Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 23-12-2008, 10:05   #9281 (permalink)
Registered User

spyroky's Avatar

imi trebuie pt camera mea, cam 10mp, nu vreau ceva f scump ca nu ma uit mult la tv si nu prea stau p-acasa, parca as inclina mai mult spre tv decat monitor cu tv-tuner

spyroky is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 10:14   #9282 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Diferenta intre LCD-TV si monitor LCD cu tuner e data doar de panel si implicit de pret.

Drankon is online now    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 14:21   #9283 (permalink)
Registered User

tartacuta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Drankon View Post
Depinde ce pretentii ai, eu am un T200HD in bucatarie si pt. bucatarie e un tv ok.
Totusi decat T220HD care e (1000-1100 lei) -cu panel TN ti-as sugera 22A656 era la Carrefour cu reducere 15% pentru un CRT cu care ar iesi cam la 1200 lei sau daca vrei sa faci economie si nu esti pretentios la cum arata un Horizon 2205SW-TD e vreo 700 lei.
22A656 e tot un panou TN desi ai zice ca nu. Si pe mine ma interesat ca monitor pt. ca are rezolutia de 1680*1050, dar l-am vazut la Carrefour si e jenant la unghiul de vizualizare (adica un panou TN ordinar desi scrie 22A656 vestita serie 6 de la Samsung ai fi crezut ca are alt panou, o teapa ordinara pt. cine nu se intereseaza).

tartacuta is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 14:34   #9284 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Puteti sa ma injurati, dar n-am de gand sa citesc 465 de pagini...asa ca, astea sunt intrebarile mele:
1. Care este diferenta din plasma si LCD? As dori un raspuns pt.necunoscatori si in romana ....Eu stiam ca plasma ar fi mai buna (d.p.d.v. al imaginii), dar ca se duce in 2-3 ani si nu mai are aceeasi claritate, imagine samd
2. Care ar fi cel mai bun TV (LCD ori plasma) existent pe piata (evident ca ne raportam si la calitate/pret), cu diagonala mai mare de 100?

Multumesc anticipat!

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 14:45   #9285 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Darkblack View Post
Puteti sa ma injurati, dar n-am de gand sa citesc 465 de pagini...asa ca, astea sunt intrebarile mele:
1. Care este diferenta din plasma si LCD? As dori un raspuns pt.necunoscatori si in romana ....Eu stiam ca plasma ar fi mai buna (d.p.d.v. al imaginii), dar ca se duce in 2-3 ani si nu mai are aceeasi claritate, imagine samd
2. Care ar fi cel mai bun TV (LCD ori plasma) existent pe piata (evident ca ne raportam si la calitate/pret), cu diagonala mai mare de 100?

Multumesc anticipat!
LCD TV Toshiba FullHD 46XF351 la Domo.ro, LCD TV

plop is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 15:43   #9286 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Darkblack View Post
Eu stiam ca plasma ar fi mai buna (d.p.d.v. al imaginii), dar ca se duce in 2-3 ani ...
Unde se duce?

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 15:51   #9287 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

Am introdus un film in format blu ray pe un play station 3 de 80 gb pe o plasma full HD TH-42PY85PA si pur si simplu nu vad nici o diferenta...se vede putin mai bine decat un dvd dar nu vad acea diferenta de care tot s-a vorbit...

mai trebuie sa fac ceva setari ?

filmul e cumparat de la my movie.ro si mufele sunt bagate in spate prin ceva scart...

chiar nu stiu ce sa mai fac sau care e problema...trebuie sa mai fac niste setari la plasma sau la play station 3 ?

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 16:15   #9288 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
Unde se duce?
Scuze. Trebuia sa pun in ghilimele ca sa inteleaga lumea ce vreau sa spun.
"se duce" = se deterioreaza, se strica, se deregleaza, se pierde samd

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 17:11   #9289 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by White Shadow View Post
Am introdus un film in format blu ray pe un play station 3 de 80 gb pe o plasma full HD TH-42PY85PA si pur si simplu nu vad nici o diferenta...se vede putin mai bine decat un dvd dar nu vad acea diferenta de care tot s-a vorbit...

mai trebuie sa fac ceva setari ?

filmul e cumparat de la my movie.ro si mufele sunt bagate in spate prin ceva scart...

chiar nu stiu ce sa mai fac sau care e problema...trebuie sa mai fac niste setari la plasma sau la play station 3 ?
incearca sa pui pe hdmi si arunca cablul scart la gunoi !!!!!!!!!!!!!!!!!

plop is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 17:13   #9290 (permalink)
Registered User

White Shadow
probabil nu folosesti [B]cablu hdmi
pt a profita de rezolutii inalte(hd)trebuie sa conectezi ps3 la plasma cu cablu hdmi sau component(special de ps3 + cablu audio).
cand conectezi ps3 la plasma prin cablu hd(hdmi sau component),sa selectezi din meniul consolei si a plasmei aceeasi conexiune(hdmi sau component)

cablu hdmi gasesti in domo,altex,Mg,flanco (cumpara cel mai ieftin cablu,dar sa nu fie mai lung de 2-3 m) iar cablu component pt ps3 la sectiunea [B]publicitate [/B connsole]de pe acest forum

sfatul meu e sa cumperi hdmi(e compatibil si cu alte aparate,si e si mult mai ieftin de cat cel component de ps3.si nu ai nevoie nici de cablu audio separat)

Last edited by gabi nechita; 23-12-2008 at 17:23..

gabi nechita is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 17:52   #9291 (permalink)
Registered User

White Shadow's Avatar

aha...deci asta era problema...ok ....mie imi ajunge si de un metru jumate...dar ca si firma nu conteaza ?...voi avea aceasi calitate ?...la cablurile astea HDMI nu conteaza pretul ?....daca e mai scump atunci e mai bun.......sau din astea ?

White Shadow is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 18:25   #9292 (permalink)
Registered User

pentru distante mici 1-2 m, chiar nu e diferenta de calitate intre un cablu HDMI noname si unul de firma ? dintre firmele ce ofera cabluri mai "aurite" care sunt mai bun profigold, belkin, philips ?

vlad2006 is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 19:21   #9293 (permalink)
Registered User

la lungimi mici(1-3 m) diferenta dintre cablu aurit si cablu noname e doar de calitate a constructiei(daca cablu nu are probleme ,semnalul digital va avea aceeasi calitate).
la lungimi mai mari e indicat totusi un cablu mai de calitate.

pana in 3m ,ia un cablu noname -ieftin(doar daca tii mortis sa ai brand,atunci...)

am inteles de pe forum ca profigold e bun
belkin era la promotie candva la MG(din 2 cabluri dif ,pe al doilea-mai ieftin -il primeai gratis)

tot ce ce stiu,am aflat de pe acest forum

gabi nechita is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2008, 09:41   #9294 (permalink)
Registered User

cobrax3's Avatar

eu am cablu noname de 10 metri si merge perfect, nu mai tot dati milioane pe profigoalde si altele
vedeti la magazinele de pe maica domnului, acolo sunt ieftine si bune

cobrax3 is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2008, 14:39   #9295 (permalink)
Registered User

lacoste1's Avatar

Vreau sa imi iau si eu un Philips 32PFL5403...ce parere aveti ? Il voi folosi 90% pentru tv(semnal analogic-RDS) ...cum se va vedea?
Si ma uit foarte mult la sport(tennis,biathlon etc...)...sunt ceva probleme ? Se vede sacadat sau ceva?

As gasi ceva mai bun la 2000 ron ?

lacoste1 is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2008, 15:14   #9296 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lacoste1 View Post
As gasi ceva mai bun la 2000 ron ?
panasonic 37pv8

k-man is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2008, 15:27   #9297 (permalink)
Registered User

lacoste1's Avatar

Nu am precizat dar era vorba despre lcd-uri...

Asadar ce parere aveti despre Philips 32PFL5403...?Cum se vede pe semnal analogic(rds) ?

Old 25-12-2008, 17:18   #9298 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

De ce doar LCD mai ales ca e vorba doar de semnal SD analogic o plasma ar fi o alegere mai buna si mai mare pentru bugetul tau. Nu e un model tocmai popular Philips-ul ala poate-l vezi la Domo expus si-ti faci o parere. De ce ai ales Philips si de ce modelul ala ?

Drankon is online now    Reply With Quote
Old 25-12-2008, 17:49   #9299 (permalink)
Registered User

lacoste1's Avatar

Pai recomanda-mi tu un lcd la 2000 ron mai bun.

Old 25-12-2008, 18:39   #9300 (permalink)
Registered User

Philipsul acela e chiar o alegere foarte buna. E din noua generatie Philips. Personal, il consider o alegere foarte buna. L-am vazut in mai multe magazine. Ca sa nu mai reamintesc de garantia Philips.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 9800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Andi is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules