![]() |
| | #8722 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
anuleaza DNIe -------------------- Editare ulterioară -------------------- la ce folos ca ii pune doar redarea "UNOR" filme mpeg, cand ar trebui sa redea toate formatele de filme full HD, deoarece este tv full HD... si cine asculta mp3 la tv ??/
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 17-11-2008 at 22:51.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8723 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Va rog sa imi dati niste sfaturi pt achizitionarea unui tv lcd de 37".Care credeti ca ar fi cele mai bune?Samsung? Philips?Sony?Toshiba?Panasonic?Sharp?Am vrut sa imi iau un Dell,dar din cate am citit pe net,Dell e indicat pentru monitoare,nicidecum pentru tv. Il voi folosi cam 70-80 % pt jocuri (Xbox si pc )iar restul,filme si tv. Am cautat pe google detalii,forumuri,sugestii de la diverse persoane,sfaturi. Ce ziceti,se va vedea bine la un tv de 37" cu full hd si contrast de peste 30.000:1 ,jocurile ,comparativ cu unul de 32 ?Suma de care dispun,e de 1000 euro. Daca nu are full hd,se vor vedea mai nasol jocurile?As vrea sa am claritate foarte buna in jocuri,inclusiv in cele care as vrea sa le joc din pc in tv.Cu Nvidia XFX 280 GTX si 3 gb ram la 1066 mhz,pl de baza Gigabyte GA-EP45-DS4, Core 2 Duo E 8600 la 3,3 ghz,as avea vreo sansa sa joc jocuri de ultima generatie,la rezolutia maxima a tv-ului? Habar n-am la ce caracteristici trebuie sa ma uit,pt a fi sigur ca e ceva de calitate. Chestiile de genul "parental control , 3 x USB ,sleep timer,clock" .... nu ma prea intereseaza.Eventual mi-ar place sa pot accesa hardul meu extern,dar nu stiu ce avantaje as avea,folosind o consola xbox.Sper sa primesc ajutor de pe acest forum. Mersi,numai bine ,tuturor.
| ||
|
| | #8724 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Salut baieti, am o intrebare la voi legata de un LCD Sony 32v4500. Treaba sta in felul urmator: modul acela economic sau "idle" in care se reduce luminozitatea cand crede TV-ul ca nu e nimic pe ecran ma inebuneste pur si simplu. Cum este o scena un picutz mai intunecata hop si TV-ul se intuneca. Sunt filme si faze din jocuri in care face asa din 5 in 5 secunde - f**ing annoying ! Exista vreo modalitate de a scapa de aceasta problema, poate de a dezactiva starea aia de "idle" complet ? Punerea modului economic pe off nu ajuta cu nimic si nici o alta setare nu pare a avea efect catusi de putzin ![]() Ms mult !
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #8725 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ KILLER | |||
|
| | #8726 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля |
Cu siguranta daca sapati prin meniuri/manual, gasiti setarea respectiva. Power saving, dynamic dimming, or something... Imi cer scuze daca s-a mai discutat, pana la urma care este distanta optima de vizionare strict pentru cablu/material SD functie de diagonala TV-ului ? Multam! | ||
|
| | #8728 (permalink) | ||
|
Care este diferenta dintre o plasma la 50 Hz si una la 100 Hz ? Care este mai ok ? Sa inteleg ca asta are 100 Hz si nu e trecut acolo doar asa ca design ca are dar de fapt nu are : Panasonic TH-42PY8 - Televizoare plasma / Televizoare / Electronice Last edited by White Shadow; 18-11-2008 at 18:25.. | |||
|
| | #8729 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
la LCD-uri neoanele din spate au un refresh de vreo 200Hz, si astfel imaginea nu palpaie deloc..., pacat ca culorile sunt artificiale, comparativ cu plasma.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8731 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | Intrebare
Salut , am o intrebare intrebatoare la voi.Vreau sa cumpar un lcd de 81 cm pana in 2000 ron (nu imi permite bugetul mai mult) si dupa ce am cautat pe net am gasit 2 modele acceptabile : LCD TV LG 32LG3000 si LCD TV Sony Bravia 32L4000.Dupa voi care e mai bun??Ma intereseaza sa il pot conecta la pc pentru a urmarii filme , sa aibe surround(ma refer la faptul ca am eu un sistem surround si sa il pot conecta la tv) si sa mearga acceptabil pe cablu(upc normal , nu digital).Daca aveti sugestii mai bune va ascult.Mercy mult!!
| ||
|
| | #8732 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Salut. M-am hotarat si eu in final, dupa 100 de pagini si vre-o doua luni de citit si strans bani, la o plasma Panasonic - PY85P. Deoarece nu s-a discutat prea mult despre acest model de televizor, spre deosebire de PV80P, as vrea sa va intreb daca merita diferenta de bani de 500 RON de la un PY80 si care sunt diferetele ca nu m-am lamurit teribil de pe site-uri. O opinie despre performante si fiabilitate de la un utilizator de PY85 ar fi mai mult decat binevenita. Multumesc anticipat.
__________________ Violenta este ultimul refugiu al celor incompetenti! | ||
|
| | #8733 (permalink) | ||
|
Salutare tuturor, urmaresc de mult forumul si m-am hotarat sa cumpar o plasma acum de sarbatori. Aceasta va fi folosita pentru sd, filme pe dvd si hd, dar cel mai mult pentru cablu. In acest moment cred ca plasma Panasonic 42pv80p este un best buy, am gasit in jurul pretului 2100-2200 la magazine online. Credeti ca as putea gasi ceva mai bun in acest buget?
| |||
|
| | #8736 (permalink) | ||
|
am gasit pe Magazin PC - Laptop-uri, calculatoare, periferice (ieri s-au dat ultimele 2, dar aduc pana saptamana viitoare, am vb cu ei la telefon) , aici: Televizor cu plasma Panasonic Viera TH-42PV80P, 106cm si aici:lll Televizor cu plasma Panasonic Viera TH-42PV80P -- Gotit : Sisteme, multimedia, retelistica, electroalimentare, comunicatii, foto, video, componente pc, software.
| |||
|
| | #8738 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | Sunt de acord cu ceea ce zici tu dar vreau si cand nu e conectat la pc sa am sunet surround.La pc o sa il conectez cand ma uit la un film , in rest o sa fie doar cablu tv.Poti sa imi spui pls ce ar trebui sa aibe lcd-ul pentru a functiona asa?Mercy mult pentru ajutor
| ||
|
| | #8739 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8740 (permalink) | ||
|
Am inteles ca nu se mai produce 42pv80p, s-a inlocuit cu modelul 42pv80pa si probabil din aceasta cauza s-au ieftinit. Am vb cu cineva de la itcstore si pe saptamana viitoare o sa am un 42pv80p si cu un dvd player "bonus" la 2400 ron.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |