![]() |
| | #8461 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ no sig | |||
|
| | #8463 (permalink) | ||
|
M-am hotarat sa-mi vand TH42PV70-ul si sa-mi iau ceva mai mare. Am de ales intre: TH-50PY70 (nu prea imi plac difuzoarele laterale) si TH-50PY700P (imi place ca are PIP dar are contrast doar 5000:1) Este nasol faptul ca TH-50PY700P are contrast doar 5000:1 fata de TH-50PY70 care are 10000:1? Adica este observabila diferenta? Multumesc! | |||
|
| | #8464 (permalink) | ||
|
bine de stiu desi probabil ca nu conteaza daca ai buget de 50" FullHD, 42PV70 consuma 260W, 50PY700 560W. @baubautz concluzia: i-ati 52A656 e doar vreo 8000 lei. E bine daca iti poti alege dimensiunea TV doar pe baza unor graficelor de pe net care normal ca iti recomanda peste 50" la 3-4m. Last edited by Drankon; 13-10-2008 at 09:42.. | |||
|
| | #8467 (permalink) | ||
|
si eu sunt multumit de 50PV8-ul mai ales ca majoritatea laptopurilor noi au HDMI out asa ca nu se simte lipsa VGA-ului. @isarescu contrastul este mai slab deoarece are un strat antireflex.. are cineva pls un ghid despre cum pot utiliza service menu sa vad cate ore am facut pana acum, tot tin tv-ul deschis pentru rodaj insa capul meu a pierdut numaratoarea :P
__________________ no sig | |||
|
| | #8471 (permalink) | ||
| Quote:
Mai demult am intrat in meniul service si nu sunt sigur daca am schimbat ceva. De aceea mi-ar fi de folos sa vad ce anume ai si tu la tine. Setarea respectiva se numeste METHOD si as dori sa stiu ce valoarea are ea la tine, by default. Totusi... spune-mi-o te rog chiar daca ai sau nu 42PV80. Multumesc. P.S. Pentru cine are o plasma Panasonic din seria 8, bine ar sa fie chiar modelul TH-42PV80 pe care-l am si eu, IL ROG SA MA AJUTE IN PROBLEMA DE MAI SUS!
__________________ | |||
|
| | #8475 (permalink) | ||
| Quote:
. mai mult chiar, cred ca mi`am schimbat ceva setari p`acolo , desi nu am apasat OK`ul.PARINTI, NU LASATI COPIII NESUPRAVEGHEATI PRIN MENIUL SERVICE !!!
__________________ primul posesor de PV80 ...din .ro | |||
|
| | #8479 (permalink) | ||
| Quote:
Vezi acolo, in partea de jos, ai tastele alea. Cu ele navighezi corespunzator. Nu se strica nimic, caci nu schimbi nimic, doar navhighezi prin diverse meniuri. Daca nu apesi OK-ul nu strici nimic, fii pe pace! Rog mult, daca te prinzi de figura, zi-mi cum e cu methodul. Insa nu ai mentionat ce plasma ai. Merci.
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |