Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-10-2008, 10:48   #8521 (permalink)
Registered User

Paladin's Avatar

Bonus: am vazut aseara meciul pe Toshiba si s-a vazut impecabil.

"paladin : Faroudja DCDi nu mai e de mult "creme de la creme" insa e oricum net peste majoritatea de-intrelacerelor din TV-urile mainstream . Spune-ne cum sta TV-ul la capitolele nivel de negru, unghiuri de vizibilitate si motion blur / tearing ."

Scuba: Faroudja DCDi inca se mai gaseste pe receiverul de top de la Harman(si ala costa peste 2000 Euro). Totusi eu am folosit expresia in contextul acestui televizor nicidecum ca ar fi tehnologie nemaivazuta

Ca unghiuri de vizibilitate pot spune ca m-am uitat la un serial exact de sub tv si se vedea foarte bine fara diferente notabile. TV ul la mine e pozitionat in dormitor pe stand rabatabil la o inaltime de 1.5 metri. La nivele de negru stiu doar ca este activat negru profund si ca se vede de la decent in sus (totusi nu e plasma) dar dat fiind ca eu ajung numai seara acasa nu am avut niciodata problema asta.

Nu am intalnit efecte de ghosting, shadowing sau ale nebunii. Pot spune cu mana pe inima ca nu exista. Am pus si full hd 1080i pe el prin hdmi si se misca turbo

Last edited by Paladin; 22-10-2008 at 11:01..

Paladin is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 18:39   #8522 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Bad post!

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 20:30   #8523 (permalink)
Registered User

Paladin, te cam contrazici un pic - uite ce ai spus: ""Creme de la creme" este procesorul Faroudja DCDI (pentru cei ce nu stiu, acestea sunt procesoarele care le integreaza si cei de la Harman Kardon in receiverele high end) integrat care pur si simplu nu are rival la capitolul procesare de imagine TV."
Sunt 2 puncte unde te contrazic : 1) Faroudja nu mai este cel mai bun de multicel (uita-te pe la Anchor Bay, Toshiba XDE). si 2) Harman Kardon nu intra in gama "High-End" - uita-te un pic la Yamaha DSP-Z11 .

Last edited by Scuba; 22-10-2008 at 21:38..

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 20:40   #8524 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexp View Post
La samsung am vazut ca are procesor de culoare pe 18 biti, ceea ce va rezulta un mai mare numar de trepte de culoare. Sa fie un avantaj fata de panasonic?
Va multumesc!
Ca scrie pe el SAMSUNG, ca scrie Panasonic etc nu asta conteaza. Nu conteaza nici ca unul are jdemii de specificatii si nebunii inglobate in el, nu. Ci conteaza cam asa <nu neaparat in aceasta ordine>: ce zic review-urile respectivelor produse, ce zic posesorii <de multe ori cel putin diferit fata de parerile exprimate in review-uri>, ce zic ochii tai <daca ai unde sa compari cele 2, 9, x produse> si nu in ultimul rand ce-ti zice si buzunarul.

Hint!
Daca ai un semnal bun foarte multe din features-urile TV-ului vor sta cam disable daca vrei sa privesti la o imagine cat mai naturala si mai clara.

Apoi... Nu prea am cunostinta de alte plasme mai bune ca Pioneer si Panasonic.

L.E.
Paladin ia uite ce procesor video are "bestia" ASTA. Faroudja este deja un old news.

Last edited by R/\ZV/\N; 22-10-2008 at 20:53..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 21:23   #8525 (permalink)
Registered User

razvan2007, dupa parerea mea best buy in acest moment este EDGE-ul . In USA are un msrp de ~800USD . Mult mai ieftin decat VP50 / VP-50 PRO . (vezi ca iScan HD este urmasul direct al lui iScan Plus si este cam vechiut - are minim 3 ani) .
DVDO-ul ca denumire/metoda de procesare a fost achizitionat de catre Anchor Bay Technologies de la Silicon Image . Eu am si acum un Silicon Image iScan Plus (stie doar SD) . Ma pregatesc pentru Edge .

Old 22-10-2008, 21:41   #8526 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
razvan2007, dupa parerea mea best buy in acest moment este EDGE-ul . In USA are un msrp de ~800USD . Mult mai ieftin decat VP50 / VP-50 PRO .
DVDO-ul ca denumire/metoda de procesare a fost achizitionat de catre Anchor Bay Technologies de la Silicon Image . Eu am si acum un Silicon Image iScan Plus (stie doar SD) . Ma pregatesc de Edge .
Am dat exemplul de mai sus oarecum la nimereala, mai mult sa vada omul ca vorbeste la trecut. Asta era ideea.
Toate din oferta sunt construite in jurul aceluiasi bestial procesor video.

Old 22-10-2008, 21:51   #8527 (permalink)
Registered User

castoru's Avatar

Salut, as dori si eu un mic sfat la achizitonarea unui monitor LCD.
In primul rand vreau sa stiu daca in afara de modelele pe care le am ales eu, mai imi recomandati voi altceva, iar daca nu ce sa aleg intre:

Viewsonic VP2650wb si Dell 2709w

Un Review(Dell):

PRAD | Review Dell 2709W

Alt Review(Viewsonic):

PC World India: Viewsonic VP2650wb

Destinaţia principală: filme, acolo un joc de gen. noua si internet-ul pe scurt Home User.

castoru is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 21:57   #8528 (permalink)
Registered User

Mai bine spus Faroudja nu a fost nici macar la vrema lui o solutie de absolut top .

Old 23-10-2008, 01:36   #8529 (permalink)
Registered User

Paladin's Avatar

Oamnei buni va multumesc de update.

M-a cam luat valul cu Faroudja deoarece eu admir de ceva vreme la un amic acel 745 de la Harman Kardon si mi se parea mie asa ideal de avut in casa...

PS: Z11 e putin cam antagonic pentru ce gasim azi prin magazine...

Paladin is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 02:18   #8530 (permalink)
Registered User

iovatudor's Avatar

Care este diferenta intre modelele Panasonic
TH-42PV80PA,TH-42PV80P si TH-42PV80?

iovatudor is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 08:16   #8531 (permalink)
Registered User

baubautz's Avatar

Are cineva 42LG5000? Ma sperie pretul lui. Am citit niste reviewuri in care scrie ca are o intarziere care lasa dare la miscari bruste ale imaginii, un soi de remanenta. Asta-i pacaleala?

baubautz is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 11:55   #8532 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by iovatudor View Post
Care este diferenta intre modelele Panasonic
TH-42PV80PA,TH-42PV80P si TH-42PV80?
functional, nici o diferenta. P vine de la pedestal si inseamna ca TV-ul vine cu picior pe care sa il montezi. la noi, nu cred ca se vinde vreun TV fara acest picior, atat timp cat vin din importuri oficiale. cineva pe-aici a avut insa o experienta neplacuta, asa ca e bine sa intrebi clar daca are sau nu picior inclus.

PA - aici nu exista un consens. unii zic ca sunt TV-uri din productia cea mai recenta, cu niste componte mai ieftine, care permit practicarea unui pret mai mic (daca o sa te uiti, 42pv80 costa acum putin peste 30 de mil., in conditiile in care la lansare, in apr., era peste 40.) altii zic ca PA ar avea ecranul din plastic, ceea ce mi se pare foarte putin probabil.

k-man is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 12:49   #8533 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by k-man View Post
PA - aici nu exista un consens. unii zic ca ... altii zic ca ...
Iti zic eu un consens, de la mama sursa. Si l-am mai spus da' se pare ca nu se vede.
PA reprezinta alta culoare la cabinet, atat.
In romania se comercializeaza P si PA ... "TH-42PV80" nu exista (de multe ori sunt greseli ale vanzatorilor care nu specifica codul exact), exista numai cu terminatia P si PA. iar singura diferenta dintre astea 2 este, cum am spus mai spus, culoarea cabinetului, black versus silver.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 14:32   #8534 (permalink)
Registered User

Sony 32D3000 putin sub 2300 de lei la Domo, ieri l-a primit un amic.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 14:45   #8535 (permalink)
Alexei

Tinand cont ca o plasma 37PV80 e ~2500lei, iar LCD-urile sunt in cadere libera ca pret, modelul ala de Sony, o fi fost el bun acum un an, acum pare history...

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 15:24   #8536 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
exista numai cu terminatia P si PA. iar singura diferenta dintre astea 2 este, cum am spus mai spus, culoarea cabinetului, black versus silver.
despre ce cabinet vorbesti? P nu vine cu nici un cabinet, doar picior. si nici la PA nu am vazut undeva sa se zica ceva de vreun cabinet.

k-man is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 18:02   #8537 (permalink)

mobutu's Avatar

cabinetul aka bezelul si restul, ce mai e pe langa ecranul plasma propriu zis.
nu mă refeream la niciun fel de stand.
practic e vorba de culoarea produsului.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 23:11   #8538 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Stukov View Post
Tinand cont ca o plasma 37PV80 e ~2500lei, iar LCD-urile sunt in cadere libera ca pret, modelul ala de Sony, o fi fost el bun acum un an, acum pare history...
Zici tu? Eu am dat mai mult pe 32D3000 decat costa un 42PV70 la vremea aia. Inseamna ca sint unic sau ca sint nebun?
Am dat o informatie poate foloseste cuiva, are rost sa reluam disputa plasma/lcd?

avlad is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2008, 01:22   #8539 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Daca-i scump e mai bun?
Daca-i ieftin e mai prost?
...

Old 24-10-2008, 07:54   #8540 (permalink)
Registered User

baubautz's Avatar

Daca-i ieftin pe mine ma face sa ma indoiesc. Intreb de vreo sapt si nu-mi raspunde nimeni. Vreau sa-mi iau si eu un 1080p si tot citesc reviewuri despre 42LG5000 unde lumea spune ca are problemele cu standard def pictures si cu motion blur, lucruri care nu ma deranjeaza atat de tare, insa aproape figureaza ca HD Ready si rezolutie 1080p. Cum e asta posibil?

baubautz is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules