Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 04-12-2008, 15:01   #9021 (permalink)
Registered User

Py80 si Py85 nu erau cu noul panel G11 care oricum nu prea mai are treaba cu burn-in ul?

rodie is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 17:18   #9022 (permalink)
Registered User

ar mai fi problema la pixelii cu bara neagra(sunt stinsi de fapt) care nu imbatranesc la fel cu cei unde este imagine... deci dupa 4000-5000 de ore de functionare s-ar putea sa se vada o mica diferenta intre mijlocul ecranului si partea de jos si sus(la culori)... caz patit de cineva pe avforums(nu mai stiu exact modelul de plasma dar eu cred ca la orice model e valabila treaba)

seru is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 19:10   #9023 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by seru View Post
ar mai fi problema la pixelii cu bara neagra(sunt stinsi de fapt) care nu imbatranesc la fel cu cei unde este imagine... deci dupa 4000-5000 de ore de functionare s-ar putea sa se vada o mica diferenta intre mijlocul ecranului si partea de jos si sus(la culori)... caz patit de cineva pe avforums(nu mai stiu exact modelul de plasma dar eu cred ca la orice model e valabila treaba)
daca ai film panoramic, faci panscan (zoom1) si tai lateralele de pe imagine (oricum nu e principala informatie acolo), si astfeel folosesti tot ecranul

plop is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 20:07   #9024 (permalink)
Registered User

sorel2003's Avatar

Tocmai incerc sa imi iau o plasma de 50 inch de la panasonic si ma gandeam sa imi iau si o unitate blue ray pentru calculator, insa nu imi dau seama prin ce cablu as putea sa scot semnalul blue ray de la calculator catre plasma, banuiesc ca imi trebuie o iesire HDMI de la calculator nu?

Multumesc frumos pentru lamuriri si imi cer scuze daca intrebarea e foarte puerila, dar nu ma pricep mai deloc...

sorel2003 is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 20:13   #9025 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Mai bine iei plasma si PS3 cu filme pe blu ray!

novi is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 20:21   #9026 (permalink)
Registered User

sorel2003's Avatar

M-am gandit si la varianta asta, dar nu ma joc absolut deloc, pe de alta parte ma gandesc ca sa am un blue ray rw la calculator nu ar strica, oricum va inlocui dvd-ul din calculator in curand, asa ca de ce nu l-as inlocui acum?

Old 04-12-2008, 20:26   #9027 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

pentru ca acum costa ft. mult ... si BD-RW-ul si discurile.

Drankon is online now    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 20:31   #9028 (permalink)
Registered User

sorel2003's Avatar

Faptul ca este scump playerul blue ray RW pentru calculator e adevarat, dar nu am ce face, daca vreau sa sa imi schimb tv-ul si m-am decis sa iau o plasma full HD, nu prea am de ales, trebuie sa ii dau si imagine full HD ca sa nu zic ca am dat banii degeaba pe ea. Iar varianta in care sa ii dau de la un calculator cu o unitate Blue Ray mi s-a parut mai ok decat sa iau un player Blue Ray stand alone, problema este insa ca nu imi dau seama cum scot semnalul full HD din calculator, probabil va trebui sa schimb si placa video?

Old 04-12-2008, 21:10   #9029 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by krillin View Post
@Sicolina

cand vine sa faci upgrade de firmware la 1020.1, ar trebui sa aduca multe imbunatatiri fata de 1015.
Am o intrebare: De unde pot sa fac acest upgrade si cum?

Sper ca nu ai modelul 37A656 - are alt panel decat cele de 32,42,46... am inteles ca e mai slab, nu cred totusi ca diferentele sunt mari.

Am ales modelul de 40 de inchi !

Per total eu zic ca e o alegere buna, pacat ca la noi sunt preturile asa de mari, comparativ cu alte state UE.

Pretul nu il consider asa de mare avand in vedere acest site :
SAMSUNG LE40A656 - 102 cm, fiche technique, prix et avis consommateurs

Sa imi spui si mie deferente fata de plasma, sunt si eu curios avand in vedere ca am avut de ales intre aceleasi modele.
Am sa postez pareri dupa ce am sa le instalez pe amandoua !

Sicolina is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 21:56   #9030 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Eu nu inteleg fascinatia cu playerele blu-ray. Nici macar in State nu te poti apropia de discuri de scumpe ce sunt.

Contentul 720p de pe net ce are

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 23:31   #9031 (permalink)
Registered User

Coza's Avatar

O intrebare: e bai daca tin si folosesc boxele coloana JBL, langa plasma; la 20cm stanga-dreapta ? Deocamdata asa imi permite amenajarea camerei.

Coza is online now    Reply With Quote
Old 04-12-2008, 23:54   #9032 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sorel2003 View Post
Faptul ca este scump playerul blue ray RW pentru calculator e adevarat, dar nu am ce face, daca vreau sa sa imi schimb tv-ul si m-am decis sa iau o plasma full HD, nu prea am de ales, trebuie sa ii dau si imagine full HD ca sa nu zic ca am dat banii degeaba pe ea. Iar varianta in care sa ii dau de la un calculator cu o unitate Blue Ray mi s-a parut mai ok decat sa iau un player Blue Ray stand alone, problema este insa ca nu imi dau seama cum scot semnalul full HD din calculator, probabil va trebui sa schimb si placa video?
cablu dvi-hdmi si poti sa te uiti la mkv-uri 1080p daca nu vrei sa dai o gramada pe unitatea br

Old 05-12-2008, 00:17   #9033 (permalink)
Registered User

sorel2003's Avatar

seru, ms frumos pentru raspuns, deci iesirea DVI suporta 1080p? asta e bine pentru ca am iesire DVI din placa video. In legatura cu contentul, zici ca se gasesc mkv-uri la 1080p?

Old 05-12-2008, 00:21   #9034 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by crss2099 View Post
Am facut un filmulet scurt cu ceea ce am descris in posturile anterioare, TV-ul meu PV4280PA luat de 5 zile, care la imagini cat de cat rapide, pastreaza niste pixeli imprimati cu vechea imagine.
Am impartit acest fimlulet in 3 arhive (altfel nu puteam incarca), trebuie descarcate impreuna.
Va rog uitati-va la femeie cum da din cap si cum pare ca i se misca pometii si toata fata.
Va rog sa imi spuneti daca este normal asa ceva.
Multumesc.
In primul rand tin sa mentionez ca nu am player dedicat pentru .mov, am doar QuickTime Aternative instalat pe Firefox si din aceasta cauza filmuletul il vad windowed in browser.
Am rulat materialul de vreo 12-15 ori si nu am vazut nimic deosebit, in afara de flickeringul scos in evidenta de camera video, lucru normal de altfel.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2008, 00:23   #9035 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
In primul rand tin sa mentionez ca nu am player dedicat pentru .mov
vlc player, e free
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
seru, ms frumos pentru raspuns, deci iesirea DVI suporta 1080p? asta e bine pentru ca am iesire DVI din placa video. In legatura cu contentul, zici ca se gasesc mkv-uri la 1080p?
da, si gasesti si filme 1080p destule doar ca ocupa mult hdd(de la 8,5gb in sus)

Last edited by seru; 05-12-2008 at 00:23.. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-12-2008, 01:00   #9036 (permalink)
Moderator

Quote:
Originally Posted by crss2099 View Post
Deci ma iei la misto dl Moderator?
Nu poti sa imi spui daca e normal sa se vada asa?
Imi plac culorile si claritatea.... daca e normal sa se vada cu urme.... uneori, asta e, il pastrez, daca nu - as incerca un Bravia (usor nu ar fi sa ma lupt cu firma care mi l-a adus).
Fiindca semnalul TV este de foarte proasta calitate, nu-si poate da nimeni cu parerea. Asa cum deja am mai zis, solutia este sa incerci cu o sursa video de calitate si sa vezi daca face la fel. Asa vei sti daca panelul are o problema sau nu.

mike is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2008, 07:02   #9037 (permalink)
Pinguis quod tumidus

In filmuletul lui crss, uitati-va la cucoana cand vorbeste, este un soi de remanenţă pe faţa ei. Partea a doua a filmului.

Old 05-12-2008, 07:06   #9038 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Quote:
Si-atunci de ce nu Popcorn Hour sau TVIX in locul unei unitati br ? Chiar vrei sa-ti aduci ditai PC-ul langa TV ?

Old 05-12-2008, 08:00   #9039 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by Adi[CG] View Post
Eu nu inteleg fascinatia cu playerele blu-ray. Nici macar in State nu te poti apropia de discuri de scumpe ce sunt.

Contentul 720p de pe net ce are
Blu ray RIPUL este ok pentru HD ready!Pentru FULL HD trebuie neaparat un BLU RAY player si evident filme pe blu!

novi is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2008, 09:28   #9040 (permalink)
Registered User

dar mkv-urile 1080p ce au? raie? (pt full HD ma refer, pe hd ready nu se simte nimic)

Mandea is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules