Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-11-2008, 21:51   #8721 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

plop scrie clar in manual la seria 6 si implicit si la 46A656 functia wiselink (USB-ul) nu e player decat pt. poze si mp3-uri. Seriile 7,8,9 au wiselink pro care permite in plus si redarea unor filme (MPEG).

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2008, 22:51   #8722 (permalink)
Registered User

anuleaza DNIe
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
plop scrie clar in manual la seria 6 si implicit si la 46A656 functia wiselink (USB-ul) nu e player decat pt. poze si mp3-uri. Seriile 7,8,9 au wiselink pro care permite in plus si redarea unor filme (MPEG).
la ce folos ca ii pune doar redarea "UNOR" filme mpeg, cand ar trebui sa redea toate formatele de filme full HD, deoarece este tv full HD... si cine asculta mp3 la tv ??/

Last edited by plop; 17-11-2008 at 22:51.. Reason: Automerged Doublepost

plop is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 00:31   #8723 (permalink)
Registered User

Va rog sa imi dati niste sfaturi pt achizitionarea unui tv lcd de 37".Care credeti ca ar fi cele mai bune?Samsung? Philips?Sony?Toshiba?Panasonic?Sharp?Am vrut sa imi iau un Dell,dar din cate am citit pe net,Dell e indicat pentru monitoare,nicidecum pentru tv. Il voi folosi cam 70-80 % pt jocuri (Xbox si pc )iar restul,filme si tv. Am cautat pe google detalii,forumuri,sugestii de la diverse persoane,sfaturi. Ce ziceti,se va vedea bine la un tv de 37" cu full hd si contrast de peste 30.000:1 ,jocurile ,comparativ cu unul de 32 ?Suma de care dispun,e de 1000 euro. Daca nu are full hd,se vor vedea mai nasol jocurile?As vrea sa am claritate foarte buna in jocuri,inclusiv in cele care as vrea sa le joc din pc in tv.Cu Nvidia XFX 280 GTX si 3 gb ram la 1066 mhz,pl de baza Gigabyte GA-EP45-DS4, Core 2 Duo E 8600 la 3,3 ghz,as avea vreo sansa sa joc jocuri de ultima generatie,la rezolutia maxima a tv-ului? Habar n-am la ce caracteristici trebuie sa ma uit,pt a fi sigur ca e ceva de calitate. Chestiile de genul "parental control , 3 x USB ,sleep timer,clock" .... nu ma prea intereseaza.Eventual mi-ar place sa pot accesa hardul meu extern,dar nu stiu ce avantaje as avea,folosind o consola xbox.Sper sa primesc ajutor de pe acest forum. Mersi,numai bine ,tuturor.

cosmintrax is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:17   #8724 (permalink)
Registered User

Salut baieti,

am o intrebare la voi legata de un LCD Sony 32v4500.

Treaba sta in felul urmator: modul acela economic sau "idle" in care se reduce luminozitatea cand crede TV-ul ca nu e nimic pe ecran ma inebuneste pur si simplu. Cum este o scena un picutz mai intunecata hop si TV-ul se intuneca. Sunt filme si faze din jocuri in care face asa din 5 in 5 secunde - f**ing annoying !
Exista vreo modalitate de a scapa de aceasta problema, poate de a dezactiva starea aia de "idle" complet ? Punerea modului economic pe off nu ajuta cu nimic si nici o alta setare nu pare a avea efect catusi de putzin

Ms mult !

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 13:05   #8725 (permalink)
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

Quote:
Originally Posted by SolidSnake View Post
Salut baieti,

am o intrebare la voi legata de un LCD Sony 32v4500.

Treaba sta in felul urmator: modul acela economic sau "idle" in care se reduce luminozitatea cand crede TV-ul ca nu e nimic pe ecran ma inebuneste pur si simplu. Cum este o scena un picutz mai intunecata hop si TV-ul se intuneca. Sunt filme si faze din jocuri in care face asa din 5 in 5 secunde - f**ing annoying !
Exista vreo modalitate de a scapa de aceasta problema, poate de a dezactiva starea aia de "idle" complet ? Punerea modului economic pe off nu ajuta cu nimic si nici o alta setare nu pare a avea efect catusi de putzin

Ms mult !
Quote:
Salut!Am o mica problema destul de suparatoare cu un LCD,un 32LG3000,si anume:cand ma joc la jocuri pe PS3 sau pe Xbox pe el si imaginea de pe ecran e mai intunecata teleul meu se intuneca si mai tare pana la punctul ca nu mai vad aproape nimic din ce este pe ecran,deci practic luminozitatea scade ff mult,iar daca imaginea mi-i se schimba in ceva mai luminos i-si revine la loc, la normal.Deci nu stiu ce naiba are!el e presetat pe modul "joc" si se vede bine in rest,doar cand se intuneca imaginea at face figurile astea.Va rog,care puteti sa ma ajutati sa-mi ziceti ce ar putea sa aibe,sau cei care aveti model dinasta pe acasa daca ati patit si voi asa ceva?si ce i-ati facut ca sa nu mai faca asa?Va multumesc.
Exact aceeasi problema o am si eu,si nu stiu ce sa-i fac?Mi s-a spus ca-i de la contrast dinamic,dar nu am asa ceva in meniu la display!?Si ma gandesc ca e o setare ceva economic fiindca se intuneca ecranul asa imediat cum e mai inchisa la culoare imaginea.

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 15:12   #8726 (permalink)
Alexei

Cu siguranta daca sapati prin meniuri/manual, gasiti setarea respectiva. Power saving, dynamic dimming, or something...

Imi cer scuze daca s-a mai discutat, pana la urma care este distanta optima de vizionare strict pentru cablu/material SD functie de diagonala TV-ului ? Multam!

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 15:30   #8727 (permalink)
Registered User

Verificati sa nu fie activate Advanced contrast enhancer si light sensor. Ar trebui sa fie amandoua off.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 18:10   #8728 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

Care este diferenta dintre o plasma la 50 Hz si una la 100 Hz ?

Care este mai ok ?

Sa inteleg ca asta are 100 Hz si nu e trecut acolo doar asa ca design ca are dar de fapt nu are :
Panasonic TH-42PY8 - Televizoare plasma / Televizoare / Electronice

Last edited by White Shadow; 18-11-2008 at 18:25..

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 20:01   #8729 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
Care este diferenta dintre o plasma la 50 Hz si una la 100 Hz ?
exact diferenta dintre un monitor de tip vechi de sticla (crt) la care se face refreshul la 50Hz sau la 100Hz... daca e la 50Hz sau 60Hz dupa 2 ore de vizionare te dor ochii de numa!... la 100Hz e acceptabil.... plasmele panasonic spre deosebire de alte firme... daca le dai semnal de 50de Hz (si NU de 60Hz) pot sa dubleze frecventa refreshului la 100 Hz... si astfel e redusa perceptia fenomenului de palpaire la imagini albe, si asfel ochii nu se obosesc...
la LCD-uri neoanele din spate au un refresh de vreo 200Hz, si astfel imaginea nu palpaie deloc..., pacat ca culorile sunt artificiale, comparativ cu plasma.

plop is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 07:06   #8730 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

ce TV-uri 32" full hd sunt mai bune pt computer?

si cand zic asta ma refer la posibilitatea de atingere a 100cd sau hai 150cd, ca sa iti mai ramana ochii intacti ....

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 10:30   #8731 (permalink)
Registered User

Intrebare

Salut , am o intrebare intrebatoare la voi.Vreau sa cumpar un lcd de 81 cm pana in 2000 ron (nu imi permite bugetul mai mult) si dupa ce am cautat pe net am gasit 2 modele acceptabile : LCD TV LG 32LG3000 si LCD TV Sony Bravia 32L4000.Dupa voi care e mai bun??Ma intereseaza sa il pot conecta la pc pentru a urmarii filme , sa aibe surround(ma refer la faptul ca am eu un sistem surround si sa il pot conecta la tv) si sa mearga acceptabil pe cablu(upc normal , nu digital).Daca aveti sugestii mai bune va ascult.Mercy mult!!

bucurie0001 is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 10:39   #8732 (permalink)
Registered User

Salut. M-am hotarat si eu in final, dupa 100 de pagini si vre-o doua luni de citit si strans bani, la o plasma Panasonic - PY85P. Deoarece nu s-a discutat prea mult despre acest model de televizor, spre deosebire de PV80P, as vrea sa va intreb daca merita diferenta de bani de 500 RON de la un PY80 si care sunt diferetele ca nu m-am lamurit teribil de pe site-uri. O opinie despre performante si fiabilitate de la un utilizator de PY85 ar fi mai mult decat binevenita. Multumesc anticipat.

trifi is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 11:22   #8733 (permalink)
Registered User

dracoandrei's Avatar

Salutare tuturor, urmaresc de mult forumul si m-am hotarat sa cumpar o plasma acum de sarbatori. Aceasta va fi folosita pentru sd, filme pe dvd si hd, dar cel mai mult pentru cablu. In acest moment cred ca plasma Panasonic 42pv80p este un best buy, am gasit in jurul pretului 2100-2200 la magazine online. Credeti ca as putea gasi ceva mai bun in acest buget?

dracoandrei is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 12:15   #8734 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dracoandrei View Post
sd, filme pe dvd si hd, dar cel mai mult pentru cablu. In acest moment cred ca plasma Panasonic 42pv80p este un best buy, am gasit in jurul pretului 2100-2200 la magazine online. Credeti ca as putea gasi ceva mai bun in acest buget?
glumesti? am dat 3900 pe ea in aprilie, cand s-a lansat. go for it!

k-man is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 12:26   #8735 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

bucurie0001 sistemul audio il conectezi ca si pana acum la PC daca si TV il conectezi la PC si daca folosesti sistemul tau audio chiar nu prea conteaza ce dotari are TV la acest capitol.

Old 19-11-2008, 12:30   #8736 (permalink)
Registered User

dracoandrei's Avatar

am gasit pe Magazin PC - Laptop-uri, calculatoare, periferice (ieri s-au dat ultimele 2, dar aduc pana saptamana viitoare, am vb cu ei la telefon) , aici: Televizor cu plasma Panasonic Viera TH-42PV80P, 106cm si aici:lll Televizor cu plasma Panasonic Viera TH-42PV80P -- Gotit : Sisteme, multimedia, retelistica, electroalimentare, comunicatii, foto, video, componente pc, software.

Old 19-11-2008, 13:48   #8737 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

E ciudat ca numai firmulite din astea dubioase il vand la preturi asa mici. O sa ma interesez la Pansonic daca chiar au ceva oferta acum cu Euro la 3,84 si 42PV200 la 2100 lei, e posibil.

Old 19-11-2008, 14:22   #8738 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
bucurie0001 sistemul audio il conectezi ca si pana acum la PC daca si TV il conectezi la PC si daca folosesti sistemul tau audio chiar nu prea conteaza ce dotari are TV la acest capitol.
Sunt de acord cu ceea ce zici tu dar vreau si cand nu e conectat la pc sa am sunet surround.La pc o sa il conectez cand ma uit la un film , in rest o sa fie doar cablu tv.Poti sa imi spui pls ce ar trebui sa aibe lcd-ul pentru a functiona asa?Mercy mult pentru ajutor

bucurie0001 is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 14:43   #8739 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by dracoandrei View Post
Salutare tuturor, urmaresc de mult forumul si m-am hotarat sa cumpar o plasma acum de sarbatori. Aceasta va fi folosita pentru sd, filme pe dvd si hd, dar cel mai mult pentru cablu. In acest moment cred ca plasma Panasonic 42pv80p este un best buy, am gasit in jurul pretului 2100-2200 la magazine online. Credeti ca as putea gasi ceva mai bun in acest buget?
Are cineva idee de ce TH-42PV70 este mai scump ca TH-42PV80??

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 14:51   #8740 (permalink)
Registered User

dracoandrei's Avatar

Am inteles ca nu se mai produce 42pv80p, s-a inlocuit cu modelul 42pv80pa si probabil din aceasta cauza s-au ieftinit. Am vb cu cineva de la itcstore si pe saptamana viitoare o sa am un 42pv80p si cu un dvd player "bonus" la 2400 ron.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules