venea cu niciun fel de stand.
Pentru siguranta cereti codul cu terminatia in P, acestea au standul tip piedestal inclus, P=Piedestal

Si vedeti ca s-a dus leul dracului, importurile sunt in euro deci concluzia: pretul in lei va creste.
Nu vreau sa ma contrazic cu tine dar eu am primit 50PY700P (scrie P pe cutie si pe abtibilduri) si era fara piedestral. De asemenea pe cutie era mentionat mare ca nu are peidetral. Eu am mai cumparat in decembrie un 42PV70PA care a venit cu piedestral. Sunt mai mult ca sigur ca P este fara piedestral iar PA este varianta cu piedestral.

Old 03-10-2008, 12:08   #8372 (permalink)

mobutu's Avatar

"P" vine de la piedestal iar "A" de la alta varianta de culoare a cabinetului.
Paranteza
42PV70P = piedestal, culoare negru;
42PV70PA = piedestal, culoare argintiu.
E posibil sa fie inversate culorile, nu mai tin minte exact.
Ideea este ca P=piedestal, ambele au piedestal, iar A=culoare cabinet.
Inchid paranteza
Am spus, seria PY700 nu are piedestal, insa eu cred ca este alt cod dupa 700, nu P, la ce ai primit tu.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 12:20   #8373 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

am sunat si eu la vreo 7 magazine online..nu-l au pe stoc.. stiti cam in cat timp va reface Panasonic stocul, ca altfel singura solutie e sa-l iau de la MG 5000 ron

Old 03-10-2008, 12:29   #8374 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
"P" vine de la piedestal iar "A" de la alta varianta de culoare a cabinetului.
Paranteza
42PV70P = piedestal, culoare negru;
42PV70PA = piedestal, culoare argintiu.
E posibil sa fie inversate culorile, nu mai tin minte exact.
Ideea este ca P=piedestal, ambele au piedestal, iar A=culoare cabinet.
Inchid paranteza
Am spus, seria PY700 nu are piedestal, insa eu cred ca este alt cod dupa 700, nu P, la ce ai primit tu.
Nu, nu este niciun alt cod. Este 50PY700P. Am decupat si pastrat stickerele, de pe cutia originala, ma refer la abtibildurile cu codurile de bare si cu restul informatiilor asupra modelului si pot sa le fac poze sa le pun aici pe forum. De asemenea pot sa fac poza la abitibildul de pe spatele plasmei si sa o pun aici.

Varianta mea de 42PV70PA este complet neagra (Black Piano Style) si a venit cu piedestral de forma ovala si culoare neagra mat.

Old 03-10-2008, 12:31   #8375 (permalink)
LR
Registered User

De Panasonic TX-32LX80 ce puteti sa imi spuneti ?

LR is online now    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 15:06   #8376 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LR View Post
De Panasonic TX-32LX80 ce puteti sa imi spuneti ?
tocmai am luat unul, dai sa memorezele programele, si apoi merge fara sa faci nici o setare... te intreaba daca vrei setare de ACASA sau MAGAZIN, si selectezi acasa, ca sa nu iti puna un regim dinamic strident...
el nu are reglare de backlight, in regimurile DINAMIC, NORMAL si CINEMA, backlightul e la maxim, cam mult daca e intuneric in camera... dar daca selectezi mod de vizionare ECO, backlightul se regleaza automat functie de lumina ambianta din camera, si o face si corect, astfel ca daca e intuneric in camera, backlightul e redus (consum 50W) ... si daca e lumina puternica, (ziua, de la geamuri de ex.) atunci backlightul ajunge aproape la fel de puternic ca si in modurile "DINAMIC, NORMAL si CINEMA," in acest caz consumul fiind 110W...
concluzie: daca ai incapere intunecoasa e de preferat sa folosesti regimul ECO, pt ca in celelalte imaginea e prea stralucitoare, poate obosi ochii...
daca incaperea e luminoasa pot fi folosite oricare din cele 3 regimuri de mai sus...
P S comutarea canalelor inainte/inapoi e foarte rapida (jumate de secunda) lucru nemaintalnit la nici un alt lcd facut de alta firma....
il recomand cu caldura mai ales pt cei ce nu vor sa faca multe setari si customizari in meniuri, pt ca acest model nu le are, si toate setarile cu care vine sunt puse optimal.

Old 03-10-2008, 15:10   #8377 (permalink)
LR
Registered User

@plop

Multumesc mult pt. acest mini-review ! Daca ai CATV analogic poti sa imi spui, te rog, daca imaginea este cat de cat ok ?

LR is online now    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 15:30   #8378 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LR View Post
@plop

Multumesc mult pt. acest mini-review ! Daca ai CATV analogic poti sa imi spui, te rog, daca imaginea este cat de cat ok ?
imaginea este buna reducatorul de zgomot e setat pe maxim, oricum intre maxim si dezactivat nu e diferenta foarte mare asa ca poti sa-l lasi la maxim pt a reduce cat mai mult zgomotul (purecii)....
setarile cu care vine sunt optime, tre sa alegi doar modul de vizionare eu prefer ECO pt ca celelalte sunt prea orbitoare, si oricum si pe eco daca e lumina in camera -ziua -backlightul creste la maxim, reglaj ce se face automat... ce e cel mai placut e ca programele se comuta practic instantaneu, ceea ce nu e cazul la samsung, sharp etc...

Old 03-10-2008, 15:49   #8379 (permalink)
Registered User

mokanel65's Avatar

deci, nu am batut campii. sunt modele de pana care se livreaza fara piedestal

mokanel65 is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 17:09   #8380 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mokanel65 View Post
deci, nu am batut campii. sunt modele de pana care se livreaza fara piedestal
se presupune ca alea imense se agata pe perete, ca sa nu ocupe mult spatiu
ce am vazut eu lla magazine de 50" aveau picior sau stand

Last edited by plop; 03-10-2008 at 17:26..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules