![]() |
| | #8401 (permalink) | ||
|
la PC am iesire DVI-I Dual-Link Digital/Analog Cable daca iau dvi - hdmi am cumva si sunet sau asta e alta treaba? ![]() iar din home cinema - lcd cred ca voi folosi un cablu ' component video ' | |||
|
| | #8402 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
am un panasonic 42pv80. am folosit cu succes pt 6 luni mufa vga pt a vedea filmele de pe calculator. problema este ca acu 2 zile n-a mai mers pe pc. dupa ce am mutat cablul din laptop in pc. nimik. indiferent de rezolutie. si am mai facut chestia asta de zeci de ori si totul a fost ok. am incercat alte 2 cabluri si aceeasi problema. in rest functioneaza normal. se poate repara usor sau trebuie neaparat dusa la garantie... e mare, nu mai am cutie... | ||
|
| | #8403 (permalink) | ||
| Quote:
![]() cred ca sunt sute de pv70 cu problema asta... | |||
|
| | #8404 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
florin73, conectare cablurilor la HD-TV se face cu aparatele (PC si HD-TV) deconectate de la priza/priza cu inpamintare. Se stie clar ca conectarea pe HDMI poate fi fatala daca nu sint respectate conditiile. Pe VGA nu am auzit in mod clar sa existe problema, dar trebuie luata in considerare, deci cred ca ajungi la garantie. | ||
|
| | #8405 (permalink) | ||
| Quote:
sa vad daca am inteles : imaginea din PC intra in LCD iar cu alt cablu duc sunetul in HOME THEATRE ....? | |||
|
| | #8407 (permalink) | ||
|
ok merci! acum daca nu sunt prea insistent crezi ca imi poti da o parere despre : LCD : Televizor LCD Samsung LE26A330 - Televizoare LCD HT : Sistem home cinema Samsung HT-X20 la Ideall.ro chiar asi vrea sa stiu parerea unuia care se pricepe la asa ceva | |||
|
| | #8408 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #8409 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Este bine si de dorit ca playerul/recorderul DVD sa stie de decodare DivX si/sau XVid si sa-ti recunoasca corect diacriticile romanesti din subtitrari <care si acestea din urma sa fie recunoscute intr-o plaja cat mai larga: *.sub, *.txt, *.srt etc>. Nu trebuie sa te pacaleasca aberatiile de specificatii ale puterilor afisate. Ce vezi tu acolo ori sunt minciuni sfruntate ori marketing cu caldarea. Mai in clar, cel mai sigur, puterea sistemului este de 60W RMS, nu PMPO. PMPO = Peak Momentary Performance Output sau Peak Music Power Output => marketing specification. RMS = Root Mean Square => puterea aproximativa pe care o poate suporta difuzorul. 10W PMPO = 1W RMS. Producatorii de duzina induc cu buna stiinta in eroare cumparatorul, afisand cifre, scoruri care mai de care. De exemplu numai firmele serioase specifica pe incintele lor SPL-ul = Sound Pressure Level => puterea sunetului, presiunea acustica. Caci pe tine te intereseaza de ce este capabila boxa, ansamblul incinta+difuzor, nu de cati wati poate sa suporte maxim la un moment dat un difuzor <dupa care intervin distorsiunile sau chiar se poate arde>.
__________________ | |||
|
| | #8410 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #8414 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Imi sare prietene, imi sare..........limba romana. Retinusem ca se spune piedestral, probabil si datorita faptului ca nu am inclinatii artistice si nici nu am fost "tare" la limba franceza. A fost o eroare din partea mea pe care mi-o asum si pe care de acum in colo o voi corecta..... ![]() Scuza-ma dar nici eu nu am putut sa ma abtin, asa ca iti sugerez sa iti analizezi un pic propria exprimare <care si acestea din urma sa fie recunoscute intr-o plaja cat mai larga: *.sub, *.txt, *.srt etc>. Dupa umila mea parere corect era: <ca si acestea din urma sa fie recunoscute intr-o plaja cat mai larga: *.sub, *.txt, *.srt etc>. Deci, IMHO, cred ca trebuia sa folosesti "ca" si nu "care". Oricum, eu nu ma prea pricep la limba romana asa ca las pe altii sa confirme/infirme daca este corect sau nu. Nu m-am suparat pentru observatiile tale pertinente. De asemenea, te rog sa nu consideri ceea ce am scris ca fiind un atac la persoana ta. Am vrut doar sa subliniez ca orice este supus greselilor. ![]() Toate cele bune si mult respect on-topic Imi poate spune si mie cineva cum naiba setez sunetul pe HDMI la o placa video HD2900XT si placa de baza Gigabyte K8N-SLI. Am instalat toate driverele (Realtek si HDMI ATI), in Device Manager nu apare nimic neinstalat dar efectiv nu stiu de unde se seteaza ca sunetul sa fie transmis pe HDMI. In Control Panel la Sound.... nu apare decat Realtek. In CCC nu apare nimic de sunet. In meniurile playerelor (BSPlayer, KMPlayer) nu am gasit nimic. FFDShow Audio nimic... Last edited by altfel; 07-10-2008 at 09:56.. | ||
|
| | #8415 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Daca tin bine minte, s-a mai discutat ceva despre HD 2900XT. Are iesire audio pe DVI (DVI-Audio), nu trebuie setat nimic dar trebuie un adaptor special (care ar trebui sa vina cu PV) DVI-HDMI. Nu merge cu adaptoare sau cabluri normale DVI-HDMI.
| ||
|
| | #8416 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #8418 (permalink) | ||
|
Cred ca ma dau pe avforums.com de vreo doua zile uitandu-ma dupa cateva modele si am ramas impresionat de Toshiba 32AV505 la mare concurenta cu LG32LG3000. As opta mult spre Toshiba DAR, caci exista si un dar, Toshiba pacatuieste prin lipsa unei iesiri audio precum si prin lipsa unui conector VGA. De aici vad doua inconveniente: 1. Nu pot sa conectez rapid laptop-ul sa vad niste poze/ o prezentare 2. Nu pot scoate direct sunetul de pe televizor pe un sistem 5.1 Acum vin si cu intrebarile: 1. De pe un computer cu placa video cu iesire DVI, cu un cablu convertor DVI->HDMI, pot scoate imaginea pe TV? 2. Daca achizitionez un DVD player cu iesire audio analogica si imi conectez sistemul 5.1, in afara momentelor cand pun filme pe DVD, pot dezactiva boxele TV-ului si ruta sunetul prin iesirea DVD-ului?
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. Last edited by thor76; 07-10-2008 at 12:49.. | |||
|
| | #8419 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Referitor la defectele semnalate la plasmele PV70: intelesesem ca numai cele livrate pana prin august-septembrie anul trecut au avut (sau au) nevoie de service, respectiv de schimbarea panoului, dupa aproximativ 1000 de ore de functionare. Cunoasteti si cazuri de televizoare livrate dupa luna octombrie 2007 care sa fi avut nevoie de service?
| ||
|
| | #8420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Quote:
1. DA, exemplu cu o placa video ieftina care suporta DVI/HDMI LINK 2. Normal ca da | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |