![]() |
| | #9201 (permalink) | ||
|
La G10 am putut vedea destul de clar ca retentia imaginii in perioada de rodaj era ceva mai rapida decat dupa 100-200h de utilizare si deci cred ca rodajul nu i-a facut deloc rau. La G11 cica lucrurile ar sta mai bine dar un pic de rodaj in primele ore de functionare sigur nu strica (chiar daca e discutabil si cat de mult ajuta).
| |||
|
| | #9204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Sfat achizitionare tv, plasma samsung 42A410 Vreau sa achizitionez un TV dar cu diagonala de peste 100, din cautarile mele cea mai buna varianta ar fi o plasma, avand pret mai mic comparativ cu LCD-urile. Am gasit un model Samsung(imi plac tv Samsung), 42A410,HD ready, la 2500 Ron, la un hypermarket, la oferta cu 15% reducere daca aduci un produs electronic vechi; deci cu reducere s-ar ajunge pe la 2100 Ron. Intrebarea este daca merita acest model, este relativ nou, vara 2008, are Anti Burn-in Technology Yes (APS, All white, Signal pattern, Side grey). Mai pot aparea probleme de burn in la aceste plasme de noua generatie ? Stiu ca la LCD riscul este scazut, dar sunt destul de scumpe la marimea la care ma intereseaza pe mine. Chiar nu stie nimeni nimic de modelul asta ? | ||
|
| | #9209 (permalink) | ||
|
intrebare : care ar merita , si de ce, dintre branduri. LG37lg5000 ,PHILIPS37pfl3403 sau poate chair 37pfl5403, SAMSUNG37a450, PANASONIC37pv80, sau poate mai vechiul PHILIPS37pf9731( aici nu am inteles faza el e fullhd dar nu se poate transmite pe el acest semnal). v-as ruga daca se poate sa si explicati de ce nu ar merita unul fata de altul , spun ca va fi folosit pt tv60% ,xbox360.30-40%,si poate 20-30% conectare pc9un film si dinastea nimic alceva )stiu ca cel mai ok ar fi plasma dar nu stiu cum se preteaza la semnalul pc si consola in rest ce mi sa recomandat ar fi fost lg-ul doar ca este F-HD si ca ar avea 50.000 contarst.?????
| |||
|
| | #9210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: bucuresti-p neamt |
Pt alegerea unui lcd pt dormitor: -in limita de 2000 ron , e un lcd philips mai bun decat Philips 32PFL5403 ? (+15% reducere la Media galaxy-Altex) -in limita de 2000 ron , e un lcd sony mai bun decat Sony 32S4000 ? (+10% reducere la Domo) -in limita de 2000 ron , e un lcd samsung mai bun decat Samsung 32A450-454 alb ? (+15% reducere la Flanco ) Si daca ele sant cele mai bune modele la fiecare marca in limita de 2000ron,numiti 2 dintre ele care merita cel mai mult pt a fi cumparat(pt a fi folosit in dormitor 50% tv sd , 50% ps3-mkv) si spuneti si de ce credeti asta(sa se descurce cat mai bine sd-hd). Daca unul e chiar peste toate ,numiti-l !ma intereseaza mai ales ,parerea celor care chiar se pricep,sant atenti la ce discuta mai ales pe forumurile straine cunoscute si pe urma a celor ce detin unul din modele numite dar au probat mai multe modele(ce i-a facut sa aleaga in final acel model in defavoarea altuia) - sau mai bine un Toshiba 37AV500-AV5005 ? (diagonala mai mare -pret mai mic,probabil mai slab,dar nu cu mult ! ) - sau un Samsung 32 m86 ? (100hz-model 2007-nu prea se mai gaseste !) - sau un Panasonic 32lx70p ? (100hz-model 2007-nu prea se mai gaseste !) Eu as tinde catre un Philips 32PFL5403 sau Sony 32S4000 ,gresessc? sa iau mai bine unul din modelele 2007 cu 100hz ? multumesc | ||
|
| | #9211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #9212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
unde pot gasi o lista cu toate modelele de lcd-uri produse in functie de generatie ? adica sa stiu ca in generatia 6 de la samsung sunt modelele numerotate cu XXXXX, iar la sony cu YYYY. exista vreo legatura intre numarul de generatie de la diferite firme ? adica exista niste standarde minime ce trebuie indeplinite ca sa poti spune ca e generatia X ? sau fiecare producator scrie pe lcd ce genratie vrea el in functie de ce progrese a realizat ? de exemplu eu cam acum un an cand cautam un lcd la samsung era plin de modelele de tipul R81/R88, acum vad ca mai toate sunt cu Axxxx. PS:am vazut la samsung pe site impartirea pe serii, dar principala intrebare e daca exista o corespondenta intre seria x de la samsung si seria Y de la sony. sau e doar marketing. | ||
|
| | #9218 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #9219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
am citit ultimele 20-30 pagini cautand informatii despre lg32lg3000 si am gasit in general lucruri bune, dar la un moment dat aparuse o problema legata de faptul ca in jocuri/consola in zonele intunecate din joc se intuneca tot ecranul. se sugera ca ar fi de la o setare legata de contrast dinamic, dar nu am mai gasit rezolvarea problemei. deci se poate rezolva sau nu ? alta problema - cat de prost e sunetul prin hdmi ? in categoria asta de pret pot gasi ceva mai bun decat acest lg (acum vad ca la domo a ajuns la 1400 lei) ? garantia la LG e asigurata de magazinul de la care cumperi sau e un service general ca la panasonic ? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |