![]() |
| | #9022 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
ar mai fi problema la pixelii cu bara neagra(sunt stinsi de fapt) care nu imbatranesc la fel cu cei unde este imagine... deci dupa 4000-5000 de ore de functionare s-ar putea sa se vada o mica diferenta intre mijlocul ecranului si partea de jos si sus(la culori)... caz patit de cineva pe avforums(nu mai stiu exact modelul de plasma dar eu cred ca la orice model e valabila treaba)
| ||
|
| | #9023 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9024 (permalink) | ||
|
Tocmai incerc sa imi iau o plasma de 50 inch de la panasonic si ma gandeam sa imi iau si o unitate blue ray pentru calculator, insa nu imi dau seama prin ce cablu as putea sa scot semnalul blue ray de la calculator catre plasma, banuiesc ca imi trebuie o iesire HDMI de la calculator nu? Multumesc frumos pentru lamuriri si imi cer scuze daca intrebarea e foarte puerila, dar nu ma pricep mai deloc... | |||
|
| | #9028 (permalink) | ||
|
Faptul ca este scump playerul blue ray RW pentru calculator e adevarat, dar nu am ce face, daca vreau sa sa imi schimb tv-ul si m-am decis sa iau o plasma full HD, nu prea am de ales, trebuie sa ii dau si imagine full HD ca sa nu zic ca am dat banii degeaba pe ea. Iar varianta in care sa ii dau de la un calculator cu o unitate Blue Ray mi s-a parut mai ok decat sa iau un player Blue Ray stand alone, problema este insa ca nu imi dau seama cum scot semnalul full HD din calculator, probabil va trebui sa schimb si placa video?
| |||
|
| | #9029 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
| ||
|
| | #9032 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #9034 (permalink) | ||
| Quote:
Am rulat materialul de vreo 12-15 ori si nu am vazut nimic deosebit, in afara de flickeringul scos in evidenta de camera video, lucru normal de altfel.
__________________ | |||
|
| | #9035 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- da, si gasesti si filme 1080p destule doar ca ocupa mult hdd(de la 8,5gb in sus) Last edited by seru; 05-12-2008 at 00:23.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9036 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 | Quote:
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #9038 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |