![]() |
| | #9283 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9284 (permalink) | ||
|
Puteti sa ma injurati, dar n-am de gand sa citesc 465 de pagini...asa ca, astea sunt intrebarile mele: 1. Care este diferenta din plasma si LCD? As dori un raspuns pt.necunoscatori si in romana ....Eu stiam ca plasma ar fi mai buna (d.p.d.v. al imaginii), dar ca se duce in 2-3 ani si nu mai are aceeasi claritate, imagine samd2. Care ar fi cel mai bun TV (LCD ori plasma) existent pe piata (evident ca ne raportam si la calitate/pret), cu diagonala mai mare de 100? Multumesc anticipat!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9285 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9287 (permalink) | ||
|
Am introdus un film in format blu ray pe un play station 3 de 80 gb pe o plasma full HD TH-42PY85PA si pur si simplu nu vad nici o diferenta...se vede putin mai bine decat un dvd dar nu vad acea diferenta de care tot s-a vorbit... mai trebuie sa fac ceva setari ? filmul e cumparat de la my movie.ro si mufele sunt bagate in spate prin ceva scart... chiar nu stiu ce sa mai fac sau care e problema...trebuie sa mai fac niste setari la plasma sau la play station 3 ? | |||
|
| | #9288 (permalink) | ||
| Scuze. Trebuia sa pun in ghilimele ca sa inteleaga lumea ce vreau sa spun. "se duce" = se deterioreaza, se strica, se deregleaza, se pierde samd
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9289 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
__________________ Rebel XT | ||
|
| | #9290 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: bucuresti-p neamt | White Shadow probabil nu folosesti [B]cablu hdmi pt a profita de rezolutii inalte(hd)trebuie sa conectezi ps3 la plasma cu cablu hdmi sau component(special de ps3 + cablu audio). cand conectezi ps3 la plasma prin cablu hd(hdmi sau component),sa selectezi din meniul consolei si a plasmei aceeasi conexiune(hdmi sau component) cablu hdmi gasesti in domo,altex,Mg,flanco (cumpara cel mai ieftin cablu,dar sa nu fie mai lung de 2-3 m) iar cablu component pt ps3 la sectiunea [B]publicitate [/B connsole]de pe acest forum sfatul meu e sa cumperi hdmi(e compatibil si cu alte aparate,si e si mult mai ieftin de cat cel component de ps3.si nu ai nevoie nici de cablu audio separat) Last edited by gabi nechita; 23-12-2008 at 17:23.. | ||
|
| | #9293 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: bucuresti-p neamt |
la lungimi mici(1-3 m) diferenta dintre cablu aurit si cablu noname e doar de calitate a constructiei(daca cablu nu are probleme ,semnalul digital va avea aceeasi calitate). la lungimi mai mari e indicat totusi un cablu mai de calitate. pana in 3m ,ia un cablu noname -ieftin(doar daca tii mortis sa ai brand,atunci...) am inteles de pe forum ca profigold e bun belkin era la promotie candva la MG(din 2 cabluri dif ,pe al doilea-mai ieftin -il primeai gratis) tot ce ce stiu,am aflat de pe acest forum | ||
|
| | #9295 (permalink) | ||
|
Vreau sa imi iau si eu un Philips 32PFL5403...ce parere aveti ? Il voi folosi 90% pentru tv(semnal analogic-RDS) ...cum se va vedea? Si ma uit foarte mult la sport(tennis,biathlon etc...)...sunt ceva probleme ? Se vede sacadat sau ceva? As gasi ceva mai bun la 2000 ron ? | |||
|
| | #9298 (permalink) | ||
|
De ce doar LCD mai ales ca e vorba doar de semnal SD analogic o plasma ar fi o alegere mai buna si mai mare pentru bugetul tau. Nu e un model tocmai popular Philips-ul ala poate-l vezi la Domo expus si-ti faci o parere. De ce ai ales Philips si de ce modelul ala ?
| |||
|
| | #9300 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti |
Philipsul acela e chiar o alegere foarte buna. E din noua generatie Philips. Personal, il consider o alegere foarte buna. L-am vazut in mai multe magazine. Ca sa nu mai reamintesc de garantia Philips.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 9800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |