![]() |
| | #8841 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8844 (permalink) | ||
| Quote:
De studiat evolutia cursului valutar ... daca se duce dracul leul (sanse mari) atunci sunt posibile chiar scumpiri (in lei). Iar in primavara apare noua generatie PV/PY9 ... Da, TH-42PV80P este HD-Ready. | |||
|
| | #8849 (permalink) | ||
| Quote:
Concluzionand, daca vrei plasma de calitate, nu ai prea mult de cautat <asa cum se intampla cand vrei sa alegi un LCD TV>. Alegerea este simplu de facut: ori Panasonic ori Pioneer. Altii nu exista.
__________________ | |||
|
| | #8850 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
E bun de ceva lcd-ul asta? Telefunken 37TLF7012 [ inside-digital.de ] | ||
|
| | #8852 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Salut ajutati-ma si pe mine ..imi voi lua un lcd si sunt in dilema intre 2 modele nu stiu care sa il aleg mentionez ca am cablu rds/rcs si il voi folosi doar pt tv si o consola ps 2 care imi sugerati ca ar fi mai bine sa il aleg? Multumesc anticipat. Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania sau Televizor cu LCD SAMSUNG 26A450 - Altex - cel mai mic pret din Romania | ||
|
| | #8853 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Cele doua televizoare alese de tine au dimensiuni diferite. Banuiesc ca vrei de 32"...
__________________ MB Abit IP35 Pro // CPU Intel Core 2 Duo E8400@3900MHz - 1.29V - 24h/7 // Scythe Zipang // Mushkin 2 x 2GB DDR2@880 MHz 5-5-5-15 @ 1.85V // HDD WD 250 AAKS + WD 500AAKS + WD 640AAKS // Gainward HD4870 512MB // Creative X-FI Extreme-Music 7.1 // Fortron Blue Storm II 500 // DVD-RW LG H30NRBBB black SATA // Case Sharkoon Rebel9 | ||
|
| | #8854 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Da stiu acest lucru...dar si cand am fost la altex mi-a mai zis cineva de acolo ca la cel de 81 de cm s-ar vedea la cablu tv cam neclar si ca ar fi mai bun cel de 66 cm..iar in alta parte mi s-a spus invers..si din ce am observat eu cel de 66 are tehnolgie DNle iar celalalt nu are..eu unul sunt mai pe dinafara nu stiu ce inseamna acest "DNle" poate imi puteti explica voi va rog...si in alta ordine de idei aceste 2 modele voi ati avut sau aveti? vi se vede bine?..Imi doresc din tot sufletul sa nu imi iau teapa cu ceea ce voi lua.
| ||
|
| | #8855 (permalink) | ||
|
Alege asta Televizor cu LCD SAMSUNG LE32A450C2 - Altex - cel mai mic pret din Romania duci un CRT vechi si ai 15% reducere la Altex. Daca stiai de oferta ramai totusi la cel de 32", 26" e mic ca si TV (eu folosesc 26" la monitor).
| |||
|
| | #8860 (permalink) | ||
|
@wasssu minim 4m 42" e putin bine ar fi 50-52". Cea mai buna afacere la 2700 lei buget ramane Panasonic 42PV80. @SeNzi discutia aici e despre TV-uri pentru monitoare posteaza la hardware. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |