![]() |
| | #9141 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti | Ce cablu e mai bun?
Hello, Stiu ca oricum nu se vede prea bine pe LCD semnalul pe care eu il primesc prin digitalul de la UPC, dar totusi, chiar si asa - ce cablu sa folosesc intre upc box si tv?
Deci care e mai bun din toate astea ca sa transmita cat mai bine in LCD ce iese din cutiutza digitala UPC ? Thx. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Inca ceva: ma tot gandesc sa-mi iau cutiutza asta de mai jos la care sa atasez si un tuner-HD. TViX (DVICO) Romania - Multimedia player TVIX FullHD, Bluray Player, MKV, h264, Tonomat HD Filme Ce n-am inteles eu: chestia asta face conversia fisierelor? Adica daca eu pun pe hardul ei un film normal, luat de pe DC++, in format .avi sa zicem, cutiutza asta mi-l trimite apoi in LCD in format HD, facand ea conversia care trebuie, sau cum? Last edited by Workman; 15-12-2008 at 00:58.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9142 (permalink) | ||
|
@gabi nechit Uita-te AICI. Alegi din meniu ce anume doresti si-ti afiseaza firma care-ti va suporta reparatia in garantie. Nu-l mai trimiti inapoi de unde l-ai cumparat, n-are rost, pierdere de timp si zdrancaneli in plus. Numai sa ai actele si factura prin care sa dovedesti ca esti propietarul si ca produsul este in garantie. Vezi daca poti cumpara de pe site-uri care iti permit sa platesti online cu cardul. In felul acesta platesti produsul la pretul afisat si nu mai au ce sa mai faca.
__________________ | |||
|
| | #9143 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: bucuresti-p neamt |
intradevar ,la lg6000,doar modelul de 42 si 47 are 100hz. are in schimb 4 hdmi-uri 1.3 , port usb ,contrast 50.000:1. oare are aceleasi probleme legate de modul de iluminare economic automat al ecranului ca si seriile 3000-5000 ? " LG6000 LCD HDTV Series (Sizes: 32-, 37-, 42-, 47-inch) o 15,000:1 dynamic contrast ratio o TruMotion 100Hz technology (42- and 47-inchers) o Invisible speaker system o Intelligent Sensor for automatic optimisation of brightness and colour o 24p TruCinema o Four HDMI 1.3 with Deep Colour o USB 2.0 jack for viewing JPEG photos or listening to MP3 music files o Clear Voice technology to enhance dialogue when background noise swells o LG SimpLink connectivity to control other LG SimpLink-compatible equipment o AV Mode allowing choice of movie, game and sport mode PG6000 Series (Sizes: 42- and 50-inch) o 30,000:1 contrast ratio o 100,000-hour panel (approximately 30 years) o Dual XD Engine o THX Display Certification o Four HDMI 1.3 with Deep Colour o AV inputs AV Mode allowing choice of movie, game and sport mode o USB 2.0 jack for viewing JPEG photos or listening to MP3 music files o Clear Voice technology to enhance dialogue when background noise swells o Invisible speaker system o LG SimpLink connectivity to control other LG SimpLink-compatible equipment " Stukov,recomanda-mi atunci si mie te rog frumos, un lcd de 32" intre 1500-2000ron pt dormitor bloc-provincie(50% ps3 -mkv , 50% tv cablu rds.) Last edited by gabi nechita; 15-12-2008 at 03:46.. | ||
|
| | #9145 (permalink) | ||
|
@ Workman pentru STB nu prea ai ce alege decat SCART - SCART. Poti incerca cu un cablu de marca cu mufe aurite in loc la cel primit de la UPC. Asta e deocamdata pana vom avea HD si STB-urile HD cu HDMI. Un divX cu rezolutie amarata nu iese HD orice upscaling ii face TViX sau alt player. Daca vrei calitate HD ai nevoie de materiale cu rezolutie HD. | |||
|
| | #9146 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti | ? Quote:
Merci de raspuns. :-) As incerca sa leg STBul ala de lCD printr-un cablu SCART-HDMI, dar nu stiu daca exista asa ceva. SCART-SCART i-am pus si mai am un cablu, care intr-o parte e SCART iar in cealalta parte are 2 mufe audio si un Svideo. LCDul mai are niste mufe (Component sau cam asa ceva) - un cablu d'asta ar fi bun ? Cat despre TViX0ul ala, ma tot gandesc....as lua un receptor terestru extern pentru ProTV-HD si TVR-HD si ce o sa mai apara HD la noi, dar parca vad ca vil iau si astia cripteaza semnalul terestru si nu mai am ce face pe urma cu el..... :-( Voi ce ziceti? Se merita luat un decodor d'asta? O mai dura mult pana o sa vina HDul de la provideri gen UPC si RDS? Sa bag banii intr-un TViX ? Thx. | ||
|
| | #9147 (permalink) | ||
|
Repet, STB il conectezi SCART-SCART nu exista SCART-HDMI si alte minuni. TViX merita in primul rand pentru dimensiunile reduse in locul unui HTPC, daca ai ce materiale HD sa rulezi de pe el. Doar pentru tunerul HD inclus nu merita sa dai 1900 lei, exista tunere HD standalone mult mai ieftine. | |||
|
| | #9148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti | Quote:
Inca o data merci de raspuns. Mda..... nu prea am eu timp sa ma uit la filme, asa ca nu stiu cat as sta sa vad un filme HD pe TViX. Dar imi place ca face multe. Totusi un tuner terestru pentru PRO TV-HD parca ar fi bun, ca la stiri ma mai uit din cand in cand, iar meciurile din Champions League le urmaresc. Ma gandesc ca trendul e urmatorul: si celelalte televiziuni vor incepe sa emita semnal HD ceea ce ar fi bine, caci cu un astfel de tuner le-as prinde si astfel si-ar dovedi eficienta. Dar atunci cand vor fi mai multe astfel de televiziuni roamesti care sa emita HD, cred ca vor cripta semnalul terestru, pentru ca sa-l vanda providerilor gen UPC si RDS iar astia sa faca abonamente speciale de HD catre noi. Adica parca nu as da 7 milioane pe un tuner d'asta pe care sa-l folosesc doar vreun an de acum incolo si pe urma sa-l arunc, ca televiziunile au codat semnalul HD terestru, ca sa te oblige astfel sa-ti faci abonament separat lde HD a providerii de cablu... :-( | ||
|
| | #9149 (permalink) | ||
Stukov :deci intre 3 tv in jurul de 2000ron-sonyD4000 ,philips pfl5403 si samsungA450 sau toshiba AV505-1500ron ?! despre lg3000 am citit si lucruri proaste(iluminarea economica) as tinde catre samsung A450(alb !) sau toshiba AV505. o sa ma uit si la philips un pic. de lg6000-tot 20000ron ,ce zici ? | ||
|
| | #9150 (permalink) | ||
| @luckos Mai trage putin de buget pana la 4000RON si te alegi cu o plasma de toata frumusetea/calitatea...Panasonic 42PY80P. Stiu ca sare de bugetul alocat, dar merita fiecare banut...plus ca e de 42,fullHD,etc | |||
|
| | #9152 (permalink) | ||
multumesc pt sfat.o sa le studiez in magazin,domo sau altex -------------------- Editare ulterioară -------------------- privitor la o plasma pv80p 1-astia din magazin pot,au cum reseta contorul orelor din meniul de sv ca sa ne pacaleasca incercand sa vanda o plasma de pe raft pe post de una noua ? sau nu e posibil acest lucru ? 2-cum se intra in meniul de sv la o plasma pv 80p ?citisem mai demult pe forum,dar am uitat ? stiu ca ar trebui sa caut,da poate totusi ma ajutati. 3-se poate verifica daca are probleme de sunet-bazait ? alte probleme, dupa care ar trebui sa ma uit ?faza cu rodajul am retinut-o Last edited by gabi nechita; 15-12-2008 at 23:45.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #9153 (permalink) | ||
| Quote:
si nu stiu care e mai serios....de unde ar fi cel mai bine sa o cumpar... Panasonic Viera TH-42PY85P, Preturi televizor Panasonic Viera TH 42PY 85P | |||
|
| | #9154 (permalink) | ||
| Televizor cu Plasma Panasonic TH-42PY85 N-am cumparat de la ei personal dar am vazut ca au luat alti pe aici si au fost multumiti. Partea de livrare depinde de firma de curierat vezi tu cum te intelegi. | |||
|
| | #9155 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля | gabi nechita, nu stiu daca se pot manari orele de functionare de la o plasma, dar daca-ti cumperi de la un magazin online (care nici nu are showroom) nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. O plasma noua vine si cu o tipla rozalie ce acopera rama - ceea ce la exemplarele expuse nu am vazut. Pentru meniul service, citez un forumist: Cu tv-ul in functiune deschizi panelul de butoane de jos si tii apasat pe V- In acelasi timp apesi pe telecomanda de 3 ori pe 0 (zero) succesiv (3 apasari cam in interval de o secunda) o sa-ti apara meniul de service suprapus peste imagine. Acolo o sa vezi cat a functionat. Nu atinge nimic din meniul de service stinge-l de la buton si apoi il aprinzi din nou. | ||
|
| | #9156 (permalink) | ||
|
Nu trebuie sa-l stinga neaparat, apasa pe exit pe telecomanda si iese din meniu.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #9157 (permalink) | ||
multumesc baieti. utila informatia cu tipla roza pt ecran,deoarece am aflat de la MonkY ca se poate reseta totusi contorul cu o telecomanda speciala de service,pe care din fericire nu prea o au cei din magazine. dar nu se stie niciodata ,poate ii duce capul sa ceara una de la distribuitor-producator aici ar trebui si florica si altii de pe forum(cara ne-au dat de inteles ca stiu totul despre plasme si au tinut fatis partea ei in fata lcd-urilor-se stiu ei care) care lucreaza in dommeniul si se ocupa mai ales de plasme sa ne lamureasca ce si cum. au cum si cu ce ,vanzatorii din magazine sa ne traga o teapa ? | ||
|
| | #9158 (permalink) | ||
|
seara Am cam pierdut legatura cu televizoarele,dar vreau sa-mi cumpar saptamina asta unul si vreau si eu un sfat.Nu stiu daca LCD sau plasma,dar in principiu vreau playstation,filme,tv.Bugetul e de maxim 27 mil.Ma poate ajuta careva?(4 m e distanta maxima la care pot sta fata de el). Pina acum ar fi Samsung LE37A551 Panasonic TH-37PV80 Last edited by ebola23; 16-12-2008 at 18:42.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |