![]() |
| | #8381 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Are cineva Panasonic TX-32Lx70 sau l-a vazut "muncind"? Este laudat pe "afara".Review of Panasonic TX-32LX70F, Review Panasonic TX-32LX70F | ||
|
| | #8385 (permalink) | ||
| Quote:
![]() a mea a fost menajata si rodata si la 2500 de ore a crapat panelul ( ca la multi altii). a fost schimbat in garantie si acum l-am bagat direct in paine fara rodaj & shit; bine, este seria 70, sper sa nu ai ghinionul asta si cu seria 80. | |||
|
| | #8386 (permalink) | ||
|
thx, .... nu cred k este legenda existand argumente in spatele afirmatiei .. plus ca si panasonic recomanda rodajul... practic asta inseamna rularea la luminozitate si contrast sub 50% pentru primele 100 ore.. cei care fac mai mult asta o fac doar sa fie mai precauti... stiu ca poate par paranoic insa eu cel mai mult o sa ma joc pe plasma asa ca nu vreau sa am probleme de retentie
__________________ no sig | |||
|
| | #8387 (permalink) | ||
| Quote:
Merci. Quote:
Pe forumuri parerile-s impartite: unii imbratiseaza ideea rodajului si altii spun ca-s pure speculatii. Naiba sa mai inteleaga ceva!... Prin burn-in se intelege imprimarea, retinerea, arderea in stratul de fosfor a unui contur de imagine sau imagine, efectul fiind permanent sau de lunga durata. Este posibila DOAR amelioarea efectului de burnin. Prin retentia imaginii se intelege retinerea, imprimarea in stratul de fosfor a unui contur de imagine sau imagine pe o perioada finita, scurta de timp <de obicei de la cateva minute la cate ore>. Este posibila corectarea totala a efectului de retentie a imaginii doar prin simpla schimbare a canalului vizionat sau rularea unui program unde nu este memorat niciun canal TV <purici full screen>. O plasma este susceptibila si de burn-in si de retentia imaginii pe intreaga perioada de functionare. Problema pare ca se va ameliora in timp doar pentru ca fosforul isi va pierde calitatile treptat calitatile, deci si efectele mai sus mentionate se vor atenua.
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 04-10-2008 at 20:09.. | |||
|
| | #8388 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari |
Am o placa video Galaxy 9500GT si un LCD TV Samsung 32M86....ideea e ca nu pot seta rezolutia maxima de 1366x768 pe care o poate duce TV-ul...in Display Properties nu am decat :800x600 / 1024x768 /1280x720 dupa care sare la 1600x900 deci nici vorba de 1366x768....am incercat nVidia control panel sa dau Create new display modes 1366x768 si nu ia setarea ,am incercat si ceva mai mic 1360x760 si la fel ! mentionez ca am incercat ultimul driver de la nvidia si inca 3 drivere anterioare si degeaba. ce se intampla de nu merge ,gresesc undeva? Multumesc | ||
|
| | #8389 (permalink) | ||
|
Nu te mai chinui degeaba caci incepand cu seria 8xxx nu se mai poate ceea ce vrei tu <no fullscreen video mirror in clone mode on the secondary display>. Din cate stiu eu, acest lucru se intampla numai pe placile semnate nVIDIA <cele anterioare seriei 8xxx n-au problema asta>, nu si pe ATi. Deci ca sa inchei, full screen nu ai cum, doar window mode sau la o rezolutie inferioara. Nici la mine nu merge, pe desktop; doar pe notebook, unde am o placa video ATi Mobility Radeon HD 2600. Citeste mai multe lucruri AICI sau AICI sau cauta si prin alte parti.
__________________ | |||
|
| | #8391 (permalink) | ||
|
Nu stiu... Nu am stat sa intru in detalii. Am despicat si eu firul in 4 mai demult. Ideea e ca daca citesti prin linkurile alea ai sa gasesti ceva raspunsuri la ce te doare pe tine. Oricum, incearca cu niste drivere vechi sau incearca si cu alta placa nVIDIA <mai veche> sau infige un ATi in slot.
__________________ | |||
|
| | #8396 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Repet inca o data, am luat doua plasme Panasonic,noi-noute, la un interval relativ scurt de timp. Prima, 42PV70PA, a venit cu piedestral/suport/picior de culoare neagra. A doua, 50PY700P, a venit fara piedestral/suport fiind tiparit/mentionat si pe cutie ca nu are suport/piedestral. In plus, pentru aceasta plasma, am sunat la o gramada de magazine de pe net rugandu-i sa verifice inainte de a da comanda daca este varianta cu piedestral. Cvasi-totalitatea raspunsurilor, dupa ce verificau la depozite/furnizori, a fost ca 50PY700P este varianta fara piedestral. Eu as sugera ca, pentru cei care doresc sa de-a comanda pentru plasme Panasonic, sa verifice la vanzator daca au sau nu au piedestral pentru a nu avea surprize neplacute dupa ce desfac coletul. | ||
|
| | #8397 (permalink) | ||
| conexiuni
sal !sper sa ma poata ajuta cineva... am comandat un lcd samsung LE26A330 LE26A330J - Samsung Electronics Deutschland si un samsung HT-X20 HT-X20 - Samsung Electronics Deutschland . 1-cat de mult conteaza calitatea cablului vga? vreau sa conectez pc la lcd prin VGA ; sau ce alt ceva imi recomandati ? ce tip de conexiuni ar trebui sa fac intre HT-X20 si LCD astept sfaturi , sugestii , si pareri despre produse multumesc | |||
|
| | #8398 (permalink) | ||
|
mi-a cedat si mie Plasma PV70. ![]() Dupa un an a aparut o dunga verde (sau roz, sau albastra, depinde de fundal) verticala. S-a constatat de service-ul Panasonic. Acum astept panoul sa vina de la Bucuresti , dupa care urmeaza sa mi-l schimbe. Noroc cu garantia asta de 2 ani
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #8399 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #8400 (permalink) | ||
|
Imi puteti recomanda un TV LCD diagonala de 32"-37", pentru vazut filme de pe PC si TV de pe cablu? Buget in jur de 2300 RON. Am vazut acel 32LG3000 (pe care l-am ratat la oferta aminita in urma cu cateva pagini), care se gaseste pe la 1700-1800 RON. Intrebarea ar fi daca pot gasi ceva in bugetul de mai sus care sa se vada mai bine. Thanks
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |