![]() |
| | #8521 (permalink) | ||
|
Bonus: am vazut aseara meciul pe Toshiba si s-a vazut impecabil. "paladin : Faroudja DCDi nu mai e de mult "creme de la creme" insa e oricum net peste majoritatea de-intrelacerelor din TV-urile mainstream . Spune-ne cum sta TV-ul la capitolele nivel de negru, unghiuri de vizibilitate si motion blur / tearing ." Scuba: Faroudja DCDi inca se mai gaseste pe receiverul de top de la Harman(si ala costa peste 2000 Euro). Totusi eu am folosit expresia in contextul acestui televizor nicidecum ca ar fi tehnologie nemaivazuta ![]() Ca unghiuri de vizibilitate pot spune ca m-am uitat la un serial exact de sub tv si se vedea foarte bine fara diferente notabile. TV ul la mine e pozitionat in dormitor pe stand rabatabil la o inaltime de 1.5 metri. La nivele de negru stiu doar ca este activat negru profund si ca se vede de la decent in sus (totusi nu e plasma) dar dat fiind ca eu ajung numai seara acasa nu am avut niciodata problema asta. Nu am intalnit efecte de ghosting, shadowing sau ale nebunii. Pot spune cu mana pe inima ca nu exista. Am pus si full hd 1080i pe el prin hdmi si se misca turbo Last edited by Paladin; 22-10-2008 at 11:01.. | |||
|
| | #8523 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Paladin, te cam contrazici un pic - uite ce ai spus: ""Creme de la creme" este procesorul Faroudja DCDI (pentru cei ce nu stiu, acestea sunt procesoarele care le integreaza si cei de la Harman Kardon in receiverele high end) integrat care pur si simplu nu are rival la capitolul procesare de imagine TV." Sunt 2 puncte unde te contrazic : 1) Faroudja nu mai este cel mai bun de multicel (uita-te pe la Anchor Bay, Toshiba XDE). si 2) Harman Kardon nu intra in gama "High-End" - uita-te un pic la Yamaha DSP-Z11 .
Last edited by Scuba; 22-10-2008 at 21:38.. | ||
|
| | #8524 (permalink) | ||
| Quote:
Hint! Daca ai un semnal bun foarte multe din features-urile TV-ului vor sta cam disable daca vrei sa privesti la o imagine cat mai naturala si mai clara. Apoi... Nu prea am cunostinta de alte plasme mai bune ca Pioneer si Panasonic. L.E. Paladin ia uite ce procesor video are "bestia" ASTA. Faroudja este deja un old news.
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 22-10-2008 at 20:53.. | |||
|
| | #8525 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | razvan2007, dupa parerea mea best buy in acest moment este EDGE-ul . In USA are un msrp de ~800USD . Mult mai ieftin decat VP50 / VP-50 PRO . (vezi ca iScan HD este urmasul direct al lui iScan Plus si este cam vechiut - are minim 3 ani) . DVDO-ul ca denumire/metoda de procesare a fost achizitionat de catre Anchor Bay Technologies de la Silicon Image . Eu am si acum un Silicon Image iScan Plus (stie doar SD) . Ma pregatesc pentru Edge .
| ||
|
| | #8526 (permalink) | ||
| Quote:
Toate din oferta sunt construite in jurul aceluiasi bestial procesor video.
__________________ | |||
|
| | #8527 (permalink) | ||
|
Salut, as dori si eu un mic sfat la achizitonarea unui monitor LCD. In primul rand vreau sa stiu daca in afara de modelele pe care le am ales eu, mai imi recomandati voi altceva, iar daca nu ce sa aleg intre: Viewsonic VP2650wb si Dell 2709w Un Review(Dell): PRAD | Review Dell 2709W Alt Review(Viewsonic): PC World India: Viewsonic VP2650wb Destinaţia principală: filme, acolo un joc de gen. noua si internet-ul pe scurt Home User. | |||
|
| | #8532 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
PA - aici nu exista un consens. unii zic ca sunt TV-uri din productia cea mai recenta, cu niste componte mai ieftine, care permit practicarea unui pret mai mic (daca o sa te uiti, 42pv80 costa acum putin peste 30 de mil., in conditiile in care la lansare, in apr., era peste 40.) altii zic ca PA ar avea ecranul din plastic, ceea ce mi se pare foarte putin probabil. | ||
|
| | #8533 (permalink) | ||
| Iti zic eu un consens, de la mama sursa. Si l-am mai spus da' se pare ca nu se vede. PA reprezinta alta culoare la cabinet, atat. In romania se comercializeaza P si PA ... "TH-42PV80" nu exista (de multe ori sunt greseli ale vanzatorilor care nu specifica codul exact), exista numai cu terminatia P si PA. iar singura diferenta dintre astea 2 este, cum am spus mai spus, culoarea cabinetului, black versus silver. | |||
|
| | #8538 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Am dat o informatie poate foloseste cuiva, are rost sa reluam disputa plasma/lcd? | ||
|
| | #8540 (permalink) | ||
|
Daca-i ieftin pe mine ma face sa ma indoiesc. Intreb de vreo sapt si nu-mi raspunde nimeni. Vreau sa-mi iau si eu un 1080p si tot citesc reviewuri despre 42LG5000 unde lumea spune ca are problemele cu standard def pictures si cu motion blur, lucruri care nu ma deranjeaza atat de tare, insa aproape figureaza ca HD Ready si rezolutie 1080p. Cum e asta posibil?
| |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |