![]() |
| | #8421 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
la mine a mai stat 4 luni, si dupa 3000 ore a aparut o dunga verticala de culoare complementara imaginii.... totusi nu inseamna ca toate pv7 sau pv70 trebuie neaparat sa se defecteze.... exista un anumit procent de defectare a ecranului, dar cine stie care e acela, ca nu se stie cate plasme panasonic s-au vandut anul trecut, ca sa putem aprecia rata de defectare...
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 07-10-2008 at 15:49.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8422 (permalink) | ||
| Quote: Pana la urma am dat comanda la DOMO pentru LG-ul ala ca a revenit la pretul promotional (1549 RON).
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #8423 (permalink) | ||
| Quote:
Pot insista putin la punctul 2? Ptr a functiona e nevoie de vreo solutie sofisticata/echipamente secundare sau pur si simplu functioneaza nativ ? Inca odata mersi...
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #8424 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti |
La punctul 2, ce am inteles eu e ca iei sunetul separat de la pc il bagi in dvd dupa care il scoti in sistemul 5.1, daca asa e iti trebuie doar cabluri, daca vrei sunet de pe tv in momentul cand dai mute pe tv se opresc toate mufele de iesire audio ale televizorului si singura cale de a scote audio de pe tv si sa nu se auda pe difuzoarele lui e sa scoti sunetul da la iesirea de casti, cand introduci o mufa de casti intr-un televizor se opreste automat sunetul in boxe dar se aude pe casti, deci iti trebuie un cablu cu o mufa gen intrarea in televizor pentru casti si in capatul celalalt 2XRCA. Toate cablurile (indiferent de situatie) se gasesc usor. Presupun ca e vorba de sunet analogic nu pe mufe s/pdif sau optic. | ||
|
| | #8425 (permalink) | ||
| Quote:
Se pare ca m-am grabit in afirmatii...iar face figuri de citeva zile. Cind schimb programele ,citeodata, programul nou nu apare pe tot ecranul ,apare undeva mai jos,si tremurra,parca cauta sa se "centreze" --------------------------------------- Trec la plasma.Din ce am citit Panasonic ar fi prima alegere. Televizor Plasma Panasonic TH-37PV80P th-37pv80p Dar...trebuie sa mai astept ~2 saptamani pina sa il iau...in fine. Sper sa nu creasca preturile, euro tot creste...
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #8426 (permalink) | ||
| Quote:
Tragand linie, am sunet 5.1 tot timpul (jocuri, filme DVD, consola Wii) mai putin cand folosesc TV-ul la receptia normala a canalelor. Mersi inca odata... Si acum, ca tiganul, sa mai stric o intrebare: Toshiba 32AV505 sau LG 32LG3000? LCD TV LG 32LG3000 la Domo.ro, LCD TV LCD TV Toshiba 32AV505 la Domo.ro, LCD TV
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #8428 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
intotdeauna am facut conexiunile cu aparatele in priza. laptop & pc & tv... nu m-am gandit ca ar fi o problema. AV1, AV2 merg. Audio in merge. antena ok. o sa verific zilele astea hdmi-urile. tebuie sa fac rost de un player. daca sunt ok poate nu ma mai stresez atata si cumpar o placa video cu hdmi. dintre cei care au avut experienta asta imi spunti si mie daca sta mult in service plasma pana o rezolva baietii? o iau ei de acasa? o duci tu acolo? care e procedura? chiar o repara? | ||
|
| | #8430 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8431 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Depinde de de modelul de LCD. La modelele noi si scumpe cu LED Backlight unde se aplica o diminuare locala controlata a iluminarii conteaza foarte mult. In general e sesizabila diferenta, chiar daca se insista prea mult cu reclama la aspectul asta.
| ||
|
| | #8432 (permalink) | ||
|
Batrânul iar vorbeste despre 0,5% din modele, ca si cum ar vorbi despre toate. ![]() Nu el ne spunea ca e incorect sa asociezi automat "Full HD" cu 1080p pentru ca acum tzâspe ani când era bunica fata a existat 1 (un) model tzeapa care era 1080i.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #8433 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Iti place sa inflamezi discutiile. Full HD implica neaparat 1080p, nu a fost niciodata nici un dubiu despre asta. Pentru tine a fost mai greu de inteles notiunea de "HD Ready"..., iar TV-urile noi cu contrast dinamic mare au o imagine sensibil mai buna decit cele fara contrast dinamic, chiar daca se exagereaza cu bublicitatea.
| ||
|
| | #8434 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
| ||
|
| | #8436 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Quote:
Atentie habar n-am nimic despre lcd-uri in general. | ||
|
| | #8437 (permalink) | ||
| Quote:
Sa se indure si astia sa mi-l livreze si revin cu vreo cateva impresii, poate va intereseaza...
|
| | #8438 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |