![]() |
| | #8641 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | hi
hello, mi-am luat acum o saptamana un sony 40w4500.Acum cateva zile am descoperit niste pete albe in fiecare colt alt televizolului..se vand cand schimb postul ( ecran negru ). este ceva normal ? daca se pricepe cineva,pls help. sa stiu daca ii sun pe astia de la firma
| ||
|
| | #8643 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
degeaba faci reclamatie la sony, ca nu ei sunt de vina pt ca ei fac tv cu ecrane de la samsung... asa ca ai mult de muncit sa gasesti vinovatul...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8644 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
ultima sansa sa ma hotarasc,merita sau nu? Superocazii - PLASMA & LCD : SAMSUNG LCD-LN-37A550 | ||
|
| | #8645 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
uite unu nou si ieftin: LCD TV Toshiba 37AV500 la Domo.ro, LCD TV
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 12-11-2008 at 22:09.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8646 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
un model bun este samsung le40a551, la pret de 2974 RON de la Media Galaxy sau Altex (trb sa duceti un tv vechi ca sa obtineti 15% reducere - valabil la toate modelele samsung). Tv-ul e corect, calitate decenta a imaginii, full hd, dar la 40'' nu are mare importanta 1080p.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. Last edited by mike; 13-11-2008 at 00:47.. | ||
|
| | #8648 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti Mall |
Daca stie cineva: cu LG 32LG5000 pot sa prind ProTV HD sau nu? Nu gasesc specificatii pentru tunerul ala. Multumesc | ||
|
| | #8649 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | Quote:
Intradevar la altex e cel mai ieftin, AICI e mai scump! | ||
|
| | #8653 (permalink) | ||
| Quote:
eu doar vreau sa vad un amarat de film blu-ray pe el si sa ma joc cateva jocuri de play station 3 pe el, la posturi de televiziune in afara de meciuri de fotbal nu ma uit la nimic..... ce asa de mare poate sa fie diferenta in afara de pret...intre asta si PZ85 ?.... e ca si cum ai compara o dacie cu un BMW sau e ca si cum ai compara un Audi cu un BMW ? e mai ok un 42PZ8E-S decat o plasma HD Ready ?...doar asta vreau sa stiu. | |||
|
| | #8654 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8655 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
PZ8 nu este penibil. Este absolut ok, mai ales la pretul ala. Eu l-as lua fara ezitare in loc de PV80 , cu conditia sa am si content full-HD pentru el . Atentie insa, pentru distanta de vizionare de peste 2.5 metri, eu as recomanda mai degraba un TV cu diagonala mai mare in detrimentul unui full-HD mai mic. Deci mai degraba un 50PV-8 .Un "amarat de film Bluray" ?? Pentru blu-ray si PS3 cam e nevoie de un full-HD. Eu sunt de parere ca totusi 42" e prea mic pentru full-HD (am 46PY80 si mi se pare mic, chiar si 50"-ul din pacate tot cam mic, de asemenea). Eu as vota cu un proiector full-HD, mai ales ca nu te uiti la TV decat la meciuri. Problema e daca poti face suficient de intuneric in camera. Daca da, eu zic sa mergi pe proiector. Dar asta e doar opinia mea .
| ||
|
| | #8657 (permalink) | ||
|
Pareri despre Samsung LE37A551? Nu prea am gasit review-uri decat din zona aceasta a Europei, in alte limbi. Sa mai astept sa scada pretul pentru un Panasonic TX-37LZD80F? P.S. Daca pana acum mergeam la sigur pe plasma Panasonic acum trec pe LCD .
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #8659 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 | eu am 40a551. 551 e modelul pentru europa de est, 550 in us, 557/558 in uk & stuff. TV-ul e bun, trebuie reglat pentru o imagine corecta. Odata reglat imaginea este excelenta, chiar si pentru SD de calitate. Daca ai ceva intrebari, shoot!
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |