![]() |
| | #9001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- SAMSUNG LE32A430 sau LG32LG3000 ? samsung-ul are contrastul dinamic 8500:1,lg-ul 15000:1 momentan ambele sunt la oferta (plus respectiv flanco) la 1499 ron desi samsung-ul este mai scump in general. -------------------- Editare ulterioară -------------------- ce ma sfatuiti ? Last edited by beauvois; 03-12-2008 at 17:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9002 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 | Quote:
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #9003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Salutare! Scriu acest mesaj dupa aproape 2 ani in care am citit acest forum si in sfarsit am facut pasul cel mare (achizitionarea unul TV). Alegerea mea s-a oprit asupra un LCD Samsung A656 la 3999 RON. Am lansat comanda si vineri ajunge! As dori sa stiu de la alti propietari ai acestui model de LCD ce parere au despre el dupa o anumita perioada de intrebuintare!?! Tot vineri soseste si plasma PV8 comandata parintilor mei si am sa postez aici micile mele observatii cu privire la aceste 2 modele! | ||
|
| | #9005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
@Sicolina Eu sunt posesor de 32A656, sunt foarte multumit de el, nu te astepta la minuni pe partea de tv - se va vedea acceptabil, si nu din vina TV-ului ci a operatorilor asa zisi digi. Insa pentru filme, jocuri e superb. M-a dezamagit faptul ca nu are tuner mpeg4 ( nu se poate vedea proTV-HD si TVR-HD) si faptul ca nu poate memora mai multe setari definite de utilizator. pe avforums.com e o comunitate destul de mare, gasesti acolo diferite setari si tweak-uri de tot felul ( inclusiv modificari din service menu la care eu nu m-am bagat ). cand vine sa faci upgrade de firmware la 1020.1, ar trebui sa aduca multe imbunatatiri fata de 1015. Sper ca nu ai modelul 37A656 - are alt panel decat cele de 32,42,46... am inteles ca e mai slab, nu cred totusi ca diferentele sunt mari. Per total eu zic ca e o alegere buna, pacat ca la noi sunt preturile asa de mari, comparativ cu alte state UE. Sa imi spui si mie deferente fata de plasma, sunt si eu curios avand in vedere ca am avut de ales intre aceleasi modele. | ||
|
| | #9007 (permalink) | ||
|
Banuiesc ca e vorba de 40A656 pretul e ok 4000 lei. E un pic cam tarziu sa mai ceri pareri dupa ce l-ai cumparat. Eu am modelul de 46" si sunt ft.multumit de el, ce anume te-ar interesa ? Plasma am 42PV70 deci am cu ce compara. LCD e conectat la PC si nu prea ma uit la TV pe el, plasma pentru cablu SD e ft. buna si ea. | |||
|
| | #9008 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Quote:
Sorry daca nu asta vroiai sa auzi ... | ||
|
| | #9009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
Pot sa o reproduc prin filmuletul postat pe forum. Ce inseamna artefact digital? Inca ceva: la TV-urile voastre, daca te uiti de aproape si dintr-o parte, se vede scrisul dublat? Adica cam de la 10 cm si stai cam la 20 de cm in stanga TV-ului. Am observat din intamplare asta. | ||
|
| | #9010 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Artefact digital inseamna alterare a imaginii indusa de o prelucrare incorecta a fluxului de date care transporta continutul video. Dar nu e cazul tau. Daca te uiti de foarte aproape o sa vezi multe chestii dublate din cauza refractiei (cred ca asta e fenomenul optic) in stratul subtire de sticla care protejeaza ecranul - e normal, nu te mai uita de la 10 cm | ||
|
| | #9011 (permalink) | ||
|
Crss2099 incearca sa dezactivezi noise reduction si alte minunatii.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #9013 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Nu cumva e artefactul ala de "buyer's remorse"? ![]() Daca chiar nu-ti place si crezi ca ai dat banii de pomana, ia-ti lcd dar nu cred ca o sa se vada cablul ala mai bine.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #9014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
Nu poti sa imi spui daca e normal sa se vada asa? Imi plac culorile si claritatea.... daca e normal sa se vada cu urme.... uneori, asta e, il pastrez, daca nu - as incerca un Bravia (usor nu ar fi sa ma lupt cu firma care mi l-a adus). Last edited by crss2099; 04-12-2008 at 11:24.. | ||
|
| | #9015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
@crss2099 pune simultan (cu un distribuitor), langa plasma un tv vechi de sticla cu acelasi program de cablu , si vezi, daca apar pe amandoua sau nu ramanerile alea in urma de imagine, sa nu fie cumva de la transmisie.
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9017 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Cat de problematice (burn-in) sunt dungile negre de sus si de jos cand vizionez un film in format 1:2,35 pe o plasma Panasonic 42PY85? Aceiasi problema si pentru formatul 4:3 doar ca sunt in lateral si de culoare gri. Multumesc.
__________________ Violenta este ultimul refugiu al celor incompetenti! | ||
|
| | #9020 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | eu unul nu o simt deloc. bine, de regula, dupa ce vad un film asa eu inchid tv-ul ca nu ma mai uit la altceva. dar chiar si daca pun unul care e 16:9 tot nu se vad deloc. problemele mai pot aparea la chestiile colorate, nu la negru.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |