![]() |
| | #8941 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Stai prea aproape de TV incat sesizezi orice moschito. N-ai setat ca activ filtrul 3D-Comb. In definitv semnalul pe cablu il iei asa cum este si fara prea multe pretentii si comentarii. Nu pentru asta sunt facute TV-urile format WIDE <LCD si/sau plasmele>. Pe semnal bun si curat performa superb, ai incercat? Quote:
Indiferent ce TV format WIDE vei cumpara, imaginea de cablu tot latita o vei avea pe format 16:9.
__________________ | ||||
|
| | #8942 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
(Kickazz) Si cablul DVI-HDMI transporta sunetul, daca are ce transporta. Problema nu e cablul...PV trebuie sa transmita sunetul, dupa care adaptorul (sa fie cel dedicat), dupa care cablul il transporta ca asa e facut. Duci sunetul separat in boxele de la PC si in TV, si ai sunet si in boxe si in TV.
| ||
|
| | #8944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Am fost ieri la altex si mi-am luat un Samsung 32A430 http://www.altex.ro/catalog/index.js...01&itemId=1495 si sunt foarte multumit cum se vede si se aude. Acum am si eu o rugaminte.Eu nu ma prea pricep si sa nu sariti cu gura pe mine. Ce cablu trebuie sa cumpar sau ce trebuie sa fac pt a prinde tvr hd si pro tv hd ..sau dc mai sunt si alte posturi din romania care transmit hd. Si o a doua intrebare ce reprezinta functia "Anynet+ (HDMI-CEC)" ..si ce tb sa fac sa o pun in folosinta. Multumesc si astept raspuns.
Last edited by comentatorul; 01-12-2008 at 13:07.. Reason: r | ||
|
| | #8945 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
As dori sa cer un sfat: Am gasit Panasonic TH-42PV8 (laudat peste tot) la pretul de 2500 RON. Eram hotarat sa-l iau, pana cand am vazut o oferta la carrefour, televizorul LG 42PG200R la 2000 RON. Intrebarea mea este daca intr-adevar merita cei 500 RONI in plus Panasonicul (sunt destul de limitat cu bugetul si mi-ar fi prins bine sa salvez 500 roni) | ||
|
| | #8946 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
Poti returna produsul in 10 zile (sau 30 de zile) indiferent daca esti pF sau PJ si de unde ai domiciliul. Aici este legea Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta | ||
|
| | #8947 (permalink) | ||
| Quote:
initial se auzea doar sunetul in boxe. acum am instalat driverele HD-audio de la placa video si acum sunetul se aude NUMAI in tv. nu se poate sa se auda si in tv si in boxe ? deoarece atunci cand tv-ul e pe cablu , nu am sunet deloc la pc ![]() edit: cum sa duc sunetul si in tv daca deja am conectate boxele la placa de sunet?
__________________ Ofer invitatii pe www.lockerz.com. Castigi premii doar accesand site-ul si aducand invitati. Ai 4p/zi, un PSP e 200p, un WII e 250P etc. Da-mi adresa ta de email pe PM pt a-ti trimite invitatia, altfel nu te poti inscrie. Grabeste-te sa aduni si tu invitatii tai! Last edited by Kickazz; 01-12-2008 at 14:24.. | |||
|
| | #8949 (permalink) | ||
Nu stau aproape, stau la 3 m. Filtrul 3D-Comb era setat pe activ. Puncte forte ale TV-ului: nu se vad pixelii, nu se vad pureci, semnalul e ok, culorile sunt frumoase. Puncte slabe: lateste imaginea si la miscare raman niste pixeli impregnati cu imaginea anterioara. Pt cei care au vazut si LCD-uri: asa e si la LCD? As vrea sa imi iau Bravia in loc, dar daca e tot asa.... | ||
|
| | #8950 (permalink) | ||
| Asta se intampla cand vizionezi o sursa 4:3 pe un TV wide (16:9) Orice TV wide 16:9 (indiferent de brand/model) va lăţi imaginea daca sursa este 4:3. Quote:
Last edited by mobutu; 01-12-2008 at 14:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8951 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
[QUOTE=mobutu;39006540]Asta se intampla cand vizionezi o sursa 4:3 pe un TV wide (16:9) Orice TV wide 16:9 (indiferent de brand/model) va lăţi imaginea daca sursa este 4:3. QUOTE] Ok, hai sa pun altfel intrebarea: exista alte TV-uri, plasme sau LCD-uri care au alt format, nu 16:9? Ceva mai patrat adica? | ||
|
| | #8953 (permalink) | ||
HD inseamna (printre altele) si ca nu transmite 4:3? Boom TV sau altele, transmit altfel decat 4:3? Multumesc pt raspunsuri. | ||
|
| | #8956 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Am fost ieri la altex si mi-am luat un Samsung 32A430 Televizor cu LCD SAMSUNG 32A430 - Altex - cel mai mic pret din Romania si sunt foarte multumit cum se vede si se aude. Acum am si eu o rugaminte.Eu nu ma prea pricep si sa nu sariti cu gura pe mine. Ce cablu trebuie sa cumpar sau ce trebuie sa fac pt a prinde tvr hd si pro tv hd ..sau dc mai sunt si alte posturi din romania care transmit hd. Si o a doua intrebare ce reprezinta functia "Anynet+ (HDMI-CEC)" ..si ce tb sa fac sa o pun in folosinta. Multumesc si astept raspuns.
| ||
|
| | #8957 (permalink) | ||
|
Salutare. Zilele astea batranul tv crt a decedat. Am decis ca ar fi momentul achizitiei unui lcd. Din pacate bugetul nu este foarte mare, undeva pe la 1500 RON. Deocamdata am pus ochii pe LCD LG 32LG3000 despre care am citit numai lucruri de lauda. La Flanco se gaseste la 1499 RON. Are cineva acest model? Este o achizitie buna sau nu? Imi puteti recomanda altceva in banii acestia? Multumesc.
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #8959 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
So, intrebarea e cat de mult ne incredem in site-urile de specialitate ? Acelasi trustedreviews il coteaza cu nota 8 la imagine modelul de 52...nu zic ca e bine sau rau, dar intre diagonalele de 46" si 52" e diferenta de 3 pct la calitatea imaginii...cam mult ...sunt totusi pe aceeasi serie Sony Bravia KDL-52W4500 52in LCDTV Review - TV Reviews - TrustedReviews Mai mult, modelul anterior si teoretic mai slab W4000, fara motion flow-ul mult laudat al W4500 iese f tare in fata in opinia lor [9/10 la imagine, 9/10 Overall ], desi dupa reviewurile postate nu stiu cat de multa relevanta are: Sony Bravia KDL-40W4000 Full HD 40in LCD TV Review - TV Reviews - TrustedReviews Pe de alta parte pe hdtvtest.co.uk, situatia se inverseaza : modelul W4500 este considerat peste w4000 si destul de aproape de varful topului ca apreciere generala. Sony KDL40W4500 / KDL40W4500U Review Topul lor este urmatorul si ai crede ca W4500 e aproape de Pio : Best HDTVs 1.Pioneer PDP-LX5090 2.Panasonic TH42PZ85B 3.Sony KDL40W4500 4.Samsung LE40A656 5.Sony KDL40W4000 6.Toshiba 40ZF355D Deci , aprecierea este una relativa si destul de subiectiva ...inca odata inafara de ochii nostri, in ce site-uri spuneti ca merita sa avem incredere pana una-alta ? Nu e vorba despre un produs anume sau tehnologie , ci de modalitatea de evaluare a lor si calitatea review-urilor, ca pana la urma nu toate tv-urile le putem studia amanuntit pe viu Thx | ||
|
| | #8960 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Setarea "Partial" nu deformeaza imaginea, nu o lateste, ba dimpotriva, o restrange catre centru si are efect de lupa catre margini. Uita-te mai atenta si ai sa observi! Este o setare de compromis intre 16:9 si 4:3. Cat priveste calitatea semnalului SD, afisarea lui se vede cel mai bine pe o plasma SD. Insa materialul HD se vede flawless pe plasma pe care o ai acuma. Acuma tu decizi la ce folosesti plasma: semnal preponderent SD, HD content sau si una si alta, caz in care trebuie sa te impaci cu compromisul 4:3 latit pe 16:9 .
__________________ | ||||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |