![]() |
| | #8901 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Novi multumesc frumos. Te mai deranjez un pic. La acest model : Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania merge picture in picture la tv sau e ca celalalt..iar cu setarile de imagine si asta le pierde cand il inchid sau le pastreaza? Astept raspuns mersi. | ||
|
| | #8903 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Quote:
Iar peste 6-7 ani cine stie ce tehnologii si modele noi vor fi pe piata. Cu alte cuvinte full HD e bun DOAR pentru bluray si conectare PC daca vrei sa joci pe ecran mare. Altfel nu-si are rostul, mai bine pui diferenta deoparte si cu cateva milioane in plus iei un TVIX, Popcorn sau un PS3 ca sa ai si ceva content HD - sau un decodor DVB-T si o antena. Cunosc genul asta de frustrari. Eu am avut un HD Ready de prin 2004 si mai mult de 2 ani am avut doar surse SD. Ia-ti ce-ti trebuie si nu fa "investitii" inutile. Last edited by Adi[CG]; 30-11-2008 at 10:00.. | ||
|
| | #8904 (permalink) | ||
Novi..pai tu spui ca asa sunt ele toate facute si isi pierd setarile de imagine dupa ce le inchid sau ca unele pot fi defecte si din cauza asta sa si le piarda iar altele sa nu si le piarda ca daca spui ca asa sunt ele toate facute..probabil o sa ma oreientez in alta parte | ||
|
| | #8906 (permalink) | ||
| Quote:
PiP = Picture In Picture, se stie ce face; PAT = Picture And Teletext sau multiwindow, o fereastra imagine si cealalta fereastra alaturata teletextul; PAP = Picture At Picture, se imparte ecranul in 2 avand deci 2 imagini/posturi TV deodata, fiecare cu sunetul lui; jumatatea dreapta cu sunet pe boxa dreapta si jumatatea stanga cu sunet pe boxa stanga.
__________________ | |||
|
| | #8907 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Quote:
Iar gluma cu cate un canal pe jumatate de ecran e desigur foarte buna, vreme de cateva secunde cel putin. Foloseste cineva cu succes vreuna din aceste functii ? | ||
|
| | #8908 (permalink) | ||
| Quote:
Mici retusuri: PAP = Picture And Picture este acelasi lucru cu PBP = Picture by Picture.
__________________ | |||
|
| | #8909 (permalink) | ||
Multumesc frumos. O ultima intrebare. Daca voi ati avea de ales intre aceste 2 modele: Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania si Televizor cu LCD SAMSUNG 32A430 - Altex - cel mai mic pret din Romania Pe care l-ati alege? Astept raspuns si multumesc de ajutor. | ||
|
| | #8910 (permalink) | ||
| Quote:
Pana sa-mi iau plasma am cautat de mi-a venit rau dupa un LCD bun <n-am gasit niciunul si de aceea am optat pentru plasma> si stateam pe ganduri ce sa aleg intre un Toshiba Regza, Panasonic Viera, Sharp Aquos si Philips Cineos. Nu mai stiu exact modelele, insa sfatul meu este sa cauti ceva convenabil printre cele 4 branduri. Mai nou si Pioneer-ul produce TV LCD. Parerea mea ...
__________________ | |||
|
| | #8913 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
Last edited by novi; 30-11-2008 at 13:10.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8915 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #8916 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
..patetic.Sony Bravia KDL-52W4500 52in LCDTV Review - TV Reviews - TrustedReviews KDL-52W4500 - Note 8/10 la imagine (deci se pare ca nu toata seria "suge", doar un model). LG 47LG7000 47in LCD TV Review - TV Reviews - TrustedReviews LGLG7000 - Nota 9/10 la imagine. Sony Bravia KDL-46Z4500 46in LCD TV Review - TV Reviews - TrustedReviews Sony KDL 46Z4500 - Nota 9/10 la imagine. http://www.trustedreviews.com/tvs/re...46in-LCD-TV/p1 Samsung LE46 - Nota 9/10 la imagine. Si de cand W4500 e seria de top Sony? De XBR ai auzit in viata ta? Aia e seria de top Sony. Last edited by Soulstorm; 30-11-2008 at 15:36.. | ||
|
| | #8917 (permalink) | ||
Am fost la Altex si am intrebat de modeulul Samsung 32a430: Televizor cu LCD SAMSUNG 32A430 - Altex - cel mai mic pret din Romania daca are picture in picture si mi-au spus ca nu are. In schimb modelul 32a330:Televizor cu LCD SAMSUNG 32A430 - Altex - cel mai mic pret din Romania mi-au spus ca are. Mi se pare ciudat acest lucru 32a430 e seria 4 mai scump cu 1 mil si nu are pip iar celalat e seria 3 si are pip..cum naibii? nu e cam ciudat? Eu ma gandeam ca au amandoua | ||
|
| | #8918 (permalink) | ||
|
@florica 9/10 e bine ? Sony Bravia KDL-40W4000 Full HD 40in LCD TV Review - TV Reviews - TrustedReviews Si asta la W4000 nu W45000 ! Si acelasi 9/10 si pentru un Samsung 40A656 mai ieftin si mai slabut teoretic decat Sony W4500. Si acelasi 9/10 si la Panasonic 42PZ85 ! Naspa deci dupa trustedreviews.com plasma Panasonic G11 fullHD nu e cu nimic mai buna decat LCD-ul Samsung seria 6 la capitolul imagine. Eu am si plasma si LCD asa ca pareri din acestea cu plasma rulz e de 10 si LCD de 5 mi-se par exagerari ale unora super incatati de plasma achizitonata. Last edited by Drankon; 30-11-2008 at 16:05.. | |||
|
| | #8919 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Uite ce sa scris in reviews:" After the ‘warning shot' of the 52W4500, the smaller 46W4500 seems to suffer even more distractingly with the picture-ruining light pooling problem that troubled us on the large model." Nu imi spune ca 46" este un accident sau ca exista MARE diferenta de calitate a imagini, defapt modelul 46" reprezinta adevarata valoare, fiind si ultimul reviews in care si-au dat seama de cat de proasta imaginea si au corectat evaluarea. Eu iti recomand sa citesti si printre randuri sa vezi ce semnifica "truly extraordinary picture quality" la plasma si ce "Does it produce better pictures than most other LCD TVs period? Yes." la LCD. Despre XBR nu ar fi trebuit sa auda sau sa intereseze pe nimeni nimeni...deoarece este seria ce se vinde in state, este echivalenta cu seria X europeana.Apropo care XBR? ca sunt mai multe fiecare indicand generatia. Nu cred ca ai vazut un LCD bun asezat side by side langa o plasma buna setate corect, in conditii domestice controlate, ruland cu orice material video de orice natura...daca aveai experienta asta ai fi avut o revelatie. Comparatiile le-am exemplificat indiferent de categorie sau pret pentru a evidentia ca plasma are fara nici cea mai mica indoiala imaginea mai buna. Daca vrei comparatii in categorii de pret comune poti considera plasmele Panasonic care spulbera la mare distanta orice LCD ce costa similar la orice diagonala. Doar ca exemplu la HI-FI Arena se puteau admira o plasma si un LCD produse de Pioneer asezate involuntar side by side ( asta era LCD: Pioneer KURO KRL-37V 37in LCD TV Review - TV Reviews - TrustedReviews ) .Rezultatul ? incredibil, comparatia parea sa sfideze bunul simt, LCD care are nota 9 era o gluma foarte proasta.Mai are rost sa iti spun ca LCD ala de 37" costa 7500 ron? | ||
|
| | #8920 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Nuu, nu am vazut LCD-urile si plasme puse side-by-side, deloc (si aici ma citez dintr-un post anterior) : "De aia am in casa un Sony Bravia KLD 52" si un Panasonic TH-42PV80 iar diferentele intre ele la sharpness nu exista, plasma are culori putin mai bune, atat." Daca LCD-ul avea o imagine de kko, atunci de ce a primit nota 9? Asa de curiozitate, sau presupunem ca la testarea plasmei omul era sanatos si cand a facut review la LCD a fost lovit de schizofrenie, alzhaimer si a uitat cum arata imaginea pe plasma, si de aia i-a acordat nota 9 nu? Si cum pana mea sa compari 2 chestii din categorii diferite de pret, compari Mercedes C Class cu Ferrari? Normal ca un Ferrari castiga. Compara Ferrari cu Lamborghini. Pe scurt compari o plasma Signature (Kuro) cu un LCD LED. Ai o poza cu cele 2, plasma si LCD, de la HiFi Arena? Nu de alta, dar : http://www.avreview.co.uk/news/image..._plasma_bg.jpg Mari diferente, ce sa zic. Si totusi daca plasma e asa superioara, la orice categorie de pret, de ce raportul de vanzari plasma/lcd e asa mare in favoarea LCD-ului. Si nu imi spune ca oamenii is neinformati, ca oricine se duce intr-un magazin vede zeci de plasme si LCD-uri unele langa altele, deci poate sa faca o comparatie fara prea multe cunostinte tehnice. Dar de fapt, ce sens are sa imi mai bat capul, vorba lui Drakon : "pareri din acestea cu plasma rulz e de 10 si LCD de 5 mi se par exagerari ale unora (completarea mea : care de obicei au jumatate de buletin) super incatati de plasma achizitonata." | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |