Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2008, 12:19   #9081 (permalink)
Registered User

24pc au fost foarte ok si cu mine, cumpar des de la ei si sunt multumit. Spre deosebire de comboul phantom-bluit, au aceleasi numere de telefon pe ambele site-uri, nu pare teapa.

rodie is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2008, 18:17   #9082 (permalink)
Registered User

Fratilor, vreau si eu un sfat. Insa, mai intai, cam ce as vrea: un LCD, Full HD (1920X1080), diagonala sa fie de la 42'' in sus, sa coste pana in 50 de mil., si...cel mai important sa fie foarte bun la redarea programelor SD (caci pana una alta, cam de astea avem). Deci care ar fi cel mai bun LCD Full HD, pentru redarea SD?

al_pacino is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2008, 18:28   #9083 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by al_pacino View Post
Fratilor, vreau si eu un sfat. Insa, mai intai, cam ce as vrea: un LCD, Full HD (1920X1080), diagonala sa fie de la 42'' in sus, sa coste pana in 50 de mil., si...cel mai important sa fie foarte bun la redarea programelor SD (caci pana una alta, cam de astea avem). Deci care ar fi cel mai bun LCD Full HD, pentru redarea SD?

https://www.neomax.ro/Televizoare-LC...g325m60i2.html

plop is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2008, 21:07   #9084 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

LCD ti-as recomanda ce am eu 46A656 dar iti cam sare din buget asa ca iti recomand Samsung LE46A551

De ce nu iei in considerare si o plasma ?
Panasonic TH-46PY80 sau Panasonic TH-46PY8 daca bugetul e chiar asa de fix - 5000 lei

Last edited by Drankon; 07-12-2008 at 21:21..

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2008, 21:41   #9085 (permalink)
Registered User

Quote:
cel mai bun lcd pt. sd e plasma!

k-man is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 10:34   #9086 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Phantom.ro si-au revizuit preturile. La moscraciunonline suna ocupat non-stop, pe toate numerele.

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 14:58   #9087 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Salutare, am si eu o intrebare referitoare la caracteristicile cautate pt un TV LCD.

In primul rand gasesc tot mai des TV-uri aproape identice ca si specificatii tehnice dar ca pret diferite, aproape dublu. Un exemplu scurt ar fi :Televizor LCD LG 42LG5000 - Televizoare LCD
Televizor LCD LG 42LG6100 - Televizoare LCD

Sunt foarte confuz in ceea ce priveste unitatea de masura a contrastului. Am gasit tv lcd Sony la 102 cm Full HD contrast 1800:1 la 34 mil si Lg sau Samsung la 107 cm full HD la 50 000:1 contrast sau 33000:1. Ce naiba, e aberant, pe undeva se ascunde ceva, ca la tampenia aia cu timpul de raspuns la Grey to Grey. Punea timp de raspuns 2 ms si defapt era 12 ca era Grey to Grey.

Vreau sa ma lamuriti care sunt caracteristicele tehnice dupa care trebuie sa ma uit la un TV LCD folosit pentru urmatoarele
- jocuri PS3 - in proportie de 60%
- filme DVD sau Bluray - in proportie de 30%
- TV cablu - in proportie de 10%

Din cunostintele mele minime ma intereseaza asa:
- Full HD 1080p
- contrast mare (aici este relativ, ce inseamna mare, daca ne gandim ca unul are 50000:1 si celalalt 1800:1 inseamna ca 1800:1 e intuneric sau ca 50000:1 este soarele)
- luminozitate buna
- unghi de vedere 170 in sus
- timp de raspuns 5 ms minim
- mufa VGA, scart

Este tv-ul care va fi in sufragerie si o sa il folosesc atunci cand ma intorc de la serviciu + weekend, nu mai uit la tv la el, ma uit la cel din dormitor. Deci JOCURI ps3 + un film cu nevasta-mea sau prietenii. Nu Andreea Esca pe Protv la ora 19.00

Sunt hotarat pe marca SONY (asta e, chestie de gust, preferinta, psihoza din copilarie). Recunosc superioritatea Panasonic la plasme, dar NU vreau plasma.

As dori in masura timpului si rabdarii sa primesc raspunsuri la intrebarile mele, nu sa se incerce sa fiu sucit, sa mi se recomande plasma, sa mi se recomande LG, Toshiba, Futachi sau alte marci.

Multumesc anticipat.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Playstation Network ID - PULIX82

Last edited by Nicky_Santoro; 08-12-2008 at 15:35..

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 15:39   #9088 (permalink)
Registered User

Raspunsul e foarte simplu, iti alegi un Sony de generatie noua, cu un timp de raspuns cit mai mic (pentru jocuri), inainte sa-l cumperi arunci o privire si pe review-uri. Nu are rost sa-ti bati capul cu cifrele referitoare la contrast (cu cit seria e mai noua si din clasa mai superioara, cu atit imaginea e mai buna, eventual nu prea sint diferente in calitatea imaginii ci doar in facilitati si unele functii). Deci poti sa elimini problemele legate de contrast si unghiul de vedere care sint cam la fel la toate modelele.

oldshooterman is online now    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 16:03   #9089 (permalink)
Registered User

daca vrei sony, 40w4000

seru is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 16:55   #9090 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

40W4000 este pe la 4000 lei. Bugetul meu se situa undeva pe la 3500 lei. Este ceva cu W-ul acesta? Deoarece vad mai multe Sony S, V, D ... inseamna ceva anume codarea respectiva?
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Playstation Network ID - PULIX82

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 17:13   #9091 (permalink)
Registered User

eloy's Avatar

Salutare,
as dori sa achizitionez un 46PY80 (cu P sau PA sau cum s-o gasi). Are cineva de pe lista? Se stie de ceva 'bube'?

eloy is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 20:54   #9092 (permalink)
Alexei

Quote:
Originally Posted by Nicky_Santoro View Post
Este ceva cu W-ul acesta? Deoarece vad mai multe Sony S, V, D ... inseamna ceva anume codarea respectiva?
Site-ul sony.ro este destul de explicit zic eu, daca te uiti la specificatiil tehnice: Comparaţie produs : TV şi proiectoare : Prezentare generală : Sony

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2008, 01:43   #9093 (permalink)
L3 Artist

Quote:
Vinde cineva la publicitate unul de o luna vechime cu ~4400 lei.

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 14:48   #9094 (permalink)
Registered User

dracoandrei's Avatar

Intentionez sa cumpar o consola ps3, o sa pot folosi pe plasma 42pv8pa? deoarece am auzit ca nu este foarte indicat sa te joci pe plasma. Mentionez ca o sa ma joc 15-20 h/sapt.

dracoandrei is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 19:00   #9095 (permalink)
Registered User

Asta inseamna 3 ore pe zi...nu ar fi prea mult , dar pentru o folosire mai indelungata ar fi mai bine un LCD.

JohnBA is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 19:18   #9096 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

Quote:
Originally Posted by dracoandrei View Post
deoarece am auzit ca nu este foarte indicat sa te joci pe plasma. Mentionez ca o sa ma joc 15-20 h/sapt.
de ce nu este foarte indicat sa te joci pe plasma ?

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 19:42   #9097 (permalink)
Registered User

dracoandrei's Avatar

Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
din auzite zic si eu, parca am citit ca se pot defecta nu sunt foarte sigur.

dracoandrei is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 20:02   #9098 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Intentionez sa cumpar o consola ps3, o sa pot folosi pe plasma 42pv8pa? deoarece am auzit ca nu este foarte indicat sa te joci pe plasma. Mentionez ca o sa ma joc 15-20 h/sapt.
N-are nici pe dracu! M-am jucat intr-o zi, mai demult, vreo 5-6 ore incontinuu, de am si uitat naiba de mine :d.
Un singur aspect sa retii: INTOTDEAUNA sa faci conexiunile la plasma cu ea inchisa. Altfel risti sa bulesti porturile respective. Ca exemplu conectezi PS3-ul pe HDMI la TV cu el inchis, dar inchis, nu in StandBy.
Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
+
Quote:
din auzite zic si eu, parca am citit ca se pot defecta nu sunt foarte sigur.
Citeste despre asta cu cateva pagini mai in spate.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 23:01   #9099 (permalink)
Registered User

Cati Hz are LGul asta?

Salutare oameni,

Mi-am luat si eu LGul asta de 94 cm

LG LCD TV | 37LG5000 : LG UK

Toate bune si frumoase, are de toate pe el (mai putin tuner terestru HD).
Am renuntat sa-mi mai bat capul cum sa vad ceva HD pe el, ca toate variantele existente la noi sunt scumpe.

L-am legat prin cablu DVI-HDMI la Pc si merge super pe jocuri, iar pe UPC (digital) se vede.....cat poate sa se vada un semnal digital de 4:3 de care un Tv wide de 94 cm trage....

Oricum stiam de cand l-am luat ca televiziune HD transmisa de provideri gen UPC, RDS etc, o sa avem peste minim 5 ani (sau mai mult), ce nu m-am lamurit eu la LCDul asta al meu (si nu am gasit pe niciun site informatia asta) - la cati Hz merge? La 100 sau la 50 ?

Daca stie careva de aici lamuriti-ma si pe mine, va rog.

Thx.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Si mai am o intrebare: daca iau un tuner terestru-HD
Tunere DVB / HD la Domo.ro: Sagem

si il leg la LCDul meu
LG 37LG5000 Product Information - PriceRunner

o sa prind ProTV-HD si TVR-HD ? (stau in Bucuresti).

Probabil ca TVul meu are standard Mpeg-2. Trebuie sa aiba Mpeg-4 ca sa lucreze bine cu un tuner terestru-HD legat de el?

Am vazut un tuner d'asta intr-un magazin, pus la un Sony si se vedea ProTv-HD mishto, dar nu stiu ce standard Mpeg avea Sony ala....

Conteaza asta pana la urma sau TVul meu va vedea format HD prin tunerul ala terestru, chiar daca are Mpeg-2 ?

Last edited by Workman; 10-12-2008 at 23:01.. Reason: Automerged Doublepost

Workman is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 08:41   #9100 (permalink)
Alexei

Seria 5000 de la LG nu are nici 100Hz nici tuner HD. Evident ca conectat la un tuner HD extern, va receptiona cele 2 canale care le poti prinde in Bucuresti: ProTV HD si TVR HD. Dar mi se pare prea mare efortul pentru prea putina recompensa

Stukov is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules