Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-11-2008, 08:25   #8661 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

@isarescu ar fi util sa ne spui si la ce-l vei conecta preponderent.
in principiu si eu as fi de acord cu Scuba dar daca-l folosesti legat la PC eu as inclina parca mai mult spre un Samsung 52A656.

Last edited by Drankon; 14-11-2008 at 08:33.. Reason: Automerged Doublepost

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 08:42   #8662 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Va fi legat la un DVD-player si la un PS3.

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 10:10   #8663 (permalink)
Registered User

Generatia a 11-a de plasme de la Panasonic are remanenta zero . Eu oricat m-am chinuit nu am reusit sa o observ la PY80 . Deci se poate folosi cu incredere si la jocuri .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 11:11   #8664 (permalink)
Registered User

Imi aduc aminte uneori cu nostalgie de vremuri indepartate cand jucam mai mult de 24 de ore in continuu (evident mai mancam, mai scoteam nasul pe geam, etc dar nu inchideam jocul) Diablo. Si cam asta faceam multe zile la rand, exceptand cate 4,5 ore de somn din cand in cand daca oboseala devenea prea mare. Poti spune cu aceeasi siguranta ca o plasma G11 rezista unui asemenea tratament?

avlad is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 11:40   #8665 (permalink)
Registered User

alexm_mr's Avatar

de modelul Dell W3706MC ce ziceti? l-am gasit la un pret bunicel (2800 ron) si vreau sa stiu daca merita

alexm_mr is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 11:59   #8666 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Imi aduc aminte uneori cu nostalgie de vremuri indepartate cand jucam mai mult de 24 de ore in continuu (evident mai mancam, mai scoteam nasul pe geam, etc dar nu inchideam jocul) Diablo. Si cam asta faceam multe zile la rand, exceptand cate 4,5 ore de somn din cand in cand daca oboseala devenea prea mare. Poti spune cu aceeasi siguranta ca o plasma G11 rezista unui asemenea tratament?
Nu, pentru ca nu-s atat de maniac (nici nu cred ca am fost, desi cu Diablo am pierdut si eu ceva timp ) . In ultimele 6 luni nu cred ca m-am jucat mai mult de o ora (cumulat) .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 12:09   #8667 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Si atunci nu e poate un pic cam hazardata afirmatia ca G11 nu mai au deloc remanenta. Am un G10 si m-am jucat pe el ocazional pe el dar nu l-as folosi atasat la consola ore intregi. Tot ce se poate ca la G11 lucrurile stau mai bine in ce priveste remanenta comparativ cu G10 dar tot nu as lua pentru consola o plasma.

Dell W3706M la 2800 lei pai de ce ai lua asa ceva cand de poti lua de 2900 si ceva de la Altex un Samsung 40A551 FullHD ?

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 15:57   #8668 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
Generatia a 11-a de plasme de la Panasonic are remanenta zero . Eu oricat m-am chinuit nu am reusit sa o observ la PY80 . Deci se poate folosi cu incredere si la jocuri .
Burningul TINDE spre zero, dar remanenta este prezenta.
Insa pericolul il reprezinta burningul si NU remanenta.
Prin remanenta se intelege ghostingul unei imagini pe suportul de fosfor, vizibil cel mai adesea pe fond inchis, negru.
Burningul reprezinta deteriorarea ireversibila a stratului de fosfor.

Asa ca remanenta nu-i o problema, efectul dispare aproape imediat ce se schimba imaginea. Dar burningul inca reprezinta o problema. De fapt, orice display care are la baza fosforul sufera de aceasta problema, nu numai plasmele <detalii Google search>.
Deci in concluzie, daca plasma este folosita pe post de video tablou, unde imaginea afisata nu sufera schimbari timp indelungat, atunci imaginea "se va arde" pe ecran.
Recent, mi se pare ca cei de la Panasonic au facut un test in care au lasat 24h sa mearga o plasma pe o imagine statica, imagine care ulterior "s-a spalat" in proportie de peste 85% in alte 48h de mers nonstop. Baietii au facut in felul acesta un test extrem, chinuri la care nu cred ca vreun posesor de plasma isi poate supune TV-ul personal, volitiv sau nu.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 16:46   #8669 (permalink)
Registered User

alexm_mr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Dell W3706M la 2800 lei pai de ce ai lua asa ceva cand de poti lua de 2900 si ceva de la Altex un Samsung 40A551 FullHD ?
Cu panel S-IPS si boxe detasabile?

alexm_mr is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 18:02   #8670 (permalink)

Deux's Avatar

Quote:
Originally Posted by plop View Post
Ok,astazi l-am luat.

Acum ma intereseaza sa-l conectez la pc.Placa video este un 8800GT,are doua iesiri DVI si inca o iesire care habar n-am ce e.Din ce am inteles,am nevoie de un cablu HDMI-DVI pentru video si inca un cablu pentru cele doua iesiri audio a televizorului.

Imi poate recomanda cineva(online) de unde sa le achizitionez?
Sa aiba macar 5-6m.

Deux is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 20:12   #8671 (permalink)
Registered User

Here you go - Cabluri VGA DVI HDMI KVM

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 22:23   #8672 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

e posibil ca de sarbatori sa apara ceva oferte la plasme si sa se ieftineasca putin ?...

sau slabe sanse ?....

in anii trecuti cum a fost ?...

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 22:45   #8673 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
e posibil ca de sarbatori sa apara ceva oferte la plasme si sa se ieftineasca putin ?...

sau slabe sanse ?....

in anii trecuti cum a fost ?...
Avand in vedere actuala conjunctura economica, preturile sunt in picaj - asta 1 la mana. Apoi, de sarbatori, la noi, "baietii" nu mai fac importuri ci se chinuie la maxim sa vanda cat mai mult din ce a ramas pe stoc. Si atunci sar la cap cu asa zisele oferte, reduceri de pret, promotii etc.
Pe de alta parte, fiind cunoscut faptul ca apetitul nostru pentru shopping este mai mare in perioada de sarbatori, deci cererea este in crestere, s-ar putea ca si preturile sa creasca.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 00:26   #8674 (permalink)

Deux's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tzeb View Post
Si n-o sa aiba probleme imaginea sau semnalul pe distante asa mari?
Filmele vor fi bineinteles,exclusiv HD.

Deux is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 01:39   #8675 (permalink)
Registered User

Odata ce exista la vanzare astfel de cabluri de 10 metri, probabil ca cineva le-a testat si a constatat ca functioneaza perfect...
Nu exista "probleme de imagine" cu un cablu hdmi mai lung din cauza ca semnalul este digital. Bitii ori ajung ori nu ajung dintr-un capat in altul. Nu au cum sa se "piarda jumate pe drum" si imaginea sa aibe de suferit.

Cred ca stie toata lumea deja... "Cablu hdmi profigold 1.5m la 1 milion+" = mai bine dai banii astia la un copil nevoias. Cu ce se gaseste pe site-ul ala si costa de cel putin 3 ori mai putin, imaginea se va vedea fix identic.

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 02:23   #8676 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Ok, am mai intrebat o data dar cum azi sunt cu banii in buzunar iar maine cu plasma in sufragerie..
Practic ce ma framanta este daca merita sa dau cei ~500 ron intre 42PV80 si 42PY8 avand in vedere ca o sa ma uit la el de la ~2m la 720p cel mai mult (probabil 1080p daca merg pe PY) si SD desigur.
Normal ca mie imi surade destul de mult FullHD-ul si as fi dispus sa dau diferenta.. dar nu-mi dau seama cat de castrat este modelul PY8 fata de modelele cu 80 (PV sau PY).
Multumesc anticipat !

Last edited by KeR; 15-11-2008 at 02:23.. Reason: Automerged Doublepost

KeR is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 03:17   #8677 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by KeR View Post
Ok, am mai intrebat o data dar cum azi sunt cu banii in buzunar iar maine cu plasma in sufragerie..
Practic ce ma framanta este daca merita sa dau cei ~500 ron intre 42PV80 si 42PY8 avand in vedere ca o sa ma uit la el de la ~2m la 720p cel mai mult (probabil 1080p daca merg pe PY) si SD desigur.
Normal ca mie imi surade destul de mult FullHD-ul si as fi dispus sa dau diferenta.. dar nu-mi dau seama cat de castrat este modelul PY8 fata de modelele cu 80 (PV sau PY).
Multumesc anticipat !
si eu am un 42pv8, si am si un 42pv70 si singura diferenta notabila e ca pv8 (respectiv py8) nu are intrare VGA (D-SUB), care oricum merge mult mai prost decat HDMI... si daca iei full HD ar trebui sa stai la maxim 1.5m, ca la 2m e cam mult ca sa vezi toate detaliile... eu sa fiu in locul tau la 2m distanta as lua un 50pv8

Last edited by plop; 15-11-2008 at 03:54..

plop is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 07:59   #8678 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by plop View Post
eu sa fiu in locul tau la 2m distanta as lua un 50pv8
Cred ca ai vrut sa spui 50py8, adica full, care incepe sa aiba sens la 2m. Totusi, pe SD se va vedea nasol. Si inca o chestie cu seria 8, daca conteaza, finisajul e mai urat decat la 80 (plastic ieftin mat, in loc de "piano black").

k-man is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 11:25   #8679 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by k-man View Post
Cred ca ai vrut sa spui 50py8, adica full, care incepe sa aiba sens la 2m. Totusi, pe SD se va vedea nasol. Si inca o chestie cu seria 8, daca conteaza, finisajul e mai urat decat la 80 (plastic ieftin mat, in loc de "piano black").
prefer finisaj negru mat decat sa luceasca, deoarece reflecta ce ai in fata lui. am spus 50PV8 , deoarece 50PY8 cere o distanta de 1.7 m de vizionare, si 42PY8 cere o distanta de 1.5m, la care sa nu mai distingi structura de pixeli. la 50PV8 si 42PV8 distanta e de 2m.

plop is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 16:16   #8680 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Deci altfel spus nu am niciun motiv sa nu dau acei 500 ron pt PY8.
Este la fel ca PV80 numai ca fullhd si mai putin lucios sa-nteleg, great!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Deci altfel spus nu am niciun motiv sa nu dau acei 500 ron pt PY8.
Este la fel ca PV80 numai ca fullhd si mai putin lucios sa-nteleg, great!

Last edited by KeR; 15-11-2008 at 16:16.. Reason: Automerged Doublepost

KeR is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules