![]() |
| | #8821 (permalink) | ||
|
Daca bugetul iti permite clar Panasonic, 42PZ8 era la MG la vreo 3300 lei parca. Pe de alta parte pt. conectare PC un LCD e totusi mai indicat si LG 37G3000 e 2000 lei http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...7LG3000?ref=nl Last edited by Drankon; 26-11-2008 at 09:37.. | |||
|
| | #8822 (permalink) | ||
|
Câteva clarificări referitoare la TX-37Lxxxxxx: In romania oficial sunt comercializate oficial modelele LX85 (100Hz HD-Ready) si LZD85 (100Hz Full HD) Asadar modelul 37LXD85 nu este importat oficial in .ro Acesta este echivalentul modelulului 37LX85 de la noi, singura diferenta fiind existenta tunerului digital, nu analogic | |||
|
| | #8823 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Nu inteleg politica asta cu tuner analogic pentru est la Panasonic. Cam toti ceilalti producatori pun tunere capabile si de digital si de analogic. Si chiar daca LXD e adus pe canale oculte, diferenta de 1400 de lei este indecenta.
| ||
|
| | #8826 (permalink) | ||
Pai au mai fost postate linkurile. Panasonic TX-37LX85 Lista de preturi - cel mai mic pret Panasonic TX-37LXD85 Lista de preturi - cel mai mic pret Prin Bucuresti si alte orase sint cateva posturi digitale free-to-air. Mi se pare ca in cativa ani e o directiva ce obliga trecerea exclusiv la digital. Un TV e un bun de consum de lunga durata, nu-l schimbi odata la 3,4 ani. Teoretic. In timp se poate trece la diversificarea pietei astfel incat vor putea sa apara cartele ce nu mai necesita existenta un stb daca TV-ul are slot asa cum exista deja prin Europa. Ma rog, mai avem destul de asteptat, poate ca acum un tuner digital nu pare a fi necesar, dar totusi e bine sa te gandesti si la viitor. Pe urma mai e si o chestie psihologica. Te gandesti ca TV-uri ce vin cu eticheta de produse pentru est sint alta marfa decat ceea ce cumpara un vestic. | ||
|
| | #8828 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля |
Nu cred ca-si ia careva un televizor HD ca sa urmareasca cele cateva canale free-to-air. Din pacate la noi, CATV-ul digital merge doar cu receiver-ul provider-ului, asa ca in continuare nu vad utilitatea acelui tuner built-in...
| ||
|
| | #8830 (permalink) | ||
In general dupa 5,6 ani, TV-urile daca inca mai functioneaza ok, ajung pe la rude pe la tara pe unde nu e cablu sau pe la casa de vacanta de la munte unde ajungi maxim o luna pe an si nu stiu daca merita sa platesti cablu, asa ca din punctul meu de vedere lipsa unui tuner digital va fi un minus peste cativa ani cand fara un clablu sau vreun digi, boom, dolce pe langa casa nu o sa mai faci nimic cu el. Bineinteles ca pentru 99% poate nu reprezinta nimic. Pe mine ma mira doar prin faptul ca un tuner polivalent pus din fabrica e o nimica toata, dar o firma respectabila ca Panasonic se incapataneaza sa faca produse pentru est si produse pentru vest in continuare. | ||
|
| | #8831 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | Quote:
?Merci! | ||
|
| | #8835 (permalink) | ||
| Quote:
la ei pe site scrie ca este modelul 42pv8p, dar cand mi-a ajuns acasa era modelul 42pv8pa. | |||
|
| | #8836 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Are cineva idee daca se vor ieftini televizoarele seminificativ (10%) in decembrie? Ca o data cu criza asta ma gandesc ca ar trebui si ei sa stimuleze vanzarile. Si asa au crescut in ultima perioada preturile cu cateva procente o data cu devalorizarea "regelui animalelor" leul nostru cel de toate zilele.
__________________ Violenta este ultimul refugiu al celor incompetenti! | ||
|
| | #8840 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Ce parere aveti de Plasma asta ? Sunt incepator in domeniu si nu prea ma pricep daca e bine sa iau Plasma sau Lcd , e buna pentru cablu Tv in general si pentru Pc din cand in cand ? http://www.emag.ro/televizoare_plasm...35-42--p42PC35 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |