![]() |
| | #8542 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #8544 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj | LCD TV Toshiba Regza 32AV500 la Domo.ro, LCD TV ca e oferta si e bun dupa spusele cumparatorilor. Sau LG3000.
| ||
|
| | #8548 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Salut. Va rog sa-mi spuneti si mie parerea vostra despre plasma Panasonic 42PZ8ES. Este la ALTEX la promotie si as vrea sa o cumpar saptamana viitoare. Orice sfat e binevenit. Multumesc Televizor cu plasma PANASONIC 42PZ8E-S - Altex - cel mai mic pret din Romania | ||
|
| | #8552 (permalink) | ||
Salut. M-am hotarat sa-mi iau si eu un LCD mai low-budget asa (32'' , buget 1500 RON) si oscilez intre : -Toshiba Regza 32AV500 - Toshiba 32AV505 -LG 32LG3000 Astept opinii, preferabil argumentate, nu fondate pe modelul : "am eu si imi place cum merge" . Multumesc anticipat. | ||
|
| | #8554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
24p daca ai blu ray-uri 10 biti culoare daca ai sursa sa iti dea imagine pe 10 biti pap 2 imagini una langa alta pat o imagine si un teletext pe ferestre distincte, astfel incat cand citesti teletextul sa vezi si programul aferent live
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8556 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj | Quote:
Pacat ca cei care au televizoarele acasa nu se obosesc sa dea sfaturi si celor care vor sa-si ia. Probabil dupa achizitie nici nu mai intra pe thread | ||
|
| | #8557 (permalink) | ||
| Quote:
Si ca sa-ti raspund si eu la intrebare, NU, nu merita. Motivele, plus/minus, ti le-au dat si alti colegi forumisti. Atentie la consumul plasmei pe care ti-o doresti! S-ar putea sa te cam usture la factura. Quote:
Sfatul il dai in cunostinta de cauza, deci daca ai un lucru vorbesti despre ce ai. Este mai putin elocvent sa vorbesti despre ce nu ai sau doar despre ce citesti/auzi. Ca exemplu: mi-am luat un Panny in urma unor "sapaturi" si pot vorbi in cunostinta de cauza doar despre el <sau despre ce mai vad pe viu pe la un vecin/amic/etc>. Altfel...
__________________ | |||
|
| | #8558 (permalink) | ||
| Quote:
Ca idee pentru cine ar mai fi interesat de modelul respectiv, IMHO: + comparativ cu un sony KDL-32S3000 eu nu vad nici o diferenta la calitate a imaginii... poate un avantaj la meniu pentru LG, avand un meniu mai user friendly + mi se pare ca se vede foarte ok pe cablu TV, comparativ cu ce am mai vazut prin magazine + se vede bine si pe semnal SD (DVD, DIVX, XVID). N-am apucat sa vad mai mult de cateva trailere si samples-uri HD pe el, dar se vedea bine. - necesita ceva tweaking din meniu (noise reduction mai mic, black level setat pe high, etc.) - preseturile audio nu sunt foarte ok, eu am simtit nevoia sa le dau inaltele ceva mai jos In mare sunt foarte multumit de el, mai ales la pretul la care l-am luat. Ramane de vazut daca urmatorul TV va fi un LCD 100hz sau o plasma.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #8559 (permalink) | ||
Intre 42PZ8E-S (banuiesc ca este varianta SILVER si cu DVB-T al lui 42PY8) si 42PV80 ce ati alege? (dierenta de aprox 700ron). A testat cineva seria Y (Z) de la Panasonic?.. Ideea e ca nu prea stiu la ce sa ma opresc.. pv80 sau py8 (mai scump si ceva mai sarac la conectica dar FULL HD). si inca ceva... pe seria 8 (PV8, PZ8, PY8) se poate conecta PC pentru vizionare de material HD (am vazut ca nu are VGA, dar banuiesc ca se poate conecta pc-ul prin HDMI si asa calitatea ar avea de suferit?) Multumesc | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |