![]() |
| | #9102 (permalink) | ||
|
Exact cum credeam, 240Hz este marketing bullshit, nu poate imbunatati tehnologia LCD: Sony's 240Hz BRAVIA KDL-52XBR7 HDTV reviewed: extra Hz not worth the $ | |||
|
| | #9103 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля |
Nu este in totalitate adevarat, Z4500 (cu MCF 200Hz) este primul LCD care reuseste 1080 linii rezolutie verticala in miscare: Sony KDL40Z4500 / KDL-40Z4500 Review: Bravia 200Hz LCD TV si arata tocmai ca se poate imbunatati tehnologia LCD.
| ||
|
| | #9104 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre acest TV LCD ? LCD TV Toshiba 26AV500 la Domo.ro, LCD TV Stiu ca s-a mai discutat in acest topic, cam acum 1 luna, despre el...insa au fost ceva de genul 3 posturi pe aceasta tema. Sunt curios daca ati auzit lucruri bune / rele despre el. Merci !
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #9105 (permalink) | ||
|
buna tuturos. as dori si eu un sfat dar sincer la ce intreb , in caz ca este cineva care chiar are asa ceva as fi reconoscator daca si-ar spune parerea, vreau un nou tv ca toata lumea si am de ales intre 1. philips 37pfl6503 LCD TV Philips FullHD 37PFL5603 la Domo.ro, LCD TV 2.philips 37pfl3403d LCD TV Philips FullHD 37PFL5603 la Domo.ro, LCD TV 3.panasonic TH37PX8ES sau 37pv80 le ce le voi folosi 50-60% tv UPC...30-40% xbox360....10% filme d epe dvd, pc.... dupa ce m-am orientat 1. are tech pixelplus hd 2.este cel mai eftin de 37 3.din cate am vaz plasma sta ok la capitolul transmisie sd nu stiu pe partea de jocuri , am inteles ca ar fi ceva probleme , nu stiu cat de durabile sunt plasmele chit ca au 100 mii ore de functionare. nu vreau sa investesc sincer in urmatorii 2-3 ani in alt tv.AR MAI FI INCALCUL UNUL 100Hz 32PFL7403 Va multumesc | |||
|
| | #9106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti | Quote:
Ok, merci de sfat. M-am uitat si eu pe siteul emag si am vazut cateva tunere de la Leadtek care cica prind Protv-HD si TVR-HD. Problema e ca la faza de soft si de drivere stau cam prost si trebuie sa bagi niste codecuri anume ca sa prinzi HDurile astea. Are cineva acasa tuner d'asta, intern, de pc cu HD pe el? Cum merge (atat pe pc cat si legat la un LCD) ? Thx. | ||
|
| | #9109 (permalink) | ||
|
De site-ul Gotit : Sisteme, multimedia, retelistica, electroalimentare, comunicatii, foto, video, componente pc, software ce stiti? Ati cumparat de aici produse?
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #9110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
Last edited by seru; 12-12-2008 at 01:32.. | ||
|
| | #9111 (permalink) | ||
|
Pb. e daca chiar au schimbat pe bune ceva in tehnologia de fabricatie de la un an la altul sau e marketing ca nu-i costa nimic sa puna 100.000h in loc de 60.000h, mai ales ca nu o sa stea nimeni sa faca scandal peste nu stiu cati ani buni ca nu a tinut decat 60.000h
| |||
|
| | #9112 (permalink) | ||
|
Problema e ca acele 60000/100000 de ore nu inseamna nimic. Prin asta iti spune producatorul durata medie de utilizare. Garantia ramane la cei doi ani pe care ii prevede legea, iar daca tv-ul iti pica cu o zi dupa expirarea termenului de garantie poti sa te speli pe cap cu sutele de mii de ore... dupa care iti iei alt televizor care probabil va avea un milion de ore.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #9113 (permalink) | ||
|
E notoriu cazul lui Sony Xel-1 oled care este marketat la 30.000 ore dar se pare ca real life este 17.000 ore: http://www.engadget.com/2008/05/08/sony-xel-1-estimated-to-last-customers-only-half-as-long-as-expe/ | |||
|
| | #9114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
de ex daca te uiti la un laptop folosit intens de vreo 6-8 ani, o sa vezi ca lumineaza mai slab decat cand a fost nou, chiar daca setezi la maxim lumina... daca compari cu unul nou cu lumina pusa la jumatate, cel vechi e mai slab chiar daca lumina e la maxim.
__________________ Rebel XT Last edited by plop; 12-12-2008 at 12:32.. | ||
|
| | #9115 (permalink) | ||
|
fereasca Dumnezeu pe ala care o citi tot forumul asta. Zici ca e shogunu. Deci ... Am avut 40 de mil de spart pe un hdtv. Asaa... am avut de ales intre o plasma de 42'' panasonic full hd si un lcd LG de 47'' seria 7000. Am ales lcd-ul fara discutie... diferentele de calitate intre cele 2 sunt atat de mici incat nu le vezi dacat comparandu-le unu langa altul. As fi cumparat plasma fara sa mai stau pe ganduri daca nu exista problema cu burn-in. Intentionez sa folosesc tv-ul pe post de monitor, jocuri playstation, bluray si mai putin tv... | |||
|
| | #9116 (permalink) | ||
|
De Samsung-ul asta stiti ceva? Nu resusesc sa gasesc nici un review despre el. In plus, ma enerveaza rama visinie, mai ales ca nu stiu daca asa e ea sau este doar un efect foto,Televizor plasma Samsung PS63A756 - Televizoare plasma | |||
|
| | #9118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
Salutare,vreau si eu in urmataoarele saptamani sa imi cumpar un PS3 si un LCD pt el,si vreau ceva in jur de 20 de milioane,sa nu depaseasca cu mult.eu am gasit ceva Televizor LCD Sony BRAVIA KDL-32 S4000, 81 cm KDL-32S4000 si vreau sa stiu si parerea voastra daca e bun pt ps3,daca se vede bine si alte detalii dinastea.Am observat ca asta are timp de raspuns de 8 ms,ppoate imi puteti recomanda ceva mai bun pt ca o sa il folosesc mai mult la jocuri.Sau daca stiti ceva mai bun in pretul asta,va rog sa imi spuneti si mie ca nu ma pot hotari pe care sa il iau.va multumesc
Last edited by shiftyasd; 13-12-2008 at 00:52.. | ||
|
| | #9119 (permalink) | ||
|
Va recomand gotit.ro. Am comandat de la ei ieri o plasma Panasonic 42PV80PA si cu tot cu transport m-a ajuns cu 2 milioane mai ieftin decat daca as fi comandat din Iasi (~2700 RON), plus ca mi-a venit in <24h. Trebuie sa am grija cand conectez prima data plasma de la calculator prin DVI -> HDMI? Citeam mai urma ceva legat de impamantare...
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #9120 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |