Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 16-11-2008, 19:25   #8701 (permalink)
Registered User

West's Avatar

Cred ca m-am hotarat, voi alege o plasma Panasonic TH-37PV80 chit ca acum cateva postari ziceam ca am sa aleg un LCD Full HD.

Intrucat:

1. inca voi viziona destul material SD pentru o buna bucata de timp (TV, Xvid) si plasma oferind o calitate mai buna in acest aspect (din ceea ce am citit).
2. de jucat pe TV nu ma voi juca, deci nu voi avea nevoie de rezolutii mari

nu vad de ce as alege un LCD Full HD.

Cat despre preturile in perioada sarbatorilor, cel putin in cazul acestui model, nu cred vor cobora intrucat in acest moment diferenta intre pretul de la noi si de afara e ~200 RON, si nu cred ca va fi mai ieftin la noi decat la ei.
Really do come true..."

West is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 19:48   #8702 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Vezi ca este mica diferenta de pret intre 37PV80 si 42PV80. Cel mai mic pret la cel din urma este chiar mai mic decat cel mai mic pret gasit pentru 37PV80. Deci diagonala mai mare cam la acelasi pret <depinde de unde alegi sa cumperi>.
Comparatia intre o plasma si un LCD <obisnuit, nu led backlight> este total inutila.
Hint! Cumpara de pe internet, ca in caz ca nu-ti convine ceva cu coletul sau cu produsul <defecte de orice natura sau pur si simplu nu-ti mai place de moaca lui>, sa-l poti returna in 10 zile.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 19:54   #8703 (permalink)
Registered User

West's Avatar

Da, curios cum a ajuns 42PV80 la 2200 RON si chiar la magazine cat de cat cu renume.

Am zis sa nu merg pe 42PV80 fiind prea mare pentru o distanta de vizionare de 2m.
Really do come true..."

West is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 20:09   #8704 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by whitecat View Post
Cu 850 lei iti poti cumpara un monitor. 20' e mic si pt un monitor, ca inaltime nu e nici cit un 17'' 4:3. Eu zic ca la banii astia gasesti suficiente monitoare de 22'' (ai grija sa aiba DVI). Daca chiar vrei sa te uiti la filme pe un monitor ceva mai mare decit cel de la laptop.
Da...poate ca ai dreptate...dar 50% din timp va fi folosit ca si televizor (intr-o camera de 12 metrii patrati).... 51 cm diagonala e prea putin pentru un Tv?

Oricum astept pareri pentru bugetul ala ...

V A L I is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 20:13   #8705 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by West View Post
Am zis sa nu merg pe 42PV80 fiind prea mare pentru o distanta de vizionare de 2m.
Oh nooo, the bigger, the better. Mai ales ca e la aceiasi bani, daca nu mai ieftin. Daca sapatiul iti permite 42", turst me, nu este deloc mare.
Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
....eu am avut impresia ca e potrivita la o distanta de 2,5 - 3 metrii
1 metru, 2 metri .

Last edited by R/\ZV/\N; 16-11-2008 at 21:39..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 20:52   #8706 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

m-am plimbat ieri prin magazine sa vad niste plasme de 127 cm si sa imi fac o idee cam cat sunt de mari si cum ar arata una la mine in camera si e ciudat ca nu am avut impresia ca e mare...nu stiu de ce majoritatea se mira ca e prea mare si mai stiu eu ce....eu am avut impresia ca e potrivita la o distanta de 2,5 - 3 metrii

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 21:06   #8707 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

La 3-4m clar ca merge un 50-52". Daca mai e si FullHD merge si la 2,5m.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 22:01   #8708 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
m-am plimbat ieri prin magazine sa vad niste plasme de 127 cm si sa imi fac o idee cam cat sunt de mari si cum ar arata una la mine in camera si e ciudat ca nu am avut impresia ca e mare...nu stiu de ce majoritatea se mira ca e prea mare si mai stiu eu ce....eu am avut impresia ca e potrivita la o distanta de 2,5 - 3 metrii
Daca ai fost in magazine ai fi vazut ca spatiul acolo este foarte mare si de aceea ti se par mici televizoarele!Sa iei si acest aspect in calcul raportat la camera ta!

novi is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2008, 22:05   #8709 (permalink)
Registered User

Question Nevoie ajutor alegere LCD FullHD

Salutare!

As avea nevoie de un sfat din partea voastra cu privire la ce LCD al trebui sa aleg. Bugetul meu este in jur de 3000 RON (max 3300 RON) si primul pe lista mea de achizii ar fi un LG Scarlet, seria 6, de 37'' (LG Scarlet | 37LG6000 : LG UK). L-am si vazut in actiune si am fost uimit.

O sa am atat PCul conectat la el, pt filme in formate diverse (xvid majoritatea dar si HD) cat si PlayStation 3 (in special PS3), dar nu in ultimul rand vreau sa-l folosesc si ca un TV. As dori unul care totusi sa "faca fata" si la semnalul TV (imaginea decenta cat de cat).

Am citit peste tot, stiu ca parerile sunt impartite Samsung, Sony, LG etc, dar un sfat din partea voastra consider ca ar fi util.
Sunt deschis si pt. solutii de tip "plasma", dar FullHD, same budget +/- 3000 RON (max. 3500). As fi incantat daca as gasi in acelasi buget o solutie care sa aiba si tehnologia de 100Hz.

Multam anticipat si astept sfaturile voastre!

Luc

Last edited by luckos; 16-11-2008 at 23:44.. Reason: Am adaugat o informatie relevanta pt. post-ul initial

luckos is offline    Send Message via Google Talk to luckos Reply With Quote
Old 16-11-2008, 22:06   #8710 (permalink)
Registered User

Sunt flexibil din punct de vedere al pretului atata timp cat merita investitia si calitatea imaginii cat si dotarile este mai buna!

luckos is offline    Send Message via Google Talk to luckos Reply With Quote
Old 16-11-2008, 22:37   #8711 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Televizorul prea mare pentru mine e acel televizor cu diagonala mai mare decât cea a peretelui din salon.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 01:12   #8712 (permalink)
Registered User

LG-ul in discutie e bine cotat si are si "tehnologie 100Hz". Alternativa ar fi un Samsung 37A656 care are o calitate a imaginii deosebit de buna.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 08:41   #8713 (permalink)
Alexei

Sau Panasonic TX-37LZD80 Lista de preturi - cel mai mic pret

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 11:29   #8714 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Samsung 40A551 de la Altex daca ai vreo vechitura de CRT il iei cu 15% reducere adica ~3000 lei. Nu e asa dotat ca si seria 6 dar e totusi de 40".

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 18:13   #8715 (permalink)
Registered User

Unhappy lcd cu usb 2.0

am si eu o intrebare , si anume : lcd-urile care au port usb , pot vedea un film de pe memory stick "or what means" ?

mogabi is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 18:26   #8716 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mogabi View Post
am si eu o intrebare , si anume : lcd-urile care au port usb , pot vedea un film de pe memory stick "or what means" ?
fii fericit daca poti vedea poze....
eu am pus pe un stick usb, la un samsung 46A656 un film full hd pt ca si samsungul e full hd, si... nimic
ar trebui sa aiba soft pt un player full HD, codecuri, subtitrare fonturi, culori subtitrare, diacritice.... cu alte cuvinte sa aiba un calculator in el pt asta... dar producatorii nu se ostenesc sa puna.... ce merge, daca ai facut ceva poze sa le vezi la 2 megapixeli...

plop is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 19:20   #8717 (permalink)
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

Salut!Am o mica problema destul de suparatoare cu un LCD,un 32LG3000,si anume:cand ma joc la jocuri pe PS3 sau pe Xbox pe el si imaginea de pe ecran e mai intunecata teleul meu se intuneca si mai tare pana la punctul ca nu mai vad aproape nimic din ce este pe ecran,deci practic luminozitatea scade ff mult,iar daca imaginea mi-i se schimba in ceva mai luminos i-si revine la loc, la normal.Deci nu stiu ce naiba are!el e presetat pe modul "joc" si se vede bine in rest,doar cand se intuneca imaginea at face figurile astea.Va rog,care puteti sa ma ajutati sa-mi ziceti ce ar putea sa aibe,sau cei care aveti model dinasta pe acasa daca ati patit si voi asa ceva?si ce i-ati facut ca sa nu mai faca asa?Va multumesc.

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 20:05   #8718 (permalink)
Registered User

Icearca sa dezactivezi tot ce tine de procesarea de imagine. Inclusiv magaria aia de contrast dinamic . In mod cert de la aia este .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 20:15   #8719 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scuba View Post
Inclusiv magaria aia de contrast dinamic. In mod cert de la aia este.
What he said.
Personal, preseturile mi se par un mare bullshit.

Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate

pat is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 20:25   #8720 (permalink)
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

Contrast dinamic=refacere contrast? ca altceva nu gasesc,si daca ala e,at e problema ca a fost pus pe oprit tot timpul,si deci nu poate sa fie aia cauza

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules