![]() |
| | #8681 (permalink) | ||
|
ker, eu te stiu, de felul tau esti cam chitros, dar acum chiar ca nu are rost sa te kaka pe tine pt 500 ron si sa nu-ti iei full hd chit ca nu o sa te bucuri prea des de fulul ala. poate intro zi o sa-ti para rau dupa asa ceva. nu iei o placa video de 2-3 sute ca sa o vinzi a doua zi ca nu-ti mai place...
| |||
|
| | #8683 (permalink) | ||
|
Ideea este ca pe un full hd, "cablul" se vede simtitor mai slab ca pe un hd ready. Altfel sta problema cu continut video de calitate, insa eu unul, ca multi altii, nu prea fac diferenta de calitate intre un blu-ray redat pe full hd si pe hd ready.
__________________ | |||
|
| | #8685 (permalink) | ||
|
Tot vad la toti ca scrieti ca pe un Full HD posturile de televiziune se vad slab, penibil, naspa...etc Dar cum se vad de fapt ?...cu patratele...se vede asa mai intuneric...se vad umbre ?....cum se vede ?...nu poti sa te uiti la un post de televiziune din cauza faptului ca pur si simlu se vede foarte slab ? | |||
|
| | #8687 (permalink) | ||
|
bate LG LCD TV 32LG4000 32 inch la AVStore.ro tv-ul care il am programat sa soseasca miercuri eFlamingo - Televizor LCD Philips 32PFL5403D, diagonala 82cm, rezolutie 1366 x 1080, contrast dinamic 30000:1 nu ma intereseaza dvd player-ul care e incorporat... intreb strict legat de calitatea imaginii.... nu stiu, pentru mine lg = dacia si philips = lexus | |||
|
| | #8691 (permalink) | ||
| Quote:
Daca pe o plasma Panasonic TH - 50PY70, Full HD singurele filme care se vad bine sunt cele blu-ray...in rest totul este penibil...atunci de ce naiba are un pret de 4000 si ceva de lei daca doar filmele blu-ray se vad ok ?....deci sincer...nu mai inteleg nimic....vreau sa imi cumpar o plasma full HD pentru filme blu-ray dar pana se mai ieftinesc la noi mai ma uit pe niste dvd-uri...dar daca si alea se vad aiurea atunci ce rost are sa imi cumpar o plasma full HD...in fine.....complicata rau de tot treaba cu plasmele astea. | |||
|
| | #8693 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Pentru cine este curios azi este ultima zi din expozitia HI-FI Arena: HIFIArena :: Parteneri HI-FI unde se pot vedea si auzi cateva din produsele noi sau mai putin noi de la diversi producatori. In standul Pioneer se poate "admira" noul LCD de 37" full-hd ultimul racnet ce costa 7500 ron si care este o gluma sinistra in comparatie cu plasma de 60" langa care sta. | ||
|
| | #8694 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
@White Shadow: Depinde de distanta de la care privesti. Daca este peste 3m, iei 50PV8 , daca e pana in 2.5m iei 50PY80 . Sub 2.5m beneficiile full-HD-ului sunt minore. @florica: as spune ca orice e o gluma proasta raportat la Pioneer-ul de 60" . | ||
|
| | #8695 (permalink) | ||
| White Shadow nu dispera. Informeaza-te temeinic si pe alte site-uri. Dracu nu-i chiar asa de negru precum pare. Toate parerile sunt mai mult sau mai putin subiective, insa importanta este numai a ta; conteaza sa-ti formezi o imaginea cat mai reala despre produsul pe care ti-l doresti. Deci, vizioneaza mai intai TV-ul, daca ai ocazia, freaca-l ceva cu niste materiale video, mai sapa si pe AVForums, eventual baga si pe acolo niste intrebari. Apoi... Nu le poti impaca pe toate: adica pe un TV sa ai imagine crystal clear pe toate rezolutiile si in toate formatele posibile si imposibile. Ideea este de a ajunge la un compromis cat mai bun, la o formula cat mai placuta ochiului: deci sa se vada bine si pe SD si pe un film DVD si la un material HD etc. Am mai spus si ma repet: daca nu stai la distanta potrivita, un full hd devine hd ready. Si cum marea majoritate traim si locuim in niste "vaste apartamente", devine clar ca nu prea ai unde sa pui TV-uri cu diagonale mari si foarte mari ca sa merite sa te arunci la full hd. Apoi, IMO, cele cu diagonale de peste 42" mi se pare ca au si fanuri pe spate, deci alta belea, alta sursa de zgomot. Simplificand, luand ca exemplu seria 8 de la Panasonic, baza o reprezinta panelul G11, iar modelele difera intre ele dupa cum difera "aromele" din dotare => vezi features-urile.
__________________ | |||
|
| | #8696 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salutare! As avea nevoie de un sfat din partea voastra cu privire la ce LCD al trebui sa aleg. Bugetul meu este de 3000 RON si primul pe lista mea de achizii ar fi un LG Scarlet, seria 6, de 37'' (LG Scarlet | 37LG6000 : LG UK) O sa am atat PCul conectat la el, pt filme in format HD cat si PlayStation 3 (in special PS3), dar nu in ultimul rand si ca un TV. Am citit peste tot, stiu ca parerile sunt impartite Samsung, Sony etc, dar un sfat din partea voastra consider ca ar fi util. Sunt deschis si pt. solutii de tip "plasma", dar FullHD, same budget 3000 RON. Multam anticipat si astept sfaturile voastre! Luc | ||
|
| | #8697 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
In pretul asta LG e singurul care se incadreaza, dintre modelele mai bune. La modelele de 37" noi de la Samsung sau Sony preturile sint sensibil mai mai mari. Mai nou, LG ataca si segmentul de top dominat de Samsung si Sony, cu modele foarte performante.
| ||
|
| | #8698 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Va salut. Am un buget de 850 RON si vreau sa imi iau un LCD. In acest pret am gasit Samsung T200HD . Are 20 inch , rezolutie 1680 x 1050 , conectare HDMI . Va fi folosit destul de des pentru a vedea filmele de pe un laptop (care are si iesire HD)... E o alegere buna sau as putea sa iau ceva mai bun la banii astia..? Aveti alte recomandari? | ||
|
| | #8699 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Cu 850 lei iti poti cumpara un monitor. 20' e mic si pt un monitor, ca inaltime nu e nici cit un 17'' 4:3. Eu zic ca la banii astia gasesti suficiente monitoare de 22'' (ai grija sa aiba DVI). Daca chiar vrei sa te uiti la filme pe un monitor ceva mai mare decit cel de la laptop.
| ||
|
| | #8700 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |