Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 19-12-2008, 11:11   #9221 (permalink)
Registered User

mokanel65's Avatar

daca ajunge-ti in service lg cu televizorul, s-a terminat....in special la firma adati, niste "profesionisti" in adevaratul sens al cuvantului

mokanel65 is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 11:22   #9222 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Daca are plasma iesire digitala da. Si care ar fi scopul sa faci din semnalul TV mono sau in cel mai fericit caz stereo 5.1 ?
pai ma gandeam ca decat sa se auda in boxele alea amarate de la plasma sunetul ...mai bine sa se auda la sistem...totusi...o mica diferenta tot cred ca exista....de ex un MTV Base cred ca se aude mult mai bine la Logitech decat la boxele de la plasma...dar na...asta a fost doar asa...o intrebare sa imi satisfac si eu curiozitatea...pentru ca la tv in afara de meciuri de fotbal, documentare si ceva posturi de muzica nu prea ma uit la nimic.....

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 11:25   #9223 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by mokanel65 View Post
daca ajunge-ti in service lg cu televizorul, s-a terminat....in special la firma adati, niste "profesionisti" in adevaratul sens al cuvantului
... acuma poti traduce te rog ce ai scris mai sus? Nu de alta, dar chiar nu pricep ce Dumnezeu vrei sa spui acolo.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 13:10   #9224 (permalink)
Registered User

Nu ar trebui sa fie invers ? Adica in loc de > sa fie < .

JohnBA is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 14:45   #9225 (permalink)
Registered User

E mai bun A656. Daca bagam in ecuatie si W4500 atunci lucrurile se schimba.

avlad is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 20:00   #9226 (permalink)
Registered User

Ceva nu inteleg in legatura cu samsung a656.

La magazinul Real este cu contrast 50 000:1 ,iar la Domo la etaj ma refer la Real Vitan
este la 15 000:1.M-am uitat atent la cle doua televizoare doar actibildurile de pe cele doua difera.

uriasul is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 22:42   #9227 (permalink)
Registered User

Salutare.

Tocmai ce mi-am cumparat un LCD Samsung 32A450, ce sa zic, sunt multumit de el, dar as avea o intrebare: LCD-ul asta cica are o functie DNIe + , eh, cand intru in meniu sa o activez imi arata disabled si nu se poate umbla la ea (e gen "neschimbabila" ). Stie cineva cum se poate activa?

Danke.

bobomala is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 23:21   #9228 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

da JohnBA, ai dreptate, am pus eu aiurea semnele.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2008, 23:26   #9229 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by uriasul View Post
Ceva nu inteleg in legatura cu samsung a656.

La magazinul Real este cu contrast 50 000:1 ,iar la Domo la etaj ma refer la Real Vitan
este la 15 000:1.M-am uitat atent la cle doua televizoare doar actibildurile de pe cele doua difera.
Cele de 32 si 37 au contrast 15.000:1. Cele mai mari au 50.000:1

avlad is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 00:39   #9230 (permalink)
Registered User

tot legat de lg 32lg3000 am gasit un topic pe subforumul de ps3 : Televizor LCD pentru PS3.
pana la urma se poate face ceva cu setarea aia de mod economic pe imaginile intunecate sau nu ? tinand cont ca lcd va fi folosit 90% pentru jocuri pe consola, ar fi extrem de deranjant sa se intunece imaginea din 5 in 5 minute.

vlad2006 is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 00:51   #9231 (permalink)
Registered User

rog pe cineva care are 46py80(sau chiar 50py80) sa imi spuna cat de prost se vede semnalul pe cablu(upc daca se poate dar e bun si altceva).. eventual o poza daca se poate. Mersi

seru is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 03:09   #9232 (permalink)
Registered User

scurta(!) istorie :

Am cumparat astazi (pe ultima suta de m a promotiei cu plasmele panasonic) un 42pv8o de la flanco din P Neamt.
de fapt am platit-o doar,fiindca nu o aveau pe stoc(42pv80 nici nu o avusesera in magazin,iar restul pv-urilor 37pv80-42pv8 se vandusera deja,doar un pv70 motaia obosit pe raft).
si cand te gandesti ca era plin de ele in Bucuresti
au telefonat(dupa ce am convins-o pe sefa de magazin ca o sa cumpar un lcd de la concurenta daca nu se agita un pic) in toate orasele din zona;Roman,Bacau,etc...si au gasit la Roman,una sigilata(si una pe raft).

Acum problema,cum aduce plasma de la Roman?
transportul lor nu avea drum pe acolo(nu am prea inteles eu bine) iar madam i-si facea probleme ;ca nu ar vrea sa o aduca cu fan curierul care-si bate joc de produse,le arunca de-a valma in camion(cica o gramada de pc-uri sau stricat in urma transp facut cu ei)

A rezolvat pana la urma,luni,marti cel tarziu aduce sefu(?) plasma de la Roman cu masina lui.
ma asigurat inca odata ca e sigilata( a intrebat acolo si a cerut sa i se aduca doar daca e sigur sigilata,i s-a confirmat ca e,eu i-am spus ca pot verifica asta),si a ramas ca atunci cand ajunge la magazin,sa ma sune sa vin sa-i fac proba acolo dupa care ei mi-o aduc acasa.

Cu reducerea de 15% am avut ceva prob,eu vroiam sa aduc un monitor crt stricat,ei spuneau ca doar tv(a sunat la centru,astia de acolo la fel;tot doar tv,nu si monitor,asta e !)
le-am zis ca Altex,Domo accepta si monitoare,ca cineva (de pe forum)din Arad a dus un monitor si a fost ok,degeaba,tv si gata(de la centru i sa zis ca acolo unde au fost acceptate monitoare,vanzatorii vor plati ei reducerea de 15%)
a ramas sa le duc luni un tv vechi(am facut rost de la cineva de unul pe lampi stricat-nu stiu de ce-l mai tinea uitat in boxa)

Deci totul e ok,am platit,am factura,duc tv-ul,fac probe la plasma in magazin,o aduc acasa ,o instalez si.....

1-pot sa conectez ps3-ul la ea sa incerc un far cry2 sau rezistance2,filme mkv sau
sa-i fac rodajul ca la carte si abia dupa aia jocuri,filme ?(in afara de setari luminozitate,contrast,culoare,sharp ce alte setari generale mai pot fi facute? o insiruire a lor se poate ?)
2-pt rodaj,in afara de setari,trebuie sa rulez un dvd special(unde il gasesc?) sau orice dvd cu un film,sau un(orice) film(material) hd ?
3-cititorul sd ce capacitate maxima cardului suporta(sdhc?)? ce se poate vedea de pe el(ce formate suporta ?)
4-suport perete pt plasma ?e musai rabatabil,sau e mai bine fix?
5-f imp.cand intru in meniu de sv ,vad din prima contoarul orelor sau mai trebuie ceva selectat pe acolo ?

multumesc pt toate sfaturile primite pana acum

gabi nechita is online now    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 08:23   #9233 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Wow, ai muncit ceva pentru el.

Parerea mea este sa te apuci sa te joci la el, doar nu o sa stai o luna de zile sa rulezi screensavere pe el. Orice barbat stie ca primele zile dupa ce intri in posesia unui gadget mult dorit sunt cele mai misto. Vrei sa le irosesti uitandu-te la un acvariu?
Leaga imediat PS3-ul, joaca-te pana te dor mainile si apoi te relaxezi la un mkv 720p cu familia.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 09:02   #9234 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by bobomala View Post
Salutare.

Tocmai ce mi-am cumparat un LCD Samsung 32A450, ce sa zic, sunt multumit de el, dar as avea o intrebare: LCD-ul asta cica are o functie DNIe + , eh, cand intru in meniu sa o activez imi arata disabled si nu se poate umbla la ea (e gen "neschimbabila" ). Stie cineva cum se poate activa?

Danke.
Ma poate ajuta cineva?
Am citit in manual si scrie clar : functia DNIe+ e dezactivata pentru component si HDMI. Problema e ca eu o am dezactivata si in ANT IN..

Old 20-12-2008, 09:26   #9235 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

gabi nechita pui PS3 te joci apoi bagi un Breakin DVD (google-it) si-l rulezi si ala un pic, te uiti la un film mai pui DVD-ul. Sigur uni zic ca nu e cazul, faci cum vrei, de stricat in mod sigur nu strica daca ai un pic de grija de el in prima luna macar.
NU folosi modul Dinamic pune-l pe Cinema.
Suportul de perete as zice ca e mai util mobil, nu fix.
Da, cand intri in meniu de service iti apar imediat undeva in drepta jos orele de functionare.

bobomala functia DNI nu e disponibila in modul Film sau Standard.

Last edited by Drankon; 20-12-2008 at 09:41..

Old 20-12-2008, 09:34   #9236 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by gabi nechita View Post
cititorul sd ce capacitate maxima cardului suporta(sdhc?)? ce se poate vedea de pe el(ce formate suporta ?)
Suporta maximul de capacitate existent in piata care momentan este 32GB. Pe viitor 64GB/etc.
Formatul suportat si vazut este jpeg, poti vizualiza poze in acest format. Atat.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2008, 09:47   #9237 (permalink)
Registered User

Vreau sa-mi cumpar un LCD Samsung 40a656 care am inteles ca are incorporat un tuner digital terestru.Intrebare eu pot receptiona protv-hd si tvr-hd cu semnal cablu RCS analogic.

Old 20-12-2008, 09:51   #9238 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post

bobomala functia DNI nu e disponibila in modul Film sau Standard.
mersi frumos, acum incerc

Old 20-12-2008, 09:57   #9239 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

uriasul cum sa receptionezi digital HD cu semnal analogic SD ? NO WAY !
Seria 656 nu are tuner digital HD. Pt. ProTV HD si TVR HD ai nevoie de un tuner separat daca esti din Bucuresti daca nu astepti pana ajunge DVB-T in orasul tau sau le vei avea pe cablu si atunci vei primi de la RCS receiverul HD.

Old 20-12-2008, 10:12   #9240 (permalink)
Registered User

Sunt din Bucuresti, deci de ce am nevoie?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules