![]() |
| | #9062 (permalink) | ||
| Review Panasonic TH-50PY800. Review Pioneer PDP-LX5090. Mai sapa si dupa alte review-uri ca nu-ti pica mana , mai ia pulsul si de pe alte forumuri de profil, dupa care compara-le si decide in consecinta.Diferenta intre cele 2 plasme este de minim 4000 de lei in favoarea Panasonicului.
__________________ | |||
|
| | #9064 (permalink) | ||
| Quote:
Deci...
__________________ | |||
|
| | #9066 (permalink) | ||
| Quote:
Rolul acestui thread este acela de a-ti forma o vaga parere despre o plasma sau un LCD, de a afla raspunsuri la how_to-urile de rigoare etc. Avand in vedere ca urmeaza sa cumperi ceva de cateva zeci de milioane, poate chiar sute de milioane de lei, ar trebui sa te documentezi temeinic inainte sa lansezi comanda. Dar poate te dau banii afara din casa si-ti permiti sa le schimbi .Sper ca acuma ai priceput ceva ...
__________________ | |||
|
| | #9068 (permalink) | ||
| Quote:
.Daca insa ar fi sa mi se gaureasca mie bugetul as lua ce-i mai bun, insa tinand cont de un raport: calitate/pret.
__________________ | |||
|
| | #9070 (permalink) | ||
| Quote:
.Si apoi nu este vorba despre eschivare. Ci despre faptul ca trebuie sa-ti faci foarte bine temele si abia apoi sa iei o hotarare, zau, acuma pe bune vorbind.
__________________ | |||
|
| | #9072 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
Bine v-am gasit si multumesc pentru informatiile interesante si pe care le-am gasit aici!!! Quote:
Cum cumperi - Bine ati venit pe Blu-IT ! vs Cum cumperi - Bine ati venit pe phantom.ro ! Nu e interesant cum aceeasi firma mama detine ambele magazine online cu diferente fantastice de preturi? daca mai aveam vreun dubiu acum nu mai am! Alba Neagra online!!! Sunt prea sarac sa cumpar ieftin!!! TT | ||
|
| | #9073 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Sunt suspect de multe texte legate de garantii pe aceste site-uri. De la site-uri cu trafic foarte mic (se poate verifica in alexa.com) eu as cumpara numai de la sediu/showroom, numai ramburs si fara avans, cu probarea minutioasa a aparaturii. | ||
|
| | #9074 (permalink) | ||
|
Daca mi-as face magazin online, citeva saptamani as merge cu adaosuri minime, cit sa devina cunoscut. Dupa care as creste preturile usor, in timp. In Ro, adaosurile sunt nesimtit de mari, deci magazinele online ar avea de unde sa scada. Luni cred ca le fac o vizita la sediu Daca e sa cumpar, verific tot, de la functionalitate la sigilii.
| |||
|
| | #9077 (permalink) | ||
| Sfat achizitie LCD Tv
Caut un lcd tv cu diagonala 38cm . Sa se vada rezonabil, nu vreau cine stie ce calitate extrema. Ce m-ati sfatui ? Buget maxim ~ 1000 lei. Am gasit si eu o mana de variante pe net : Toshiba 15VL64G Westwood TFT 1504 Toshiba 15V300 Sper ca am postat bine in categoria aceasta.
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #9079 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Uitati-va la contact: phantom.ro este acelasi lucru cu blu-it.ro. Misto faza, iti faci un site/firma fantoma si o numesti phantom Blu-It sunt cei despre care vorbeam ca se ofera sa te "ajute" cu transportul la garantie al produsului, pe 1mil/drumul. moscraciunonline.ro este acelasi lucru cu 24pc.ro Last edited by rodie; 07-12-2008 at 09:15.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |