![]() |
| | #8441 (permalink) | ||
|
Ceva ciudat. In asteptarea noului TV am decis sa-mi schimb cablurile coaxiale vechi mufate de mine cu unele noi "turnate". Mi-a trebuit si un adaptor deoarece toate cablurile noi sunt tata-mama iar eu aveam nevoie de cablu tata-tata. Stupoare insa cu cablurile noi se vede mai prost, cu "pureci", dungi, etc. am schimbat 2 cabluri la 2 televizoare diferite si acelasi rezultat si nu stiu care e motivul: adaptorul sau cablurile care sunt prost ecranate. Astazi merg in practiker sa-mi cumpar niste coaxial si mufe sa-mi fac niste cabluri noi sa vad daca diferenta se mentine intre cablurile "batranesti" mufate si cele "turnate"
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #8442 (permalink) | ||
|
Mi-am luat si eu un TV LCD LG 32LG3000,si am o problema cu el.Nu memoreaza setarile de display ce le fac mai mult de 10 minute.Dupa 10 min. se reseteaza pe modul standard.Daca ma puteti ajuta careva,cu vreo idee,ca eu nu reusesc sai dau de cap,am umblat prin toate setarile din meniu,dar nu am gasit nimic care sa ma ajute sa-i salvez setarile.
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #8443 (permalink) | ||
|
Si eu am acelasi model, dar nu pare sa aiba problema asta. Poti detalia putin "procedura" prin care modifici setarile (daca din meniul principal, sau din Quick Menu, butoanele pe care le apesi, etc.).
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #8444 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Toate cele bune. | ||
|
| | #8445 (permalink) | ||
| Quote:
Nici nu stiu ce sa fac...sa-l tin aprins de acuma cate 5-6 ore pe zi sa sper ca apare linia in urmatoarele 11 luni cat mai am garantie...Dar nu cred ca rezolv nimic nici asa, daca linia apare la 3000 ore si nu la 1000 de ore.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #8446 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Defectele de la panourile G10 nu au nici o legatura cu numarul de ore de functionare.Problema apare datorita unei coroziuni ce se produce la foliile flexibile dintre panoul de sticla si placa electronica si este provocata de folosirea unui burete ce contine substante corozive. TV-urile ce pot manifesta aceste defect sunt dintrun lot specific iar Panasonic va schimba orice panou ce prezinta acest defect fara comentarii, cheltuielile privind transportul si reparatia privind exclusiv producatorul. | ||
|
| | #8449 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Ce parere aveti despre modelul acesta LCD TV Toshiba Regza 32AV500 la Domo.ro, LCD TV ?? Pare a fi oferta buna.
| ||
|
| | #8450 (permalink) | ||
| Quote:
Probabil panoul ala costa cat televizorul nou dupa ce expira garantia... Daca se stie ca e defect de fabricatie de ce nu schimba la toata seria ? E cum ai avea o masina - unde au loc rechemari si dupa ce iese din garantie.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #8451 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #8452 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
Bafta si toate cele bune | ||
|
| | #8453 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
P. S. acu la selgros 42pv8 costa 2700 lei eu am dat de craciun in 2007, 3800 lei pe 42pv70. la masini recheama ca sunt probleme de siguranta circulatiei... daca se strica plasma sunt probleme de siguranta buzunarului, ceea ce nu intereseaza pe nimeni !
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8454 (permalink) | ||
|
grozav... Auzi da cat de tare se cunostea linia aia ? Nu te puteai uita la televizor cu ea ? Deja incep sa ma obisnuesc cu ideea ca o sa-mi apara dupa ce ies din garantie...
|
| | #8455 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | era o linie verticala de grosimea unui pixel colorata cu culoarea complementara culorii ce trebuia afisata. dar e posibil in timp sa apara mai multe .... am vazut in magazin la flanco mai demult o plasma cu 3 dungi verticale, dintre care una mai groasa... e ca si cum te-ai uita printrun gean zgaraiat de sus in jos... e inervant la peste 3 m daca e linia subtire (1 pixel rosu la mine era defect) nu se prea observa, dar am spus mai pot aparea in timp si altele...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8456 (permalink) | ||
|
@pat&altfel:multumesc pt. ajutor,a fost exact ce ati zis voi,adica tv-ul era setat pe modul "magazin",si din cauza aia setarile de display se resetau dupa 10min.Am resetat tv-ul la "factory defaults",si dupaia la instalare am ales modul "acasa" si acum merge bine.Multumesc inca odata.
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #8458 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #8459 (permalink) | ||
|
Vreau si eu un sfat. Am o sufragerie 4x3m si vreau un LCD 1080p. Vreau sa-l folosesc ca display pt cablu analog tv, ps3 si calculatoare cu DVI si D-SUB. Care ar fi diagonala optima pt o distanta de vizionare de cca 3m si ce model mi-ati recomanda? Multumesc Dupa mine, as merge pe un LE40A558 Last edited by baubautz; 12-10-2008 at 14:45.. | |||
|
| | #8460 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ca tot m-am obosit in locul tau, baga nasul pe aici: A, B, C, D. Zii macar bogdaproste!
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|