![]() |
| | #8701 (permalink) | ||
|
Cred ca m-am hotarat, voi alege o plasma Panasonic TH-37PV80 chit ca acum cateva postari ziceam ca am sa aleg un LCD Full HD. Intrucat: 1. inca voi viziona destul material SD pentru o buna bucata de timp (TV, Xvid) si plasma oferind o calitate mai buna in acest aspect (din ceea ce am citit). 2. de jucat pe TV nu ma voi juca, deci nu voi avea nevoie de rezolutii mari nu vad de ce as alege un LCD Full HD. Cat despre preturile in perioada sarbatorilor, cel putin in cazul acestui model, nu cred vor cobora intrucat in acest moment diferenta intre pretul de la noi si de afara e ~200 RON, si nu cred ca va fi mai ieftin la noi decat la ei.
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #8702 (permalink) | ||
|
Vezi ca este mica diferenta de pret intre 37PV80 si 42PV80. Cel mai mic pret la cel din urma este chiar mai mic decat cel mai mic pret gasit pentru 37PV80. Deci diagonala mai mare cam la acelasi pret <depinde de unde alegi sa cumperi>. Comparatia intre o plasma si un LCD <obisnuit, nu led backlight> este total inutila. Hint! Cumpara de pe internet, ca in caz ca nu-ti convine ceva cu coletul sau cu produsul <defecte de orice natura sau pur si simplu nu-ti mai place de moaca lui>, sa-l poti returna in 10 zile.
__________________ | |||
|
| | #8703 (permalink) | ||
|
Da, curios cum a ajuns 42PV80 la 2200 RON si chiar la magazine cat de cat cu renume. Am zis sa nu merg pe 42PV80 fiind prea mare pentru o distanta de vizionare de 2m.
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #8704 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
Oricum astept pareri pentru bugetul ala ... | ||
|
| | #8705 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
.
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 16-11-2008 at 21:39.. | |||
|
| | #8706 (permalink) | ||
|
m-am plimbat ieri prin magazine sa vad niste plasme de 127 cm si sa imi fac o idee cam cat sunt de mari si cum ar arata una la mine in camera si e ciudat ca nu am avut impresia ca e mare...nu stiu de ce majoritatea se mira ca e prea mare si mai stiu eu ce....eu am avut impresia ca e potrivita la o distanta de 2,5 - 3 metrii
| |||
|
| | #8708 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8709 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salutare! As avea nevoie de un sfat din partea voastra cu privire la ce LCD al trebui sa aleg. Bugetul meu este in jur de 3000 RON (max 3300 RON) si primul pe lista mea de achizii ar fi un LG Scarlet, seria 6, de 37'' (LG Scarlet | 37LG6000 : LG UK). L-am si vazut in actiune si am fost uimit. O sa am atat PCul conectat la el, pt filme in formate diverse (xvid majoritatea dar si HD) cat si PlayStation 3 (in special PS3), dar nu in ultimul rand vreau sa-l folosesc si ca un TV. As dori unul care totusi sa "faca fata" si la semnalul TV (imaginea decenta cat de cat). Am citit peste tot, stiu ca parerile sunt impartite Samsung, Sony, LG etc, dar un sfat din partea voastra consider ca ar fi util. Sunt deschis si pt. solutii de tip "plasma", dar FullHD, same budget +/- 3000 RON (max. 3500). As fi incantat daca as gasi in acelasi buget o solutie care sa aiba si tehnologia de 100Hz. Multam anticipat si astept sfaturile voastre! Luc Last edited by luckos; 16-11-2008 at 23:44.. Reason: Am adaugat o informatie relevanta pt. post-ul initial | ||
|
| | #8716 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
eu am pus pe un stick usb, la un samsung 46A656 un film full hd pt ca si samsungul e full hd, si... nimic ar trebui sa aiba soft pt un player full HD, codecuri, subtitrare fonturi, culori subtitrare, diacritice.... cu alte cuvinte sa aiba un calculator in el pt asta... dar producatorii nu se ostenesc sa puna.... ce merge, daca ai facut ceva poze sa le vezi la 2 megapixeli...
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8717 (permalink) | ||
|
Salut!Am o mica problema destul de suparatoare cu un LCD,un 32LG3000,si anume:cand ma joc la jocuri pe PS3 sau pe Xbox pe el si imaginea de pe ecran e mai intunecata teleul meu se intuneca si mai tare pana la punctul ca nu mai vad aproape nimic din ce este pe ecran
__________________ KILLER | |||
|
| | #8719 (permalink) | ||
| Quote:
Personal, preseturile mi se par un mare bullshit.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |